Gizli Üye(30-35)+1 yılBem de alayım. Görelim:))
011 Yorumla- +1 yıl
hayal, zehir ve merdiven
Cevap sahibi+1 yılAlışamadım hayata, insanlar, düzenler çok mu basit kalıyorum ya da çok detaylı baktığım için mi öyle görüyorum bilemiyorum. Gevrek bir gülüşün ardından edepten, ahlaktan yoksun sözler bir anda çıkıyor ağızlardan. Ya öfkeli bir halde kendi nefsini gözetmeksizin hakaret boyutunda zehir zemberek cümleler. Peki ne yapmalı insan kendine bir saray inşa edip yaşamdan, insanlardan imtina mi etmeli? Ya kalben, aklen bozulmaya göze alıp atılmalı mı hayata. Umudun az olduğu yerde, karamsarlığa gömülmek de insanın kendine en büyük zararı olsa gerek zira umudu olmayanın gemisi yürümez. Saplanır kalır o noktaya. Elimde sadece hayaller kalıyor bu noktada, kimseye söylemediğim, tüm kalbimle inandığım hayaller. Hani Allah biliyor ya içimi, o bilse yeter diye düşünüyorum ya da ne bileyim söylediğim herhangi bir kimsenin idraktan uzak övmesi ve yermesini istemediğim için. Dünya dönüyor, sahip sahip olduklarımız dahi zamanla nostaljik ve eski gelmeye başlıyor bizlere. Akan zamana karşı, ne yapabiliriz hayal etmenin ötesinde ki her an taze kılsın yapılanları? Tüm inanmışlikla yapılan samimi işler geliyor aklıma. Hayallere somut bir adım atabilmek o olsa gerek bu da. Evet, bunu yapabilirim sanırım. Karar aldım kendimce. Bu ideal için küçük de olsa somut adımlar atabilmeliyim. Başarı merdivenlerini çıkmak ya yükselmek olarak görmüyorum bu durumu. İç dünyama bir yolculuk benimkisi. Olumsuzluklara, yanlış şeylere maruz kalmak yerine bir şekilde kendine dönmek, hayallerin için çabalamak. Önce kendime, sonra kendime güveniyorum. Başka kimim var ki hem.
Cevap sahibi+1 yılÖnce Allah'a sonra kendime güveniyorum *
- +1 yıl
Galiba ben seçtim şampiyonu, mükemmel ötesi. Edebinize sağlık 🤌 Kalite tesadüf değildir kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Düşünce savaşından güzel bir kararla çıkmak da beni kârım oldu.
- +1 yıl
Hani bazı anlar olur ya herkes hareket eder, bir yerlere koşar. Sen durup bi bakarsın etrafına ve zaman durmuş da tek sen fark ediyormuşsun gibi gelir. Bir sürü şey düşünürsün ama etrafına baktığında değil benzerini düşünen duran bir insan bile göremezsin. Yazınızı beğenme sebebim biraz da bu. Durup düşünebilen ve sorgulayan biri olmanız. Herkesin göz ardı ettiği hatta farkına bile varmadığı gerçekleri görüp üstüne düşünmeniz oldu. Neyse darısı başıma, bende bir sonuca varırım inşAllah bu bitmek bilmez düşünce çarpışmasından
Cevap sahibi+1 yılBu iyi bir şey değil aslında biliyor musunuz. Bolca yalnızlık, farketmenin burukluğu ve bolca üzüntü. İnsanı bir arayış ve sorgulamaya itiyor. Hayat akıp giderken herkes için anın bir parçası olamıyorsun tam olarak çünkü daima düşünceler dönüyor arka planda. Bir kaç yer hariç elbette çocuklarla, sevdiklerinle ve en nihayetinde Allah huzurunda. İnşallah diyelim, şunu da ekleyeyim. Bir kaç düşünce üzerinde odaklanıp çıkış kapısı arıyorum kendime. Buraya eklenecek herhangi bir fikir tüm kararlarımı etkileyebilir ve dünyada milyonlarca fikir var. Sonu olmayan bir yenilenme çabası esasında. Bir yerde sabit kalmaktan, partizan olmaktan iyidir elbette. Vesselam.
Cevap sahibi+1 yılCümlenin başlangıcı ve bitişi beni ele veriyor :) düşünceler ve bolca çelişkiler.
