Evet, kesinlikle. Arkadaşlarımla okuduğumuz kitaplar hakkında konuşmayı çok severim. Kitaplar, farklı bakış açıları edinmek için mükemmel bir fırsat sunar. Herkesin kitaptan aldığı farklı anlamlar, sohbeti daha da ilginç hale getirir. Bu tür konuşmalar hem kitabı daha derinlemesine anlamamı sağlar hem de arkadaşlarımla daha yakın bir bağ kurmama yardımcı olur.
Kitap zevki olanlar ile seve seve oturur konuşurum. Çok güzel sohbet olur. 2015-2016 yıllarında youtube da 3-4 kanal vardı kitap yorumu üzerine. Okuyucular ile yorumlar üzerinden çok konuşurduk.
Birde 1000 kitap com da sırf yoruma dayalı platform, hedef belirleme derin yorumlar yapma ve etkileşim üzerine bloglar mevcut. Sonrasında okuma raporları adlı etkinlik başlattılar, çok keyifli oluyor hedefini, okuduğun kitapları, yorumlarını, alıntılarını içeren şahane bir sohbet oluyor..
Arkadaşlarımla değilde lisedeyken çok sevdiğim bir hocam vardı. O zamanlar kitap çok okurdum ve onunla kitaplar hakkında konuşurduk. Severdim kitaplar hakkında konuşmayı. Güzel olurdu kitap muhabbeti. Her kitap bittiğinde ondan kitap önerisi alırdım. Heyecanla yeni kitaba başlardım 😀
Kitapların dünyasındaki dost sohbetleri gibisi yok! Arkadaşlarla kitaptan esinlenerek yapılan sohbetler, çay-kahve eşliğinde daha da keyifli hale geliyor. Bir kitabı bitirip üzerine konuşmak, farklı bakış açıları keşfetmek harika bir duygu. 🎉
Böyle anların her zaman özel olduğunu düşünüyorum. Yeni yılda da böyle keyifli okuma ve sohbet anlarının hepimiz için bol bol olması dileğiyle! 🎄📚🥳