Kız hikaye yazıyorum dedi ben de bırak ana karaketri ben betimleyeyim diye kızı anlattım da anlattım.
Saçlarının rengi geceden, gözlerinde yıldız parıltısı var falan anlattım durdum.
Kız sadece çok iyi diyerek güldü ama bilmiyorum çok cringe geldi sonradan. Ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlamayan insana şiirler yazsan anlamaz bu yüzden normal bir şekilde
Hocam ben müzisyenim zaten. Kendi parçalarım var kendi söylerimi yazıyorum. Kitap okumaya da bayılıyorum.
Bu noktada olduğum kişi bu ama gerçekten bazen insanlar beni derinlikten uzak sığ biri olmaya itiyor.
Her sabah mesajıyla uyandığım kızın mesajını bugün görmemek üzücüydü. Klişe ama gerçekten ilk defa böyle hissediyordum. Hatta çevremde herkes beni ilk defa bu kadar keyifli gördüklerinden bahsediyorlardı.
Bilmiyorum buradan nereye çıkar. İyi geceler mesajına bakmamış bile.
Cringe ne demek ona göre cevap vereceğim 😄
Yani benim açımdan utanç verici mi? Çünkü ben gece bir şey yazardım sabahına o mesaja bakmış ve dönmüş olurdu. Her sabah mesajını gördüğüm kızın mesajını bu sabah görmedim.
Galiba cevabımı almış da oldum..
Utanılacak bişey değil ama bazı insanlar iltifat sevmiyor olabilir. Bu arada görüldü falan mı attı da dönemedi yoksa hiç mi bakmadı? Bazen kendini dinlemek ister insan belki döner 🤷♀️
Bunu yazdığımda döndü zaten. Random attı, çok iyi dedi. Sonra 1-2 daha konuştuk.
Ben dürüst ol bir anda çok garip hissettirdi dimi yazdım ve random attım (keşke yapmasaydım bunu)
ardından ben yavaştan kaçayım iyi gecelerr yazdım (saat gece 1 falandı zaten ama biliyorum geç uyuyor)
Bundan 1 gün önce iyi gecelerr yazdığımda iyi geceleerrr yazan kız, Her sabah mesajını görerek uyandığım kız mesaja bakmamış direkt. Ve 14 saat oldu. 14 saatte illaki bir yolunu bulur yazardı. Ha iyi geceler'e karşılık sabah olduğu için iyi geceler yazmasa da günaydın yazar, mesajı beğenir ya da en kötü mesajı görürdü. Bu direkt umursamadı galiba anlayamadım. Birkaç gün bekleyip biraz olay soğuyunca tekrar yazsam diyorum.
Yazma, döneceği varsa döner. Kitap yazıyor dedin galiba onlara dalıp uyumuştur ya da başka işi vardır. Bırak kafasını dağıtsın sakin gelir geldiği zaman. 👍
hatta o çok iyi dedikten sonra güldüm 1 dostoyevski 2 ben dedim ona da gerçekten öyle diye random attı. Sonrasında neden böyle oldu anlamadım :D
Acaba Ben dürüst ol bir anda çok garip hissettirdi dimi yazdım ve random attım diye mi?
Az daha sorgularsan ben de bunalıp kaçacağım 🤦♀️😂
Tatlı bence
Gerçekten sevdiğim biriyse cringe gelmez, sevmiyorsam çok gülerdim
Bana da öyle gelmişti ama her sabah mesajıyla uyandığım kızın mesajını bugün görmemek üzücüydü..
Yazmiyo mu artık