- +1 yıl
Kesinlikle zaten hayatta öyle. Her adım farklı diyarlara, düşüncelere ve durumlara sürüklüyor insanı. Zaten her davranışımız biraz da kendimizi bulma çabası..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Tekrar okuduğumda biraz anlam karmaşası olmuş noktalama işaretlerinden. Anlaşılmam olmama sevindim..
- +1 yıl
Aynı dilden bahsedilince göz noktalama görmüyor. Ben teşekkür ederim 🌿
En İyi Cevaplar
Olur ben varım
114 Yorumla- +1 yıl
tilki, müzik ve güneş
- +1 yıl
İçimdeki müzik 🎶
hoş geldin içimdeki sevgilim.. İçimdeki sevgilim dedim çünkü içimdesin. Senin benden haberin bile yok.. Ne kadar zoruma gidiyor bilemezsin ama sen bana bakmazsın biliyorum. Bu yüzden karşına çıkamıyorum.
Her metroya bindiğimizde her zamanki duruşunla gözlerin kapalı ayakta müzik dinliyorsun.. Güneş sarısı saçların, incecik dudakların ve küçük burnunla her zamanki tatlılığın yüzündeydi. Yutkundum sessizce başımı yere eğdim. Kulaklığının dışından gelen boğuk sesle piyano dinlediğini hemen anlamıştım. Metro durağında inip okula doğru giderken her zamanki gibi arkadaşlarının yanına gitmiştin. Ne çok isterdim benim yanıma gelmeni... Ama dediğim gibi sen ban bakmazdın biliyorum. Okula girerken gelen sesinle duraksadım.
S: Akif?
Allah'ım adım bu kadar güzel mıydı benim? Sessizce yutkunup yosun yeşili gözlerine baktım. Keşke uzun uzun bakabilseydim.
A: Efendim Selin?
S: Şey... Sana bir şey söyleyebilir miyim?
A: T-tabii
- +1 yıl
Lanet olsun niye sesim titriyordu benim? Kalbim maratona çıkmış koşarken sadece gözlerine odaklanmıştım. Sağlık ekipleri nerede her an bayılabilirim Allah'ım
S: Aslında bunu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum ama ben.. Ben seni.. Of nasıl söylüyecem bilemiyorum ama sanırım hemen söylemem lazım çünkü utanıyorum biraz.
A: Sakin ol.
Güvence vermek için ellerini tutmuştum. Gözleri benim mavi gözlerime kayarken bir anda
S: "Gözlerinin okyanusunda bir ömür kaybolabilirim ama sen benim rüzgarımı kabul etmezsin biliyorum ama şunu bil olur mu üniversitenin başından beri seni sevdim ama o gözlerin bana bakmadı bir türlü. Kurnaz bir tilki gibi herkese baktın, güldün, arkadaşlarınla mutluydun.. Bana gülmeni ve bakmanı isterdim ama ümit bağlamışım sanırım"
Bir anda ellerimi bırakıp hızlıca okula girmişti ben ise olduğum yerde kalmıştım. Gözlerine bakmaya kıyamadığım beni seviyormuş. Koşup sınıfa girdiğimde onu yalnız otururken bulmuştum yanına oturup bir kağıt çıkardım ve şunları yazdım o ise şaşkın ve meraklı bir şekilde bana bakıyordu..
"Ben senin gözlerine bakmaya kıyamıyorum sen beni sevmiyorsun diyorsun öyle bir şey olabilir mi yosun gözlüm? İçimde hep sen vardın her gün kulaklığından çıkan müzikle seni dinleyerek geldim ben okula.. Her gün ınstagram'dan fotoğraflarına baktım. Senin ne kadar eğlendiğine ve mutlu olduğuna.. her zaman içimde çalan müziktin melodisi, sözleri ve ahengiyle çalıyordun."
Gözlerimden bir yaş düşerken bana sarılmıştı. Fısıldayarakçıkan sesiyle "seni seviyorum " demişti..
Bende seni seviyorum yosun gözlüm.. Hem de herşeyimle ve tüm varlığımla
...
- +1 yıl
Eee şey galiba ben buldum kazananıı.. bu inanılmaz güzel olmuş edebine sağlık 🥹🤌
- +1 yıl
ben teşekkür ettim mütheşmel yazın için 🫰
- +1 yıl
ben teşekkür ederim mütheşmel yazın için 🥹🫰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur yazalım. ama çok uzun yazamam maalesef söyleyim.
