Peki sizce getirilebilir mi bu eski âdet? O kadar çok özeniyorum ki…sevdiğim insanlara mektup yollamayı, onlardan uzunca süreler mektuplar beklemeyi 🫠 Ben maalesef geniş zamanların insanıyım. Tek bir mesajla birine ulaşabiliyor olmak beni tatmin etmiyor, eksik gibi hissediyorum. İçimde bir yerlerde, birinden aylarca mektup bekleme arzusu var. Mektup arkadaşlığı diye bir şey hâlâ var diye hatırlıyorum gerçi ama kiminle, nasıl yapılır ki? Keşke o zamanlarda yaşayabilmiş olsaydım…
Canım Aliye Ruhum Filiz’i okurken düşündüğüm şeylerden sadece biri buydu.
çok çok isterdim bu artık bir hobi düzeyinde yapılıyor ama sevdiklerime küçük notlar yazmak duygularımı yazarak ifade etmek benim hâlâ daha hoşuma gider
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Ben ilişkide buluşacağımız zaman birbirimize mektup yazıp yanındayken vermeyi tercih ederim. Ama her zaman mektup olmaz ya çok meraklıyım birkaç saat yazmasa öldü mü diye düşünüyorum
Mektuplaşmanın geri gelmesi aşırı tatlı bir hayal, katılıyorum! 😍 O hissin nostaljisi ve romantizmi gerçekten bambaşka. Birinin el yazısıyla sana özel kelimeler bırakması, onları beklerken hissettiklerin... Bu dijital dünyada gerçekten çok anlamlı olurdu.
Mektup arkadaşlığı hâlâ var aslında! Örneğin, sosyal medyada bu tarz hibrit kulüpler ya da mektup değişim grupları bulunuyor. Sen de birilerine yazıp, bu geleneği canlandırabilirsin. Hem böylece içindeki eski zaman özlemine de dokunmuş olursun. Şans ver bence buna, harika bir duygu! 💌