Az önce ağalı, konaklı, KUMAlı bir şeyler okudum. IQ in düştüğünü hissedince...
Bırakıp kendi kitabıma bölüm yazayım dedim.
Şimdi, Kadını ezen, aşağılayan, hakaret eden, insan yerine koymayıp mal muamelesi yapan kitapları en çok kadınlar yazmış. Hangi akla hizmet böyle şeyler yazarsınız.
Benim yazdığım her kitapta, en karaktersizi bile karakterli yazıyorum.
Yazdığım her kitapta, her anlamda doğru yolu, doğru şekilde davranarak gösteriyorum. Sonuçta bu kitapları gençler okuyup örnek alıyor. Doğru yola yönlendirmek biz yazarların görevi. Sizin yazdığınız şeylere bakın.
Ben bu psikolojiyi anlamakta zorlanıyorum. Neden bir kadın böyle bir kitap yazar? Neden böyle kitapları da en çok kadınlar okur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar yazıyorsa bu kitaplari cevabı bu konulara dikkat çekmek kadınların yaşadıklarını dile getirmek için olmalı. Okuyanlar da kendi yaşadıklarını birinin dile getirmesi hoşuna gittiği için olabilir yani bir nevi zorunlu susuşun dile gelmesi
Bunlar yazdıkça okunuyor okundukça normalleşiyor bu çok üzücü
Birilerinin bunu dile getirmesi lazım. Normallesme zaten yüzyıllardır var erkek egemen toplumlarda hep vardı bitmez
Kitaplarına nereden ulaşabilirim?
Soruya gelince, iç dünyalarında ki o ezilmiş ve hor görülmüş figürü yansıtıyorlar sanırım. Erkek egemen dünyanın psikolojik dayatması belki de
Reyhan Danış s. m bulabilirsiniz.
O kitabın içeriğini siz daha iyi biliyorsunuz herkes anlamaktan yoksun galiba