Bir kitap yarışması için konum sizce nasıl?

Bir kitap yarışması düzenleniyor bende Bir kitap yazıp katılmak istiyorum kitabımın konusu Bir dedektif kiz (Elis) kitaptaki dedektif kiz doğduğu gün annesi hastaneden kaçırılıyor ve öldürülüyor katil bulunamıyor katil bulunamayinca babası ölen eşini donduruyor ve soğuk bir yerde yirmi iki sene dondurarak saklıyor Elis annesinin katilini bulmak için dedektif oluyor Bir gün büroda gece iki saatlerinde çalışırken büronun arka kısmında bir cinayet işleniyor büroda sadece Elis olduğu için bu katilin peşine düşüyor katil ormana giriyor Elisde arkasından ancak o gün başına bela açıyor dosya başka polislere veriliyor ama katil Elisin peşine düşüyor ve bu katil çift kişilikli Elis annesinin katilini ararken bir yandandan çift karakterli psikopatla uğraşır ve Elis en sonunda annesinin katilini bulur ancak bir terslik farkeder ki katil de yirmi iki yıldır Elisi arıyordur kitabın en sonun da Elis üniversteyi birlikte okuduğu ve ortak olduğu başka bir dedektif ile evlenir ve bir bebeği olur annesini öldüren katille bir çatışmadayken katil ölür ancak Elisde kurtulamaz... ne düşünüyorsunuz sizce konusu güzel mi benim çok hoşuma gitti kitabı yazmaya başladığımda aklımda hiçbir fikir yoktu sanki bir güç parmaklarımı hareket ettiriyor harflere basıyor gibiydi neyse sonuç olarak ortaya bu konu çıktı fikirlerinizi merak ediyorum
Bir kitap yarışması için konum sizce nasıl?