3 haftadan beri tanisiyoruz, buluştuk bir kez hersey cok güzel gecti.
Ben tatile gittim ve her gün yazdı bana, ne zaman geri dönüyorsun falan diye sordu neyse geri döndüm ve bana insallah iyi gecmistir yolculuk yazmış
sabah cevap yazdım, bana hic bir sekilde geri dönüş yapmadi.
neyse aradan 3 gün gecti, bana bunu yazdı:
özür dilerim sana geri dönüş yapmadigim icin, kafam karisikti. cuma günü çoktandır bana sunulan yurt disindaki is fırsatıni kabul etmeye karar verdim, o yüzden sana hayatta mutluluklar diliyorum allah herseyi istediğin gibi versin
benim simdi ne tavır sergilemem lazım? üzüldüm ayni zamanda kirildim, madem öyle bir niyetin vardi, neden bulustun? kalbim kırgın, mutsuzum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkekler kapatılsın gerçekten. Bu kaçıncı. Hepsi aynı.
Flörtlerinden biriyle iş ciddiye bindi. Belli ki.
icimi okudun resmen. hayal kirikligina uğrayıp duruyorum, bunların hic birini hak etmiyoruz ki
Ben daha beterini yaşadım bir hoşlanıyorum diyor bir hoşlanmıyorum kafasına göre yemin ederim git ağzına çarp sonra kadınların eril enerjisi neden yükseldi şunların hareketlere bak prensesler sanki
gina getirdiler yemin ederim. o ne öyle. ne istediğini bilmiyorlar, bulunca da daha iyisini arıyorlar
Ellerinde sosyal medya katalog gibi işte bir ona bir buna. Bir de heveslenip bir şey sanıyoruz bunları. Bak sana çok net söylüyorum kafam karışık diyorsa başka biri vardır. Bırak ne hali varsa görsün. Cevap bile yazmana gerek yok. Hak etmiyor çünkü.
zaten tahminim benim eski sevilisi geri dönüş yaptı. senelerce birlikteymişler gecen sene ayrilmislar
napayim , yazmicam galiba, o yazımı bile hak etmiyor benim
Benimde öyle bir şeydi. boş ver yarabandı olmamışsın uzun süre zararın neresinden dönersen kardır. Sen başından dönmüşsün. Benimki öyle her gün yazmazdı canı isterse zaten ben de bir şey olmayacağını anlayıp açılmıştım sonra iyice bir yerleri kalktı. Hoşlanıyorum senden nolur görüşelim seni görmek çok istiyorum diye peşimden koştu sonra birden bire sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi ben de niye o zaman öyle şeyler yazdın dedim eski sevgilimle ilgili bir hikayeyi dinlemek istemezsin dedi. Şimdi geçen gene yazmış özür diliyorum onun da bana ilgisi varmış. Sana bir şey diyim mi şimdi bu adamda gene o kadından ayrılırsa birden gelir sana der ki yurt dışı işim iptal oldu gel gene buluşalım. Bunlar böyle işte.
iğreniyorum artık, 29 yaşıma geldim doğru düzgün adam gibi adam cikmadi karşıma. haklisin, ben bastan kurtarmış oldum kendimi. seninki de ne istediğini bilmeyen birisiymiş, uzak dursun böyleleri bizden.
Ben de 28 olucam az kaldı. Bu adam da 31 yaşında dediğim. Seninki kaç yaşında bilmiyorum. Eskiden şey derlerdi ileriki yaşlardaki erkekler daha olgun oluyor diye inan değilmiş. Adamına göre değişiyor. Aynen ama ben hassas biri olduğum için onun dengesizliklerinden çok etkilendim. Yani psikolojim bozuldu.
hic alakası yok bence, erkeğin gervekten karakterine bağlı. benimki 28.
inanıyorum sana, bende cok hassasım. onunla sevgili olmadigim halde bile moralim baya bozuk
Bahanesini bulmuş
önceden de yurt disinda calismis, o yüzden bahane mi bilmiyorum
ama ne yapsam bilemedim kararsızım
Ne hali varsa görsün bırak hayatına bak
tamam yazmıyorum o zaman
boş ver ya değer verse bırakmaz ki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!