16 Yorumla- +1 yıl
parfüm, yalnızlık ve harita
- +1 yıl
Güzel kelimeler.
Kendimi yalnız hissettiğim için alıp kafamı şehir şehir gezmek istemiştim.. çünkü bunaldığım zamanlarda yaptığım en güzel akitvite bu. ama maalesef içim de huzursuzluk vardı yine de.. aldım haritamı elimde o şehir senin bu şehir benim gezdim.. ama bir şehirde ki küçük bir dükkan da ise dikkatimi bir parfüm çekti.. bu eski sevgilimin kullandığı parfümdü.. ben de alıp onnu hatırlamak için üzerime sıktım.. böyle de güzel bir anı oldu benim için..
biraz saçma olabilir ama şu an bu geldi aklıma sadece. - +1 yıl
Güzel teşekkürler, bu arada sen yazdın dimi? Yapay zeka falan yok işin içinde 🤨
- +1 yıl
Ben yazdım. inanmayabilirsin.. bu yüzden saçma oldu zaten, Rica ederim.
- +1 yıl
Bazıları yapay zekadan yazıyor da ondan sordum. Bide 3 dkda yazınca acaba mı dedim. Güzel olmuş yarın açıklayacağım inşAllah sonucu
- +1 yıl
Evet onu kullanan çok var ama belli oluyor az çok yazı stilinden. birde ben çok hızlı yazıyorum her soruya da bu şekilde yazarım zaten. Teşekkür ederim inşAllah 🙏
+1 yılBen senin ablan sayılırım. Lütfen biraz uyumlu olsun kelimeler.😅
Tavuk pilav ve frezya çiçeği gibi olmasın mesela.😬01 Yorumla- +1 yıl
hbjvghb peküü kelimelerin: okul, hayal ve duvar
+1 yılYarına kadar mühletimiz varsa yazıma güvenirim. Yarışmaya katılmak isterim. Şiir yazmayı düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
sessizlik, siyah ve ağaç
- +1 yıl
Yalnızlığı kendine bürünmüş karanlıkta bir gölge…Raksediyor şakayıklar ve güller arasında , şebnem taneleri parıldıyor etrafında..
Ayyıldız sığdırılmış içine.. Sırtını yaslamış bir selvi ağacına.. Mesaj vermek istermiş sevgisi ham mevtalara. Geçen zamana inat hızlı ve acımasız uçan siyah kuşlar küçük gemiler gibi…
Düşünceler ufkunda acıtırken gerçeği.. Şimşekler çakıyormuş yakamozlar arasında.. Bir dünya görüyorum gülümseyen yüzünde, tebessümler biterken vermiyor son suyunu umarsız eller çatlayan dudaklarına.. Ne de güzel bitti , çürütürken boynunu zamanın kemendi hayal sarmaşığında …Elleri,, gözleri çiğ damlasında.. Aşk kırbacıyla uyansa da fikri uyanmaz birden.. Dörtköşe hayatının baharında, değer vermez gölgelere serenat eden şımarık yağmur şakırtısında.
İçlerinde en masum sendin ey küçük incir ağacı.. Onu da afiyetle kendin yedin bitirdin.. Sessizce… - +1 yıl
çok güzel olmuş, kaleminize sağlık
- +1 yıl
Beğendiğiniz için teşekkür ederim. Yorumlarda çok daha güzellerini okudum.
