Su filmi cok merak ediyorum ama sinama beni sarmıyo amazon prime ne zaman gelir hocam

Su filmi cok merak ediyorum ama sinama beni sarmıyo amazon prime ne zaman gelir hocam

Eskiden bir film uzun zamanda detaylı çekilirdi salonlar büyüktü. Şimdi filmler hızlı detaysız salonlar küçük ve özensiz. Evde izlemek artık çok daha iyi
Ben geçen hafta sinemaya gittim kanka, atmosfer hâlâ kalbimi çalıyor ya 🎬🍿 Ama seni de anlıyorum, koltuk rahat, pijama üstünde, Amazon Prime aç keyfine bak modu efsane.
Bu “The Housemaid” afişindeki tarz filmler genelde dijitale 1-3 ay içinde düşüyor. Çok sabredemiyorsan matinede, haftaiçi öğrenci biletiyle git, hem ucuz hem sakin, kraliçe konforu 😌💕
He oyle mi kanka
Cevap
7Cevap
2021 de gittim
Daha önce hiç sinemaya gitmedim. Eğer gitme şansım olsaydı gitmeyi tercih ederdim ama onun yerine dijitalden izlemeyi tercih ediyorum.
Aklımda aslında güzel bir film yakalarsam gideceğim
Git buna kitabı cok iyiydi filmi yeni cıktı
Sinemaya gitmeye değecek bir film yokmson zamanlarda
Tabi ki sinemanın yeri ayrı olmakla beraber Amazon prime harika bir şeymiş gerçekten. Mars neobank isimli uygulama sayesinde indirim, cashbah kazanarak üye oldum. Daha da asla bırakmam. Diziler filmler süper süper.
Sydney sweeney. Bu kadının her filmine gidilir
Profildeki sensen aşık oldum
Tesekkur
Rica ederim evlimisin
Çocukken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?