Bir abim derdi ki , eve para getiremeyen erkeğin içtiği su bile sorgulanır. Peki ; sevdiğiniz veya hoşlandığınız kişinin sizin için aylık kazancı mı daha önemli , yoksa size sadık kalarak güzel sevmesi mi?
Ne kadar karakter , olgunluk , kişilik , sorumluluk sahibi bir insan olsan da bu hayatta paran yoksa daima bu var olanlar yoklardır diyorlar. Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir çok çevre görmüş biri olarak söylemeliyim ki ister seküler-modern toplumda ister muhafazakar toplumda olsun kadınların çoğu maddiyatı daha önemli buluyor, ben tamamen kendi fikrim olarak çok çok önemli ve öncelikli olmadığını söyleyince saf olarak nitelendiriliyorum. Nadir olarak akıllı, bilgili, cahil olmayan, önemli ile önemsizi ayırt edecek bilinçte olan bazı kadınlar karaktere maddiyattan daha çok önem verir.
Ben maddiyata önem veren kadın da tanıdım vermeyen de. Ama insanları kadın erkek fark etmeksizin dinlerken şunları da dediler. Biz kadınlar , başta karaktere olgunluğuna vicdan ve merhametine bakarız ama sonradan gelirine. Peki ; maddiyat çok mu önemli. Evet geçinmek şu hayat şartların da çok zor. Ama ben maddiyatta önem verenler bir hanımefendiden şunu işittim. Villada oturuyoruz , eşim çok zengin , herşeyimşz var , ama koca evin içinde ilgisiz sevgisiz mutsuz bir kadnıım
Yani çok uzatmadan herşeyinşz olsun ama ilgisiz bir eş mi tercih oluyor , maddi sıkıntılarınız illa olabilir deyip , daima ilgisini azaltmayan bir eş mi.
Bence 2.
Ben paranın insanı mutlu ettiğini hiçbir zaman görmedim. Gelip geçici bir durum oluyor. Ama gerçekten seven be sevilen kişilerde bir ömür diye çok gördüm ve duydum. Herkes evet 2. Seçeneği tercih ediyor. Ama neden sırf gelir az deyip terkediyor.
Yani düşünün ki bir ilişki de erkeğin en ufak bir kötü tarafı yok. Ama ilerleyen süreçte erkeğin aldığı maaş sorgulanıyor ve ayrılık oluyor. Ben buna anlam veremedim. Neden en balta değil de ilerde bu durum yaşanıyor.
Çünkü bir çoğu 2. Seçeneği gerçekten seçmez
Bunun nedeni rahat bir yaşam sürme isteği mi peki?
Evet her istediğini alabilme kadınların çoğu süse püse düşkündür bunun içinde para gerekir bazısı da hava atmak istiyor
Sevilmek kadınların en güzel giysisidir derdim ben ama geçen bu süreçte yanılmışım sanırım.
Karakter şeref haysiyeti önceliğim
Biz erkekler olarak kadının gelirinden çok karakterine olgunluğuna duruşuna vs bakarız. Peki , kadınlar bu duruma nasıl bakar acaba. Sorduğumuz da hep karakter derler ama bence kazanç onlar için çok önemli bir konu.
Erkek zaten kazanacak, kadınına bakacak. Lakin kadının tek derdi para olmayacak
Aynen öyle. Ama şu zamanda kadınların genel derdi erkeğin kazancı.
Öyle kadınlarla ciddi düşünmedim düşünmem de.
En iyisini yapıyorsun. Zaten öyle kişilerle ciddi düşünürsen , gün gelir para biter ve çekip giderler. İnsanlar sevmenin anlamını sevilmediğin de anlıyor maalesef..
