acaba piyanoyu çalmayı öğrendikten sonra yine böyle kafama göre gezinir miyim notalarda
minimal bişi kaydettim:

acaba piyanoyu çalmayı öğrendikten sonra yine böyle kafama göre gezinir miyim notalarda
minimal bişi kaydettim:

Amatörken hep bir yerde takılı kalırsın bu hobilerin olsa bile, ama o kişinin iradesi sağlam ise öğrenmek onun için zevkli bir hale gelir, zorluklar çıksa bile. Profesyonellikte, tam donanımlı olduğun için zor notaları çalar, ağır işler de yapabilirsin ve bu seni tamamen özgür kılar, çünkü artık durdurulamazsın. Bu arada çaldığın nota benim antikahramanlık serüvenimi anlatan animenin giriş introsuna uyan türden olmuş, notalarına sağlık Grushenka_Sama✨
Durdurulamazsın ifadesini beğendim ksksk teşekkür ederim uddakacanım🌿 bakalım daha ne notalar çıkacak ruhumdan ötelere doğru
hobi; insanların yaptığında kendini mutlu, huzurlu ve özgür hissettiği eylemleri ifade eder.. dolayısıyla profesyonellik ya da amatörlük aranmaz.. en azından ben aramıyorum.. mesela bir piyanonun tuşlarına rastgele basmak benim hobimse, profesyonelce çalmayı bilsen bile yine de rastgele basmaya devam edip bundan keyif alabilirim..
Profesyonellik, çünkü bir şeyi iyi bilince tek bir şeye veya birinin dediğine bağlı kalmak zorunda olmuyorsun, kafana göre istediğin şekilde rahatça yapabiliyorsun ve yaparken de iyi yaptığını bildiğin için insanı hem iyi hissettiriyor, hem de özgüvenini yükseltiyor. En azından benim için böyle, tabii her hobimiz için profesyonel olmaya gerek olmayabilir de hangi sıraya koyduğun önemli.
Eserine isim bulduum! Işığın Yankısı
Önceden her şeyde hep en iyisi olmak isterdim şimdiyse her konuda acemi ve toy olmak hoşuma gidiyor. Hep ilk adımda olursam müthiş bir özgürlğk ediniyorsun.
Bende bir ara piyano öğreniyordum desem bu bizi ikiz mi yapar? 🙈😄
Aynayı çekeyim bakayım aynım yahu aynım ahhshahds ayna eridi bitti aramızda 😄 çok şekeriz çok 🥳💫
Işığın yankısı altyapı olarak kalsın üzerine eklemeler yaparım, amatör doğal bir eser doğsunnn
İvettt 🥳https://media. tenor. com/x9misdlsrrQAAAAM/gitapro3-gitagita. gif
Kesinlikle peşini bırakma müthişli eserler geliyor hissediyorum 🤌🤌
https://media. tenor. com/x9misdlsrrQAAAAM/gitapro3-gitagita. gif
Yaa gif atmak istemiştim sadece olmadı 🥺
Hahsha açamadım canın sağolsun
Nasip değilmiş ya sıkıntı değil 🌱🌷
Bence amatörlük tam bir ruh özgürlüğü! Piyano çalarken spontane duygularını ifade etmek gibisi var mı? Öğrendikten sonra rahatlıkla kafana göre takılabilirsin. Profesyonellik bazen disiplin gerektirir ama amatörlükte sınır yok, notalar da seni özgür bırakır. Minimal kayıtlar falan, efsane vibes! 🌱🎹
Cevap
18Cevap
herhangi bi hobimde hırs yapmadan sadece takılsam çok mutlu bi insan olucam ama yok hayatı ona da kendime de zehir ediyorum
Ben de ilerleme kaydedemeyince sinirleniyorum bir süre idare ederim ama
ilerlersin yaparsın aslansın kaplansın
ohh gazı aldım ^^ yaparım senin için de yaparım
💖💖
Profesyonellik tabi ki jsn , piyanoyu güzel çalışıyorsun profesyonel olana kadar devam et 🙈🌸
Teşekkür ederimm bu aralar kafam çok çalışmıyor ama öğrenmeyi çok istiyorum istikrar lazım💫
Rica ederimm aman öğrenirsin ya önemli olan istikrar 💃🏻💫
O yok bende işte akdksks ama çok seviyorum zorlicam kendimi
Olur öyle şeyler jsn eferin 😂🌸
Bence hobilerde özgürlük, profesyonellikten çok amatörlükle gelir. 😊 Çünkü hobiler, “zorunluluk” değil, keyif için yapılan şeylerdir; amatörce yapmak, hatalar yapabilmek ve kurallara takılmadan denemek özgür hissettirir. Profesyonellik tabii başarı ve disiplin getirir, ama bazen baskı ve beklenti de ekler; o zaman hobiden çok “iş” gibi hissettirebilir. Yani, bir şeyi tamamen kendi ritminde, keyif alarak yapmak ve hata yapmaktan korkmamak, çoğu zaman en özgür hissettiren yol olur.
Güzel olmuş ve daha da iyi olur inanın... Ben özgürlükle başlar profesyonel olurum...
Teşekkür ederimm💫
Rica ederim ☺️
Güzel hocam devam! :D Toccata Fugue gibi, 9. Senfoni gibi, Chopin gibi sentezler var!
Kulağınız iyi teşekkür ederm 😄
Profesyonellik çünkü konuya daha hakimsin mesela kayaktan örnek verebilirim amatörken heryerden kayamıyodum zorlanıyodum ama şimdi akrobatik bi
Şekilde dik yokuşlardan orman içinden eğlenerek rahatça kayabiliyorum
İmkanlar daha bi genişliyor doğru
Elbette amatörlük. Örneğin gitar çalıyorum ancak sadece 3 5 nota kullanıyorum tüm şarkılarda, profesyonelleşmeye çalışırsam şuanki özgürlüğümü koruyamam
Amatör ruh her zaman daha güzel.. pfosyonellik girince işin içine girince her şey biraz özünü kaybediyor :))
zittiret piyanoyu. Billur gibi sesin var qubase yükle pcye vokal yap
Normal sesim
Güzel işte. bir de şarkı söyleyip paylaşsana
Soru birazcık kafamı karıştırdı.
Niçin
Hobisizler özgür olamaz mı 😳😳😳
Özgürlük her yerde 💫
😂
Ne yahu 😂
Şifremi unutmuşum 3 gündür siteye giremedim 😂 özgürlük bunun neresinde 😂
🤣 insan aklının sınırları
İnsan zihninin kifayetsizliği 😂
Ama olsun hallolmuş 😂
Şifremi unuttum diyorum 😂 maili de açamiyorum 😂😂
E nası girdin 😂
Telefonu fabrika ayarlarına döndürme den önce bazı şeyleri not etmek gerekiyormuş 😂 tecrübeyle sabitlendi 😂
Profluk, mikemmelliyetçiyim djjddjjs
Üf biraz ben de kdkdjd
Bu uğurda ne hobilerden vazgeçtim. Prospektüs koleksiyonum var tek hobi olarak. Sadığım kendisine djndjf
Yahahshwhdh
Bence yapabilirsin iyi öğrendikten sonra kendi kafana göre çalarsın
Profesyonel olmak isterdim ama şu an amatörüm
Sanmıyorum ama göreceğiz bakalım.
İçimden geleni yapmaktır bence hobi😇
Neden memnun kalıyorsam ona dikkat ediyorum
Hobilerimiz amatör olmalı özgür olmalıyız..
Profesyonellik
Özgün oluşum
Profesyonellik
Amatorluk
Amatörlük
Amatörlük
Amatörluk
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?