Kültür & Sanat Kitap okuma yarışmasına katılmışlığınız var mı? Sssonsuzzz Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kitap okuma yarışmasına katılmışlığınız var mı? Sever misiniz bu tarz yarışmaları? Kitap okuma yarışmasına katılmışlığınız var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl hayır ama kompozisyon birincisiydim lisede..3 yıl üst üste birinci oldum. 1 0 Yorumla
ÇılgınDemokraT Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl İddia ediyorum bu dünyada benden çok çok kitap okuyan yo.. gerisi gelmedi 😂 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl İlkokulda vardı :)) sınıf içi direk kaybetmiştim :(( 1 0 Yorumla
wertz7 Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 42% +1 yıl Cok kitap okurum ama okumam güzel olmadıgindan yarişmaya katılmam:)) 1 0 Yorumla
DerinSohbet Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Katılmadım hic ama katılmayı isterim. Ya yarışmacı olarak ya da dinleyici. 1 0 Yorumla
Avarebiri Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yok hiç katılmadım hızlı okuma vardı sadece ilk okulda katılmıştım 1 0 Yorumla
RüzgarınBirEsareti Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl İk bazında katılıp birinci olmuştum kitap seti hediye edilmişti okuma kavrama ve anlatma kısaca özet diyebilirim yazarlığım iyidir 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Arkadaşlarla aramızda flex yarışması yaptıydık birinci olnuştun 0 0 Yorumla
sirius27 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evet katılmıstim odul de aldım ayrıyeten kompozısyon yarısmalarında ilcede 3 1 2 ve yine 1 olmustum 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 720 cevap paylaştı. Hayır, kitap yarışma için okunursa faydası olmaz diye düşünüyorum 🤗 0 0 Yorumla
Mkiraz09 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben Türkçeyi Zor Çözdüm Sen Kitap Okuma Yarışması Diyosun 😂😂😂 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç katılmadım ve sevmiyorum yarışmaları. 1 0 Yorumla
Volumeup Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Teklif bile eden olmadı gel katıl diye 😊 0 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 738 cevap paylaştı. sınıfta 1. olmuş idim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
hayır ama kompozisyon birincisiydim lisede..3 yıl üst üste birinci oldum.
İddia ediyorum bu dünyada benden çok çok kitap okuyan yo.. gerisi gelmedi 😂
İlkokulda vardı :)) sınıf içi direk kaybetmiştim :((
Cok kitap okurum ama okumam güzel olmadıgindan yarişmaya katılmam:))
Katılmadım hic ama katılmayı isterim. Ya yarışmacı olarak ya da dinleyici.
Yok hiç katılmadım hızlı okuma vardı sadece ilk okulda katılmıştım
İk bazında katılıp birinci olmuştum kitap seti hediye edilmişti okuma kavrama ve anlatma kısaca özet diyebilirim yazarlığım iyidir
Arkadaşlarla aramızda flex yarışması yaptıydık birinci olnuştun
Evet katılmıstim odul de aldım ayrıyeten kompozısyon yarısmalarında ilcede 3 1 2 ve yine 1 olmustum
Hayır, kitap yarışma için okunursa faydası olmaz diye düşünüyorum 🤗
Ben Türkçeyi Zor Çözdüm Sen Kitap Okuma Yarışması Diyosun 😂😂😂
Hiç katılmadım ve sevmiyorum yarışmaları.
Yok ama katılsam ilk üçe girerim.
Hayır, hayır sevmem 😀
Kitabı anlama yarışması olsa
hayır katılmadım..
Teklif bile eden olmadı gel katıl diye 😊
sınıfta 1. olmuş idim :)
Evet şu an katılmış bulunuyorum
Hayır ama kitap okumayı çok seviyorum. 💕
Hayır yok katılmam
Katılmadım 🙂
Hayır yok...
En son ilkokul 4'te katılmıştım sanırım 🤷🏻♀️