Güzellik & Bakım Ağda yapmakta profesyonel misin yoksa amatör müsün? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ağda konu olunca siz hangisisiniz?#Sesu Güncellemeler+1 yıl Agdaa Ağda yapmakta profesyonel misin yoksa amatör müsün? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Ağda yapmadım hayatımda hiç 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Biraz profosyonel olmuş olabilirim şu an yapmıyorum ama eskiden çok yaptık cokkkk 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Ağda işkence gibi geliyor bana hiçte yapmadım baya amatörüm 😃 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen tam bir iskence Yorumla ouzinyo +1 yıl Yapmayın :/ Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hiç ağda yapmadım amatör bile sayılmam 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden yapmadn Yorumla bateristartist +1 yıl ağdalık bir kıl tüy yok vücudumdaben genellikle tıraş bıçağı kullanırım Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzell Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Amatörüm çünkü ağda neredeyse hiç kullanmadım 1 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Amatör 1 1 Yorumla Özlemengin +1 yıl Nedenki kendimemi yapiosun Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl ağda yapmam 1 3 Yorumla Özlemengin +1 yıl Neyle aliosun ya Yorumla _vertebra1 +1 yıl lazer Yorumla Özlemengin +1 yıl Lazerde kaymak gibi yapar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ağda yapmadım hayatımda hiç
Biraz profosyonel olmuş olabilirim şu an yapmıyorum ama eskiden çok yaptık cokkkk
Ağda işkence gibi geliyor bana hiçte yapmadım baya amatörüm 😃
Aynen tam bir iskence
Yapmayın :/
hiç ağda yapmadım amatör bile sayılmam
Neden yapmadn
ağdalık bir kıl tüy yok vücudumda
ben genellikle tıraş bıçağı kullanırım
Güzell
Amatörüm çünkü ağda neredeyse hiç kullanmadım
jiletle alıyorum
doğal olarak hiç anlamam
Ağda yapmam