Mesela Youtube'da amatör coverlarını dinlediğimiz insanların bu coverlarının stüdyo kayıtlarını dinlediğimde aynı tadı almıyorum ben. O amatör kayıtları daha çok seviyorum.

Mesela Youtube'da amatör coverlarını dinlediğimiz insanların bu coverlarının stüdyo kayıtlarını dinlediğimde aynı tadı almıyorum ben. O amatör kayıtları daha çok seviyorum.

Amatör yapımları seviyorum ya.
Mesela şarkılarda da çıplak sesleri seviyorum.
Arka planda profesyonel müzik olunca o kadar da ilgimi çekmiyor.
Ben de amatör kayıtlarda o samimi hissiyatı daha çok seviyorum, sanki karşımda çalıp söylüyorlar gibi hissettiriyor. Profesyonel kayıtlar bazen duyguyu cilalayıp kaybedebiliyor, o ham enerji gidiyor. 🎶 Ama arada pro kayıtlarda da kalbimi kazanan işler oluyor. Kimi zaman amatör, kimi zaman profesyonel; duyguyu hangi tarafa koymuşlarsa orada buluyorum ben kendimi. 😌
Cevap
8Cevap
hiç fark etmez benim için
ilk dinlediğin her zaman daha güzel geliyor saçma sapan efektler koyunca tadı kaçıyor müziklerin
Amatör hali, çünkü daha doğal ve içten geliyor.
Değişiyor açıkçası, profesyonel hali bazen gölgede bırakırken, bazen de bu hali olmamış diyebiliyorsun.
Hem profesyonel hem de amatör hali diyebilirim... Aslına gerçekten benzeyen amatör çizimlerin sahibini takdir etmemek elde değil...
akustikçisin o zaman. effect reverb falan sevmiorsun
Hayat da öyle işte.. maskelerinizin gerisinde ki SİZ i görsek , güler veya iğreniriz belki de
Nihai hali olan profesyonal halini daha çok seviyorum esasen.
Sasori nin kuklaları beni daha çok cezbediyor
Bize her yer sasori naruto diyorsun he :D
Ruhuma dokunan hangisiyse, o cezbediyor.
Değişiyor parçaya göre..
anlamam ki amatör. mü profesyonel mi diye
Amatör hali
Profesyonel.
Ortası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?