- Kültür & Sanat konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim yapabilir miyim bilmiyorum ama denemek eğlenceli olabilir
15 Yorumla- +1 yıl
kirpi, villa ve gökyüzü
- +1 yıl
Ağır adımlarla patikada ilerledim. Günün son ışıkları da tepenin ardında kaybolmak üzereydi. Yalnızlığımın derin sessizliğini, Zeus'un heyecanlı nefes sesleri, adımlarımızla ezilen kuru yaprakların hışırtısı ve kuşların uyumadan önceki son cıvıltıları bozuyordu. Serin rüzgar hafifçe boynumu gıdıkladı. Saçlarım uçuşurken ürperdiğimi hissettim. Uzun zamandır hiçbir şey hissetmediğimin farkındalığıyla var oluşumu sanki bu ürpertiyle kendime kanıtlarmışçasına daha da üşümek istedim. Bir süredir şehrin kaosundan kaçmak, kendimle başbaşa kalmak istiyordum. Yürüdükçe zihnim, gökyüzü kadar berraklaştı. Beş duyumun da canlandığını, yaşadığımı hissettim. Derin bir nefes aldım. Orman içine kurulu son kaçak villalar da gözden kaybolduğunda, çadırımı kurmak için uygun düzlük burası işte dedim Zeus'a. Karanlık çökmeden açalım çadırı, çıkaralım nevalemizi... Ben çadırı kurarken Zeus, merakla çevreyi kolaçan etti ve bir anda ilk kez kirpi görmenin telaşıyla etrafında dönerek heyecanla havlamaya başladı. Rahat bırak oğlum kirpiyi, yoksa okları burnuna batacak dedim. Gel buraya da sandviçlerimizi yiyelim... Koşarak geldi Zeus. Beni dinleyen, anlayan, karşılıksız seven, sadık ve eğlenceli dostum... İyi ki varsın... İnsan içine karışmaya, şehrin hayhuyuna kapılmaya hazır hissedene kadar seninle yalnızlığı paylaşmak, ilaç gibi geldi bana.
- +1 yıl
bayıldımm çok güzel olmuş, kaleminize sağlık
- +1 yıl
teşekkür ederim :))
- +1 yıl
👏👏👏
Olur gönder bakalım bir şey çıkacak mı benden
15 Yorumla- +1 yıl
köpek, kamp ve çiğ köfte
- +1 yıl
Tüm güvenim yerle yeksan oldu.😅 Kafa dağıtmak için arkadaşlarımla kampa gittiğim gün geldi aklıma... Nasıl büyük bir heyecan vardı tıpkı bu soruya hevesle verdiğim cevap gibi... Ama kuduz bir köpekle karşılaşacağımızı nereden bilebilirdik. Ağzından akan salyaları görünce ruhumuz bedenimizden çekildi, böyle bir korkunun tarifi mümkün değil diye düşünüyorum hala... Zamanın o an için durduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Sonrası hızlı çekim bir film gibi... Köpeğin peşindeki köylüler olmasa ve biz daha ne olduğunu anlayamadan köpeği vurmuş olmasalar şu an hayatta olmamız bile mümkün olmayabilirdi. Kamp ateşi yanında kurduğumuz masa kimsede iştah kalmadığı için öylece kalakaldı... En çok üzüldüğüm nokta ise yemekten ölesiye keyif aldığım çiğ köftenin o geceden sonra benim için travmayı tetikleyen objeye dönüşmesi... Arkadaşlarım çok dalga geçmişti kampa gidip çiğ köfte mi yiyeceksin diye... Keşke onları dinleyip o gün o çiğ köfteyi almasaymışım. En azından şu an saatin kaç olduğuna bakmadan keyifle yiyor olabilirdim.🥲
- +1 yıl
Acıklı bi hikaye olmuş ama baya akıcı, kaleminize sağlık
- +1 yıl
işin sırrı da buradaa birbirinden bağımsız kelimelerle en fazla ne yapabiliriz ona bakıyorum 😎
Bana düşecek kelimeleri merak ediyorum sadece hxbdhs
15 Yorumla- +1 yıl
Kelime yazarsam yarışmacı olursun ama ona göree 😎
- +1 yıl
yaparsın ya verim sana da üç dane kelime bhjn
- +1 yıl
evsiz, bulut ve sevgi
Olur deneyeyim arada bir seyler yazarim Bende zaten
05 Yorumla- +1 yıl
üzüm, hayat, çatı
- +1 yıl
Bugünde hayat devam ediyor. Zaman ilerliyor bense olduğum yerde takılı kaldım sanki. Bu gecede doldum. Çatı katına çıktım penceremin karşısında oturuyorum camı açtım. Okuduğum kitaptaki sözcüklerle duygularımı harmanlayıp kağıda döküyorum. Rüzgar bugün bir başka esiyor sanki yüzümden öte içimi üşütüyor. Üşüten rüzgar değildir belkide sen varken bu havalar ısıtırdı beni. Ruhum üşüyor. Sarılsan geçerdi belki. En sevdiğim üzümün bile tadı yok bugün. Sen olmayınca her şey eksik kalıyor sanki..
