Kültür & Sanat Kendinizi hangi tarihi döneme ait hissediyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben trafiğin olmadığı bir dönemde yaşamayı tercih ederim. Hangi dönem olduğu hiç fark etmez. :D Kendinizi hangi tarihi döneme ait hissediyorsunuz? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kendimi geçmiş ya da şuana ait hissetmiyorum. gelecekte doğmam gerekiyordu sanki 1 0 Yorumla
Çokçamuhabbet Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dönem farketmiyor ben bir sahil kasabasında yaşamalıyım nxnxnxbcbc 1 0 Yorumla
Sinstta Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mağra dönemi falan kanun kural yok sapla mızrağı öldür herkesi falan gayet iyi bence. 1 0 Yorumla
Konung Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl hiçbir döneme ait hissetmiyorum, insanlık berbat iş çıkarıyor 1 0 Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1970 80, aşklar daha güzelmiş anlatılan göre 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendimi geçmiş ya da şuana ait hissetmiyorum. gelecekte doğmam gerekiyordu sanki
Dönem farketmiyor ben bir sahil kasabasında yaşamalıyım nxnxnxbcbc
Mağra dönemi falan kanun kural yok sapla mızrağı öldür herkesi falan gayet iyi bence.
hiçbir döneme ait hissetmiyorum, insanlık berbat iş çıkarıyor
Avcı Toplayıcı
1970 80, aşklar daha güzelmiş anlatılan göre
Victorian era
Kesinlikle 90'lar
Orta çağ kesinlikle.
Orta çağ