Benim gibi kitaplara aşık birini bulursanız kaçırmayın sohbetini derim 📚😇 sizler kitap sohbetlerini sever misiniz yoksa sıkılır mısınız? 👀

Benim gibi kitaplara aşık birini bulursanız kaçırmayın sohbetini derim 📚😇 sizler kitap sohbetlerini sever misiniz yoksa sıkılır mısınız? 👀

Benim kitapsever arkadaşlarım var ve muhabbetlerini de çok seviyorum
Okuduğum kitabı anlatmayı da çok severim karşındakinin okuduğu kitapla alakalı anlattıklarını da dinlemeyi çok severim ☺️
Evet, genel olarak kitaplar üzerine tartışmaları ve münazaraları takdir ediyorum. İyi etkileşimler var, ama her şeyden önce, içimizde zaten var olan ortak bağı besleyebilecek farklı veya tamamlayıcı bakış açılarını görmek ilginç. Düşünceler ve fikir alışverişleri de güzel, ama en iyisi, bazen anlayışların, bir eserin sadece okunması ve incelenmesiyle aktarılan temel okuma noktaları ve hassasiyetler üzerine önemli ve önemli düşüncelerle örtüşmesi :)).
aktif kitap okuyan birisiyim ama çok sevmem şahsen. örneğin kitap klüpleri olur. derler bu hafta bunu okuyoruz. tamam okey okuruz 1 hafta sonra buluşulur özetini anlat gibi 5 10 kişi anlatır çıkardığı dersleri vs vs ve bunu hiç sevmem.
Sıkılmam, dinlerim. Pek kitap okumam dehbden dolayı. Bi kitabın baya sarması lazım. Onda bile odaklanmak için ekstra efor sarfediyorum.
Teşekkür ederim :)
Cevap
21Cevap
Hoşlanırım ama çevremde kitap okuyan kimse yok
Evet canım bazen arkadaşlarla okuduğumuz kitaplar hakkında konuşuruz
❤️🫶🏻
Kitapları ve şiirleri kullanarak hatun kişilere yanaşmaya çalışanları duyuyoruz bir şekilde.
O yüzden her şeyin gizlisi makbul mottosu ile yola devam 😂
Bu tarz kitapların sohbetinden hoşlanırım tabii
Medeni bir şekilde Kitap sohbetleri ettiğim agalarımla sohbetin 5. dakikası
https://www.youtube.com/embed/mRB14sFHw2EÇok severim. Bundan 9-10 yıl önce meşhurdu okunan kitabın tanıtıldığı kanallar. Ne yazık ki popülarite kayboldu.
Okumayı, düşünmeyi, araştırmayı çok severim. Ama kitaplar üzerine uzun uzun edebiyat sohbetleri yapmak pek bana göre değil.
Kısa sürerdi daha çok film, araba, futbol, oyuncaklar sohbetinden hoşlanırım
3/4 saat arası okuyorum, sohbetinden çoğu zaman nefret ederim
Kuzum ben çok severim. Mesela şairlerin hayatını konuşmayı.💕
Aynı tür kitaplar ise hoş sohbet olur. Mesela felsefî, macera, gerilim romanları severim.
Eğer üzerinde derin ve felsefi konular konuşulursa evet
Kitap okuyan kimse olmayınca sohbet edecek birşeyin de olmuyor. Acilen kitap okuma seferberliği yapılmalı.
Çok kitap okuyan biri değilim.
Film sohbetleri severim
Kitaplar hakkında sohbet etmeyi çok severim
Kitapta olur ama daha çok sinema sohbeti severim
Kitaplar beni sıkıyor
Bazı kitaplar için evet
Savaş ve Varış okumayab, "kitap okuyorum" demesin
Şiir severim daha çok.
Çok hoşuma gider.
Nefret ederim
Sevmem mi çook severim
Anlamam hiç