- +1 yıl
waow çok iyi senin yazın da
- +1 yıl
yarın açıklayacağımı demiştim, herkes yazmadı daha
+1 yılPek iyi değilimdir bu konularda ama hadi bi deneyelim
07 Yorumla- +1 yıl
uzay, kedi ve farkındalık
- +1 yıl
Belki saçma gelecek ama uzaya bakınca hayata dair bir farkındalık oluşuyor. Nereden geldiğimiz, neden bu dünyada olduğumuz. Tabii görmek isteyene. Yoldaki kediden tut, ağaçların esintisine kadar her şey onu gösteriyor aslında.
- +1 yıl
güzell sevdim bunu da
- +1 yıl
Sağol
- +1 yıl
Puanım kaç 😂
- +1 yıl
Puandan ziyade yorumluyorum ki bende mükemmel değilim puan vermek haddime değil
- +1 yıl
Peki o zaman teşekkürler :)
Kalemim pek iyi değildir ama deneyelim bakalım :)
03 Yorumla- +1 yıl
bahçe, gürültü ve aydınlık
- +1 yıl
güzel bir yazı olmuş ama bir puan kırmak durumunda kaldıım..
+1 yılVay be sitenin kültür seviyesi yerlerde sanıyordum meğer be cevherler varmış içimizde 👏
03 Yorumla- +1 yıl
yaa işte yanlış sorulardan hep bunlar
- +1 yıl
Kesinlikle, hayatta ve burada varoluş amacını bilmezsen sonuç çok farklı olabiliyor
Umarım bu tarz soruların sayısı artar - +1 yıl
katılıyorum, inşAllah
+1 yılYapalım.
26 Yorumla- +1 yıl
labirent, zihin ve bebek
- +1 yıl
Bir bebek çığlığında açıldı gözlerim,
Zihnimin labirentlerinde tek isim,
Sen. - +1 yıl
kısa ve öz gayet iyi
- +1 yıl
Kısa zamanda o kadar.
- +1 yıl
zaman sınırı koymadım isterseniz uzun da yazabilirsiniz ama bu gayet yeterli
- +1 yıl
Uzun yazdığım zamanlara inşallah.
https://youtu.be/ynvQNLAEulA?si=EPSd-IfY_aPpuGpw
- Kültür & Sanat konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılEdebiyat ödevini bize kitlicen çaktımadan
22 Yorumla- +1 yıl
Hiç bu açıdan düşünmemiştim zndjhshc
- +1 yıl
hvbkhv yok be sitenin görüşlerini merak ettim ondan
+1 yılBen de isterem :)
02 Yorumla- +1 yıl
beyaz, parfüm, efsane
- +1 yıl
Beyaz parfümleri. Siz de deneyin. Ter ve ten kokularına elveda. 4 mevsim sizinle. Fiyatı da kokusu kadar efsane. BEYAZ PARFÜMLERİ. Mutlaka deneyin. Beyaz parfümleri. Beyaz parfümleri. :):) pardon yaa gece gece çok güldüm şu an
+1 yılKelime kaldı mı? Zor olsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
dağ, meyve ve neşe
+1 yılSöyle fıstığım
03 Yorumla- +1 yıl
masal, kan, irade
- +1 yıl
Masal mi🙄😅😅
- +1 yıl
evet ama illa masal yazmak zorunda değilsin her türde olabilir
+1 yılHadi yaqpalimm
01 Yorumla- +1 yıl
sabır, kırgınlık, ciddiyet
+1 yılEh gelsin bakalım gönder
01 Yorumla- +1 yıl
zürafa, ışık ve fabrika
gönder gelsin kalemim kalındır. :D
02 Yorumla- +1 yıl
tavuk pilav, mağara ve zeka
- +1 yıl
Ahshahshw kolay 😂
Belgesel seslendirmesi gibi oku.
