sürekli kötü negatif enerjiden başka bir şey göremiyorum

sürekli kötü negatif enerjiden başka bir şey göremiyorum

Sanat ve sanat konuları hakkında çok bilgi sahibi değil toplumumuz.
Birkaç müzik dinlemek ya da birkaç kitap okumakla olmuyor.
Geniş bir alana sahip koca bir okyanus gibidir sanat. Ama göze alıp yüzecek kişi sayısı çok az.
Sitede de durum bu şekilde. İnsanları yadırgamıyorum o yüzden. Ekonomik şartlar, yaşanılan ortam herkesi etkiliyor. Oysa biraz ilgi ve merak fena olmazdı.
tamamda hep saçma sapan konular var KS de
Maalesef halkta kültür sanat anlayışı yok.
O da iki sebepten...
Birincisi, memleketin refah seviyesi ortada. Aile geçinemiyor ki tiyatroya, sinemeya gitsin de vakit bulsun.
İkincisi, zaten kendini geliştirmeye meraklı değiliz. Cahillikten ve vizyonsuzluktan keyid alıyoruz herhalde.
Bu açıdan bakınca da iki kelimeyi bir araya getiremeyen ve soruyu doğru bir Türkçe ile ifade etmekten aciz birinin sorusunda 100'lerde görüş görebiliyorsunuz...
Eig için teşekkürler.
Cevap
9Cevap
Çünkü mantıklı sorular az görüş alır
İşte beklediğim o muazzam soru😄
Buradakilerin çoğu sanat ve edebiyattan anlamadığı içindir. Kafalar başka yerde🙄
ama empati bile yok çoğu insan saygısız çözüm odaklı bile değil görüşlerde neden sanatın edebiyatın hiç değeri yok sosyalmedya da ve gercekte de öyle maalesef
Site ayak takımı dolu. Sanat ve edebiyat; nitelikli beyinlerin ilgi alanına girer. Ayak takımının neyine ki bunlar...
Vallahi artık aşk ilişkileri konu etiketinde de etkileşim yok.
çoğu etkileşim hepsi cinsellik
Bunlarda olmaması da çok şaşırtıcı
Burası işletme.
Sokakta ne kadar sanat, edebiyata dair dukkan goruyorsan burada da benzer sebepten bazi konular var/yok.
empati bile yok ama
Site ile alakalı değil bu. Her yerde geçerli. Şehevi şeyler her zaman daha fazla ilgi çeker.
Milletin aklı bel altına çalışıyor kardeşim ne yazıkki!
uzun zamandır sitedeyim birtanw sanatla alakalı ya da bilgi ile alakalı bişey gormedim
Sadece site olsa razıyız! insanların gözü gönlü körelmiş şehevi duyguların içinde haps olmuşlar.
Sanattan anlayan yok çünkü
kesinlikle katılıyorum ne sanat ne edebiyat
sanat şeytan işi bro haram
ya edebiyat
holyy şhirk o daha haram kotli vocip
ülkemizde genel kültürel bilime sevgi yok dostum
sitede empati bile yok ama
Sanat ve edebiyat çoğu kişinin ilgisini çekmiyor
sürekli cinsellik ya da saçma konular var
Olsun inadına sormaya devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?