Bir ilişki çıkar üstüne kurulursa o ilişki değildir. Erkeğinde kadının da o*ospusu ile ciddi yola girilmez. Kadın, senin ona olan cabani seviyor ve gözünu senden başka hiç bir şey etkilemiyorsa o kadınla ölüme gidilir
Aynı düşüncedeyim. Ama öyle bahsettiğin kadınlar a daha rastlamadım pek. Öyle bir devirdeyiz ki , sanırım yalnızlık daima en iyisi. Daha bir ilişkinin temelinin ne olduğunu bilmeyen çok. Rabbim herkesin gönlüne göre versin , kardeşim. 🤲
Bir kaç kere rastladım da zaman ve ben yanlıştım. Doğru oldum bu sefer doğru kadına denk gelecez diye yanlışların yanlışını düzeltmeye kalktık elimiz de patladı. Bakalım zaman ne gösterir ama o ana kadar bekarlık iyidir
Sırf maddi durumum kötü diye ayrıldık kardeşim. Bak kendimi övmüyorum , egolu da değilim. Hakkımda kötü konuşacak bir kişi yoktur. Zor hayat yaşadım. Varlığı da gördüm yokluğu da. Yüz binlerce insanı dinledim. Ama sırf maddi durumum yok diye terk edildim. Para onlar için herşeymiş.
Öyle her şey vaktini ve zamanını bekler. Ben artık herşeyi zamana bırakıyorum. Çünkü ; çok yoruldum. Haklı çıkmaktan da yoruldum. Bazen yalnızlık iyidir. Ama bu geçici mutluluk. Ama doğru insan da çok az kardeşim. Herkesin bir isteği ve istediği var. Rabbim karşımıza gönlümüze göre birini çıkarsın. Hayat zor , insan bu zorlukta mutlu edeceği ve mutlu olacağı insanı arıyor.
Yalan yok hiç fakir olmadım. Zengindim yedim yuttum orta halliyim. Para mevzusuna çok karıyla takıldık. Lakin beni o hayat baydi. Ortam kızları yerine sağlam kızlar istiyor artık gönül. Sevmek sevilmek istiyor. Şimdi karıların çoğu ortamci olmuş biz emekli krkkdks o yüzden zor aradığını bulmak
Çok şükür biz kendimize yetiyoruz. İstesem onlarca kızla ortam yapardım. Ama hiç oralı olmadım. Güzel sevmek ve güzel sevilmek istedim hep. Ben ölümlü olduğumun farkındayım. O yüzden maddiyatın önemsemem. Ama insanlar çok fazla önemsiyor. Öyle hayatım da bir kere olsun hakkımda kötü laf eden olmadı. Ama doğru kişiye de rastlamadım , maalesef. Ama çok takmıyorum kafaya sadece insan üzülüyor.
Olgun olmayan şerefsiz , aldatan , karaktersiz insanları seviyorlar. Bilmiyorum ya bazen oluyor böyle düşüncelere dalıp gidiyoruz. Biz kusur hiçbir zaman aramadık hocam. Varsa kusurunu örttük. Veya öyle kabul ettik. Ama sanırım bizde hep bir şey arayacaklar. İşin bahanesi bu oluyor sanırım. Düzgün muhabbet edeceksen bile paran olmalı onlara göre.
Kadınlığı bilen kadın para muhabbeti zaten açmaz. Senin onun için yapacaklarına bakar. Direkt para ile giriş yapıyorsa satılıktır
En başta yapsa eyvallah ama ilerleyen süreçte yapınca işte. Ben çok şey yaptım. Ama geçti bitti işte. Adam gibi sevilmek yetmiyormuş.
Takılma biri gider biri gelir
Öyle ama bu süreçte gönül yorgun düşüyor. Birde şimdikiler gibi geçici sevemiyoruz ki. Sevdik mi onda kalıyoruz. Bu zaten bizi çok yoruyor
Bazen gelen, gidenin gitmesi gerektiğini gösterir
Giden de bazen kimsenin gelmemesi gerektiğini öğretir. Yani o kadar çok sevmişsindir ki , kendine bile yetecek sevgi yokken başkasına hiç olmayacağını gösterir.