İnsanlar doğar büyür ve ölür. Ama öyle bir canlı var ki henüz evrimleşmekten bir haber. Biz onlara body buildingciler diyoruz. Genelde ‘tavuklu pilav’la beslenen bu canlılar aslında herkes gibi hayatlarına başlarlar ama hayatlarındaki bir olumsuzluktan dolayı ‘zeka’larında bir durma söz konusu olur ve salon dedikleri ‘mağaralarında’ bağırarak iletişim kurarlar. Genelde bu canlılar yengeç tarzlı yürüyüşleriyle ve hııaaağğğğhh sesleriyle hayatlarını sürdürmektedirler. Hatta öyleleri vardır ki vücutlarındaki kas kütlesinden taharetletlenemezler. İşte dişini etkilemeye çalışan bir bodyci daha bakın nasılda bench basıyor. Ahshahshah
+1 yılVer bakalım yeğen.
00 YorumlaTimam oyuy
16 Yorumla- +1 yıl
bebek, iş ve beyaz
- +1 yıl
Normal yazsan olmaz mıı çünkü böyle okuması çok zor 🥺
- +1 yıl
Beğenmez olur muyum bebiik 🥺 çok sevdim ama joy falan yazınca normal versiyonu olmuyor yani anlaşılmıyor. Aynısını bebekler değil de büyükçe yazsan?
+1 yılOlur akşam söylerim
12 Yorumla- +1 yıl
denge, sınav ve çocuk
- +1 yıl
Yks ye girecek olan çocuk Ayt deneme sınavında gelen denge sorusunu yapamamıştı...
+1 yılVer kanka
05 Yorumla- +1 yıl
Sigara, tramvay ve mucit
- +1 yıl
İlk kez tramvayda yolculuk yapıyordum, aklımda sen, damağımda sigara. Keyifliymiş, biraz da efkarlı belki. Keşke daha önce yapsaydım, bu keşif için kendime "mucit" lakabı taktım, bak şimdi...
- +1 yıl
Kanka yazılarım fena değildir de genelde ama bunu yazarken çok düşünmedim, hem laflar bana, yaşadıklarıma tam uymadı diye, anca bunlar çıktı aceba nasıl sjsjjdjd
- +1 yıl
fena değil ama biraz daha düşünüp yazsan daha güzel şeyler çıkabilirdi ortaya
- +1 yıl
:)
+1 yılBen kaldım size basarlar
01 Yorumla- +1 yıl
Neden? Size de kelime verebilirim
+1 yılAkıt gelsin
02 Yorumla- +1 yıl
Kızıl, ekose, duman
- +1 yıl
Bu çelişkide bi hile var ama neyse 🙄
+1 yıldeneyeceğim
04 Yorumla- +1 yıl
akrep, brokoli ve ay
- +1 yıl
... birden yürürken kıpkırmızı kızıl bir akrep gözüne ilişti. karanlıkta durmuş ona bakıyordu adeta. içi ürperdi... altın rengi kumların bitimindeki denize dolunayın bembeyaz ışığı yansımıştı. gökyüzüne baktığında gördüğü binlerce yıldıza rağmen etraf gündüz gibi aydınlıktı. gündüz mü gece mi belli olmuyordu ama on yıllarca yaptıkları araştırmaların sonucu olarak gece olduğunu biliyorlardı. birden başka bir dünyada oldukları ve yukaridakinin dolunay olmadığı aklına geldi. elini kaskına uzattı, güvenlik butonuna bastığında kulak tirmalayan bir ses duyuldu; bip bip bip biiip
gemidekiler çılgına dönmüştü. serap bağırıyordu; "Kaan napiyorsun dur dur naptigini saniyorsun?"
Arkadan Cem'in sesi duyuldu; "iniş modülünü hazırla, aşağı iniyorum!"
Kaan aldırış etmeden kaskını çıkardı...
