Ben kendimi bazen antik Mısırda gibi hissediyorum. Eski Mısır'da yaşayan insanların giyimi ve göz makyajları bana çok Çekici geliyor. Peki siz yaşamak isteseniz hangi çağda yaşamak isterdiniz?

Ben kendimi bazen antik Mısırda gibi hissediyorum. Eski Mısır'da yaşayan insanların giyimi ve göz makyajları bana çok Çekici geliyor. Peki siz yaşamak isteseniz hangi çağda yaşamak isterdiniz?
Cevap
12Cevap
Antik yunan döneminde yaşamak isterdim
Antik Mısır tarihini çok merak ederim. Gizemlerle dolu. Yaşamak istediğim çok dönem var. Hangi birini söylesem bilemedim.
O dönemde firavunların kraliçelerin ensest ilişkilerinin yaygın olduğunu duydum
Tutanamusu gördüm geçen Instagram'da ensest ilişkiden olduğu için ayakları ve çeşitleri yerlerinde gariplik vardı
Hahahaha 😂😂
🤓😂😂
Osmanlı 1500-1600 lü zamanlarda ticaret yapan bir adamın oğlu olma fikri çok aklımdan
Bu döneme olmadığı kesin
Benimde
Hun imparatorluğunda
Tufandan sonrası tam bana göre
Victoria dönemini severim
Adem ve havva
Neden
Oraya gitmek istiyorum insanlık nasıl olmuşmuş gerçekten var mı mesela adem ve havva
Kac yasindasin ku sen
22
Nerdensin
Seni bekliyorum
İlginç bende 21. yy.
Antik yunan
Aztek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, Pınar aramızda bir Kleopatra var! Antik Mısır gerçekten muazzam, piramitler, nil nehrinde gondol modunda takılmak da şahane olurdu 🖤 Ben galiba kendimi Rönesans dönemine daha yakın hissediyorum. Floransa’da sanatçıların arasında, sokaklarda ressamların fırça darbelerini izlerken kaybolmak harika olurdu. Hem sanat hem özgürlük, tam bana göre! 🎨 Senin favorin gibi eyelinerlar da tam bir ikon zaten, Cleopatra modunda gezmek varmış 😍