Pandemi falan derken herkes belirli şeylerden uzak kaldı. Peki siz en son ne zaman sinemaya gittiniz? Hangi filmi izlemistiniz?

Merhaba,
Sinema benim için bir tutku gerçekten. Evet sinemaya gitmeyi çok severim. Elimden geldiği sürece sık sık gitmeye dikkat ederim. Pandemi yüzünden gidememiştim ama sonra olarak korku seansı 3 filmini izledim.
İmax sineması 2018 yılında gitmiştim o zamanlar 40 lira bileti 8 liraya alıyordum
İçecek mısır keyfi derken toplam 36 lirayla hesabı kapatıyordum
O zamandan beridir gitmiyorum
4 sene önce galiba aslında çok seviyorum sinemayı
suyun sesi filmine gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam aynı sene doğu ekspresinde cinayet de vardı sinemalarda o ikisi sondu
Cevap
15Cevap
pandemiden beri gitmedim ama normalde gitmeyi çok severim
Sinemaya hayatımda hiç gitmedim ki 🤷🏻♂️
Sinemaya gitmek çok fazla benlik değil koltuklar vesair rahat olmuyor evdeki gibi pijamayla oturmak daha güzel bence evde televizyonun karşısında
Dilerim dünya nereye giderse gitsin, avuçlarımıza çip bile takılsa, sinemalar kıyamete dek var olsunlar...❣️❣️
Severim ama epeydir gitmiyorum... Özellikle görsel ve ses efektleri güçlü olan filmleri sinemada izlemek ayrı bir keyif veriyor.
Galiba 2020 de gitmiştim hatırlamıyorum zamanı ama sinemanın ambiyansı daha farklı oluyor insan özlüyor.
Pandemiden önce sıklıkla giderdim. Ortalık biraz daha düzelsin, kışın yine elde patlamış mısır ile en güzel aktivitelerden birisi olacak.
Ben pek sevmiyorum ya en son 1 yıl önce gitmişimdir.
Sanırım virüsten önce gittim ama hangi filmdi zihnimde kalmadı bile
En son iki sene önce gittim. Pandemiden önce sinemadan ziyade tiyatroya çok giderdim.
7-8 sene olmuştur Hobbit: 5 ordunun savaşına gitmiştim üç boyutlu.
Hayir pek sevmiyorum.. En son coronadan once 👧🏻 ile gitmistik..
Severim.
Sanırım 4 temmuzda gittim. Hızlı ve öfkeli.
En son jokeri izledim iki sene geçti belki daha fazla
Severim. En son 2 hafta once falan gittim cash truck izledim. Cok guzeldi tavsiye ederim
Evet seviyorum, gitmeyeli iki - üç hafta falan olmuştur.
Pek sevmiyorum sinemayı, gitmeyeli de en az bir 3/4 sene olmuştur...
Sinemaya gitmeyi pek sevdiğim söylenemez en son 3 yıl önce falan gitmişimdir..
Çok severim yakın zamanda gideceğim. Düzgün bir film araştırıyorum.
Öldür Beni Sevgilim'e gitmiştim en son... Pandemi'de hiç gitmedim.
En son pandemiden önce gitmiştim severdim ama pandemi boyunca o kadar film dizi izledim ki gitmek istemem artık 😀
Sinemaya belirli serilerin devamı çıkınca giderim çaya güzel birşey çıktıysa 1 2 haftada hep konrol ediyorum beyaz berdeyi
çok severim ama uzun zaman oldu bu pandemi sebebiyle..
Gitmeyi severim ama çok gerekli bilmiyorum.
En son hızlı ve öfkeli ye gittim.
Immm sinemaya gitmeyi ciddi manada severim neden sevilmesinki dünyanın en mutlu edici şeyi sinema ne güzel öyle değil mi? Aşırı stres attırıyor.
2019 ya da 2020de gittim çok seviyorum sinemayı ama pandemi falan derken uzak kaldık
Kapalı alan fobimden dolayı sevmiyorum
Pandemiden önce gitmiştim..
En son geçen yıl sinemaya gittim
Müslüm e gitmiştim o zaman bu zaman gitmedim
4 yıl olmuştur. Hatırlamıyorum.
Hayatında hiç sinemaya gitmedim ki
Severim geçen hafta gittim en son
Blackwidow filmine gittim.
Çok oldu😂
Evet. . .. .
İki sene önce
Çok geçti