Kültür & Sanat Hangi tarih dönemi daha çok ilginizi çekiyor? _Ramazan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selâmün aleyküm tarih severler, Bir çok isim verdiğimiz tarih dönemleri bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; Osmanlı tarihi, İslam tarihi ve Cumhuriyet Tarihi. Aklıma gelen dönemleri sizler için yazdım. Hangi dönem sizin daha çok ilginizi çekiyor? Benim osmanlı tarihi ve islam tarihi. İslam Tarihi Osmanlı Tarihi Cumhuriyet Tarihi Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi tarih dönemi daha çok ilginizi çekiyor? Cevapla Tarih Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Orta Çağ Avrupa tarihi (Karolenjler, Merovenjler, Vandallar vs.)Selçuklu tarihi (Özellikle Haşhaşîler)Fransız İhtilâli döneminde Avrupa 16'ncı yüzyıldan sonra Rusya ve Amerika kıtası 1 0 Yorumla
Ahahhahahhaha Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Metedoji, eskicağ aza indirgersek Fatih donemi tezimi onla yapmistim. 1 0 Yorumla
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Osmanlı Tarihi. Koskoca bir hükümdarlık nasıl kadınların sayesinde yıkıldı şaşkınlıkla okuyorum 0 1 Yorumla Tovarisch +1 yıl Dkdkdkdf koskoca hükümdarlığı kadınlar mı yıktı? Işte ben buna SJ derim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi Osmanlı'nın kuruluşundan Fatih Sultan Mehmet dönemine kadar kısmını seviyorum onun haricinde tarihi hiç sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Orta Çağ Avrupa tarihi (Karolenjler, Merovenjler, Vandallar vs.)
Selçuklu tarihi (Özellikle Haşhaşîler)
Fransız İhtilâli döneminde Avrupa
16'ncı yüzyıldan sonra Rusya ve Amerika kıtası
Metedoji, eskicağ aza indirgersek Fatih donemi tezimi onla yapmistim.
Osmanlı Tarihi. Koskoca bir hükümdarlık nasıl kadınların sayesinde yıkıldı şaşkınlıkla okuyorum
Dkdkdkdf koskoca hükümdarlığı kadınlar mı yıktı? Işte ben buna SJ derim
Bi Osmanlı'nın kuruluşundan Fatih Sultan Mehmet dönemine kadar kısmını seviyorum onun haricinde tarihi hiç sevmiyorum.
Ben islamiyet öncesi türk tarihini merak ediyorum