geri kalanı hayal gücüne kalmış 😇 - +1 yıl
aa brokoliyi unuttuk iyi mi
- +1 yıl
Gayet güzel ama bir puan kırdım brokoli olmadığından
+1 yılEvet bekliyorum
018 Yorumla- +1 yıl
vampir, araba ve pembe
- +1 yıl
Mingi okuldan geldikten sonra kıyafetlerini değiştirdi ve duş aldıktan sonra yemek yedi hemen hızlı bir şekilde kız arkadaşını aradı 3 kez aradı ve arkadaşı telefonu kaldırmayınca mesaj gönderdi. harry bugün akşam akşam gece 22:00 da yıldız tepesin'de kamp yapacagız herkese ver diye kısa mesaj çekti
arkadaşlarıyla mesajlaştı ve akşam kamp yapmaya karar verdiler. Gece vakti yıldız tepe'de mingi arkadaşlarını beklerken biraz portakal suyu içti ve kamp çadırlarını hazırladı Agaçlara ışık taktı ve çalı çırpı topladı küçük kendini ısıtacak bir ateş yaktı daha , sonra yüzüne hemen araba parlarının vurdugu ışık gözünü aldı içinden oo geldi pembe arabalı çocuk diye geçirdi. gelen harrydi Naber , dostum dedi ve getirdigi yiyecekleri hemen ateşin yanına bıraktı sakince arkadaşına portakal suyu ikram etti ve kız arkadaşlarını beklemeye başladılar. Aradan 20 dakika sonra kızlar arabalarıyla ormana hemen daldı hızlı bir şekilde okadar hızlı bir giriş yaptılar ki sanki araba'yı başka birisi deli gibi kullanıyordu araba agaca çarparak pert oldu Mingi ve harry koşarak kızlarına yanına gitti heyy jessi kızım ne oldu diye seslendigi zaman jessi kesin dişlerini ve beyaz vucuduyla birlikte minginin gözlerine baktı mingi ha sktrrrrrrrrr srtk vampir dedi bunu duyan harry hemen korkudan bayıldı mingi harry kucaklayıp hemen arabasına attı ve uzaklaşsmaya çalıştılar. - +1 yıl
pembe araba detayı çok iyi bhkjvg kalemine sağlık
- +1 yıl
Mingi uzaklaştıklarını zannederken birden jessi arabanın tepesinde belirdi ve mingiye saldırdı mıngı hızlı sürmeye başladı, jessi ondanda hızlıydı mingi karşıdan o kadar hızlıydı kı karşıdan gelen pembe far kullanan arabayı fark etmedi ve kaza yaptı , jessiye gün dogmuştu bütün kanını emdi ve mingi artık yaşamıyordu ertesi gün polis olay yerine geldigi zaman hayvam saldırdıgını düşündü olay yeri inceleme ekibi bunun hayvan olmadıgını belirtti ve polis memuruna sktr bu bir wamp dedi polis daha çok korktu yüzü beyazladı ve kiliseye gidip hemen kutsal su hazırladı biliyordu ki wampirlerin güneş ışına çıkamadıgını hatırladı ve topluma halka akşam 6'dan sonra , dışarı çıkmamaları için uyardı.
- +1 yıl
Jessi daha fazla kan tükettmdigi in açlıktan ölmştü oysa ki
- +1 yıl
Ve bir başka vampir kalmış mıydı orası hala muamma.
- +1 yıl
devam ettiriyim mi çok uydırasım geldi şuan😀😀😀😀
- +1 yıl
içinde kalmasın ettir hadi sardı da baya hee
- +1 yıl
Otopsi yapılırken minginin bir wamp tarafından ısırıldıgı ortaya çıktı mıngıyı gömdüler (müslüman sankı bu mingi )😀mıngıyü gömdkleri gece birden yagnur sel ve ve gökgürültüsü başladı bir anda topraktan parmaklar göüktü ve yıldırımın energisiyle mingi hortladı artık minginin jessiden intikam alma zamanı gelmişti o gece mingi bir söz verdi ey dünyanın evrenin yaratıcı oldugunu idda eden tanrı artık sıra bende kudret ve yaşatma özgürlügü bendedir dedi ve dönüştü , ardında jessi öldügünü fark eden mingi jesii ve ailenin peşine düştü , harry dostu onu özlüyordu ki tarifi anlatılmazdı harry hayatına kaldıgı yerden, devam, ederken minginin yasını tutuyordu birgün harry bardan çıktıktan, sonra eve giderken mıngı hızlıca arkasından geçti harry ne , oldugunu anlamamıştı tekrar geçti harry koşarak arabasına bindşgi zaman mingi çoktan arka koltukta