Güne bir şiir veya bir kitap bırakalım hadi? Kitaplar üzerine hadi muzakere edelim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben şiir bagmlısıym
Niyazi Akıncıoğlunun başka bir şiiri daha vardır çok güzel bilir misin? :)
Dün,
hatırımda değil
belki geçen gün
turnalar geçti de bir garip oldum.
Soyunuverdi gönlüm,
yılları bir bir,
söğüt dalı atım kişnedi geldi.
Sonra yine ağır ağır büyüdüm,
mes'ut yalnızlığına erdim ömrümün.
Seni düşündüm,
bekar yastığımın hararetini
sevdalı hürriyetimi düşündüm
garipliğim ondandır.
diye devam eder.
Akhilleus'un Şarkısı.. Okuyun, çok keyifli mitolojik bir kitap. Yan etkisi fazla sürükleyici olması. Asla kitabı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.
Teşekkür ediyorum mitolojik eserleri severim nedense ama denk gelmedim ilk fırsatta okuyacağım.
monte kristo kontu. şiir olarak yahya kemal beyatlı'dan herhangi bir şiir
Burada biraz zor.
Sanatın edebiyatın yeri mi olur. Vardır illa ki gören seven ilgilenen bilen okuyan. ;)
Bu uygulamanın amacına uygun değil, yoksa elbette dediğiniz gibi ilgilenen vardır herzaman.
Amacı nedir ki bu uygulamanın soru cevap değil mi? Bir seyleri tartısmak konusmak mesela?
Klasik müzük seviyor mussun bu arada? Lino Cannavacciuolo dan tanosu bilir misin? :)
Elbette, hemen hemen tüm parçalarını dinledim. Lino'yu herkes bilmez zaten bence, onu bulan klasik müzikte baya yol almıştır.
Şaşırdım zaten profiline baktıgımda herkes bilmez evet. Yol almaktan daha ziyade ufak bir gezintiye çıkmak gerek evet bilmek keşfetmek için. ;)
Ne kadar biliyor olsamda, bence hala daha klasik müzikleri tamamen bilmiyorum, zaman zaman mutlaka yenilerini araştırırım, tavsiye alırım. Sizinde var mı bir tavsiyeniz?
Handel - Sarabande i biliyorsundur mutlaka sormuyorum bile. Plak koleksiyonu bile vardır elimde söz konusu klasik müzikse bunu çıplak sesle dinlemeyi tercih ederim. Çok var öneri açıkcası ama nereden başlanır bilemiyorum. ;)
Cyrillus Kreek Requiem sonra Chopin - Spring Waltz (Mariage d'Amour) bunlar çok güzel eserlerdir
Elbette biliyorum. Gerçekten başı ve sonu olmayan bir müzik türü benim için. Dipsiz bir kuyu gibi ya da .
Herşeyin dibi vardır ama söz konusu müzik olunca hislerle bağlandığı için o duygunun sonu olmadığından dolayı müziğin de bir parçanın sana hissettirdiği şeyin de sonu olmuyor :)
Kesinlikle katılıyorum.
Senden de bir tavsiye alabilirim varsa? Madem karsımda büyük bir hayran var tavsiyeleri küçümsenmeyecek kadar değerli olacaktır
Tomaso Albinoni - Adagio
Teşekkürler dinleyeceğim muhakkak. Tıp okuyorsun sanıyorum bu arada? Ne yönde ilerlemek istiyorsun var mı bir hedefin? :)
Evet doğru stajyer doktorum, cerrahi bölüm düşünüyorum. Rica ederim ne demek. İyi dinlemeler.
Hangi cerrahi? Dur tahmin edeyim, Beyin veya kalp ikisinden biri derim?
Yok hayır büyük cerrahi bölümlerden düşünmüyorum, Kulak burun boğaz düşünüyorum. Sizin mesleğiniz nedir?
Neden peki büyük cerrahi bölümlerinden birini tercih etmeme nedenin? Hedefleri olan birisin gördüğüm bilgili, kültürlü kendini geliştirmiş ve geliştirmekte isteyen :) Neden daha fazla dokunmak varken insanlara kulak burun bogaz?
Psikolojik danışmanım ancak sanat danışmanlığı yapıyorum. Diksiyon ve kişisel gelişim eğitimleri veriyorum. Drama vs gibi daha bir çok alanda uğraşım arasında.
Büyük cerrahi bölümlerin acili çok oluyor nöbetleride fazla ve yorucu geçiyor, nöbette hiç uyumayabilirsin, uzmanlıktan bittikten sonrada yoruculuğu bitmiyor, kendi hayatını tamamen unutmak zorunda kalırsın, aileni ve ileride eşini çocuklarını ihmal edersin, hatta kendinle bile ilgilenemezsin. Küçük cerrahi bölümler ise (göz ve kbb) böyle değiller, acil vakaları azdır, acili az olduğundan ameliyatlarında stres nispeten daha azdır ve zevkli olur, sadece asistanlık dönemi yorucudur. Uzmanlıktan sonra gerçekten o bölümün tadına varılır, deyim yerinde ektiğini hem maddi hemde manevi yönden biçersin. Ayrıca Nöbetlerinde 3-4 saat uyuma şansın olur ki bu bir nimettir. Uzmanlık bittikten sonrada nöbet tutma zorunluluğun kalmaz, hayati tehlikesi diğer cerrahi bölümlere göre daha azdır bunların ve daha az baş ağrıtır, ailene ve sevdiklerine vakit ayırabilirsin ve sosyalleşebilirsin. Maddi açıdan ise tüm cerrahi bölümler istisnasız tatmin edicidir.
Öyle bilirim sen sadece kendine biraz daha vakit ayırmak istediğin için aradaki dengeyi kurmak adına sanırım daha küçük ölçekli bir cerrahi bölüm seçmek istedin. Temel nedenleri belli biraz kendine vakit ayırmak sürekli iş yogunlugu içinde olmamak için sosyal anlamda da kendine zaman ayırmak istediğin için istiyorsun. Güzel. :)
Yerim edebiyatı yaa