Film izlemek sinemada mı, daha keyifli yoksa evde mi?

Sinemada zevkli ama vaktim olmadigi icin evde. Izliyorum yuksek cozunurlukte mkv full hd olucak ses kalitesi iyi olucak. Gerci gece izledigim icin sesi fazla acamiyorum harman cardon ses sistemim var. Sinemayi cok severim her gece bir tane flim izlerim
Geniş ekran bir tv... 5.1 DTS ses sistemi varsa evde izlemek çok keyifli... Aynı benim yaptığım gibi.. PC yi direkt HDMI dan bağlayıp 1080P filmide torrentten çekince ve PC ye de bağlı 5.1 DTS ile sinema salonu solda sıfır kalıyor... :D :D :D
sinemada izlemek zevkli ama önüne bonus kafa oturmuyorsa ağlayan zırlayan çocuk yoksa müneccim gibi böyle olacak diyen yoksa zevklidir tabi yanında sevdiğin biri olacak ki tadı olsun
Sinema açık ara. Sahne ve ses sistemi ile basbasasin. Seni başka uyaran birsey yok tabiki yanında hapir hupur mısır yiyen yoksa :)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sinemanın tadı bir başka 😄
Bazı filmler vardır. Efektleriyle , ses içeriği ile çok sağlamdır. Genellikle bilim kurgu ve fantastik türde olanlar. Onlar mutlaka sinemada izlenmeli. Romantik filmler , dram filmleri ise evde.
Evde daha rahat olunduğundan ev daha iyi ama sinemada da o büyük ekran ve ses sistemi dolayısıyla daha kaliteli
tabi ki evde izlemek. Hem daha rahat hem daha keyiflidir. Yalnızsan da evde izlemek güzeldir sevdiklerin yanındaysa da yine evde izlemek daha güzeldir.
Evde izlemeyi daha çok seviyorum. Rahat en başta ve istediğim gibi yayılıp, istediğim şeyi yiyebilirim böylece. 😊
İkisinin de yeri ayrı canım, sinemada da severim, evde izlemeyi de 🙂
Ev başka ya sütyen külot durabiliyorum rahat rahat ohhh
İkisinin yeri de ayrıdır bende. Ancak artık pek kaliteli filmlerin üretildiğini düşünmüyorum.
Evde pijamani giyip yattigin yerde izliceksin hele evde teksen tadindan yenmez
Hepsinin tadı ayrı... :)
Güzel bir film olsun da gerisi teferruat... :)
Sinemanın ses akustiğ ile evin arasında çok fark var tabiki sinema
Aksiyon filmi sinemada, diğerleri evde keyifli geliyor bana.
Evdeki tv ve ses sistemi güzelse evi tercih ederim.
normalde sinemada ama benim sistemim ile düşünürsek artık evde daha çok keyif alıyorum
İkisinin de farklı tadı var her zaman sinemaya gıdılmıyor haliyle
Sinemada keyifli. Ama evde sicacik yerinde izliyorsan uzanark o dahada keyifli
İkisinin yeri de ayrı. :) Sinemada daha iyi konsantre açısından..
Sinemada daha iyi oluyor ama bence en iyisi tek başına
Sinemada tam konsantrasyon sağlıyorum.
En sonunda sinema diyrn bir kisi bencede sinema yaa atmosferi daha iyi geliyor filme odaklana biliyorum.:)
Seyircilerin arasında rahatsız edici tipler yoksa adeta gerçekmiş hissine kapılıyorum, evde dikkat dağıtan çok etken var.
En son göktasina gittim idare ederdi.
Ama yol arkadaşım 2 ye gideceğim 1 ri beğenmiştim ikide guzeldir insalhh.:)
Gordum ben zaten ama bence o randevuya baliklama atlayacak yani ben olsam öyle yapardım.:):):):):)
Çocuklarınla git ben hep kızımla ama en cokta kankamla giderim çağıran ismarliyor bizde.😊😊😊😊
İkiside güzel ama İW için tabiki sinema 😊
En İyi Erkek Görüşleri