oturuyordu hey dostum benim mıngı korkma demesiyle harry gerçekten telrar bayıldı mingi aklından bari pembe , arabanı degiştirseydin oglum utanıyorum bu arabaya binmekten dedi 😀daha , sonra hemen harry evine , gittiler evde , harry ve nanesi, yaşıyordu mıngı annenden bir ısırık alsam, mı dedi ve harry annemi wamp etmene izin vermem git kan bankasını soy dedi daha sonra mimgi ışık hızlı ab + kan aldı geldi yarısını yolda içmişti bile daha , sonra harry wamp olmak istemeye başladı ve mıngı bunu ıstemiyordu çünkü çok zoru onun için bu yaşam güneşe bile çıkamıyprsun fck dedi ve harry evde bıraktı
- +1 yıl
devamını yarın yazarım uyucaö😀😀iyi gecelet
- +1 yıl
3 gün sonra mingi harryin evine taşınmaya başladı tabutunu ve birazda topragını ve en yakın arkadaşları trap ve bubuyu almayı ihmal etmedi trap tarantulası ve bubu örümcegiydi hepsini bir arada görünce harry hem korktu hem şaşırdı sabah uyandıklarında mıngıyı bubu harry annesi uyandırırdı ama bugun harry uyandıgonda yüzünde bir irkilmeyle uyandı çünkü bubu haryy yüzünde dans ediyordu
- +1 yıl
mıngı hemen bubuya yanına gitmesini söyledi ve harry hemen tuvalate kaçtı
- +1 yıl
Bubu harry yüzünden inerken harry burnunu ısırmıştı koca popolu bubu 😀😀artık harry sevmeye başlamıştı ama harry hala korkuyordu ve harry annesi sürekli odamda ceset mi besliyprsun oglum diyip sızlanmaya başlamıştı mıngının vatan topragı okadar kötü kokuyordu ki tğm mahalle evlerinde ceset var , sanıyordu halbi ki en yakın arkadaı mıngıydı artık mıngo bunu, duyunca harryden ayrılmaya , karar , verdi ilk gün yan komşu anjelina hanım evinizden gelen o bernat koku nedir , diye , sormuştu çoktan polsi aramıştı camdan bakan mıngoyı fark eden, komsu lant olsun bu bi bu bi wam wam wampir dedi ve evini sarımsakla ve , haç işaretleriyle ve ev evin heryerine , kutsal, suyu 10, dakikam içinde boşaltmıştı bile
- +1 yıl
Bu duruma çok sınırlenen komşudan biraz, ısırık alıp sonrada evi terk etmişti mingi çook uzaklara , gitmişti. kim bilir gece vakti kimin camında kimi ısırmayı bekliyor mingi
SON - +1 yıl
FİNİSH
- +1 yıl
THE END GAMZE , SUNAR 😀😀😀
- +1 yıl
vays sardı baya he vbhjvg teşkürleer
- +1 yıl
Çünkü kalemim iyidir Rica ederim. ☺
+1 yılGönder gelsin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bilinçaltı, tatlı ve bulut
- +1 yıl
Bilinçaltımızı yönetmek elimizde olan bir şeydir. İnsan daima ebedi bir mutluluk ve tatlı bir huzur ister. Peki istediğimiz bu olduğu halde neden bilinçli olamıyor ve gereksiz kaygılar taşıyoruz? Olumlu düşünerek, sınırlarımızı kaldırarak, kendimizi yöneterek, hayata pozitif bakarak ve bütün önyargılarımızdan kurtularak bunun için bir adım atmak mümkün.
- +1 yıl
çok haklısınız, teşekkürler
Deneyelim
04 Yorumla- +1 yıl
Ün, doğa ve kalabalık
- +1 yıl
Bazen oyle bir an geliyor ki sanki kainatta bana bahşedilen ne kadar ün, makam, mevki, yar, yaren, ruh, siginak, liman, nimet ne varsa bir an elimden alınmış, doğaya terkedilmis, şu kalabalık dünyada tek başıma kalmış gibi.. bağırsam kimseler duymayacak, kimseler yetişemecek, kimseler yetemeyecek.. oyle bir hal ki sanki kimse beni bilmeceyecek, kimseler hatırlamayacak.
- +1 yıl
çok gerçek bir yazı olmuş, edebinize sağlık
- +1 yıl
Tesekkur ederim.
- Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılver bakalım
01 Yorumla- +1 yıl
prenses, aynı ve zaman
+1 yılYolla gelsin
01 Yorumla- +1 yıl
Kitap, korku ve sihir
Yok saol
00 Yorumla
+1 yılOluur
01 Yorumla- +1 yıl
Savaş, okul ve misafir
Detaylı bilgi