Merhabalar.. ☃️Ben sinemada film falan izleyemiyorum. Öyle saatlerce yerimden kalkmadan duramam. Rahat edemiyorum. Ayaklarım uyuşuyor, evdr daha zevkli, oohhh sıcak çikolata mı alırım yanıma ya da kahvemi ayıcıklı pijamalarla keyif yaparım, kalkmak istersem durdururum bir iki dolanıp geri izlerim.
Size göre sinemada film izlemek mi, yoksa evde film izlemek mi daha keyifli?
Vizyona yeni giren filmleri evde izlemek maalesef mümkün olmuyor. Bu yüzden mecburen sinemaya gidiyorum ama ben evde film izlemeyi daha çok eviyorum. Kendime istediğim gibi rahat bir ortam kuruyorum. İstediğim atıştırmalıkları yiyorum. Filmi istediğim gibi yüksek sesle yorumlayabiliyorum. Netflix gibi platformlarda yayınlanan filmleri bu yüzden seviyorum.
Evde izlemek ben evde daha rahatım pijamalarımla. Ne zaman sinemaya gitsem karnım gurulduyor bende çözemedim o yüzden izleyeceksem ya da izleyeceksek biriyle ev tercihim oluyor.
Bence ikisinin de yeri oldukça farklı. Özellikle fantastik tarzda filmleri sinemada izlemeyi tercih ediyorum. Aksiyonu bol filmler güzel gidiyor. Keyifli oluyor izlemek oldukça çünkü.
En İyi Cevaplar