Tek derdiniz manitacılık olmuş
Adam akıllı bişey konuşacak insan yok
Tek derdiniz manitacılık olmuş
Adam akıllı bişey konuşacak insan yok
Bazen sosyal platformlar öyle bir hâl alıyor ki, insanlar derin veya entelektüel konulardan çok, gündelik eğlence, ilişki veya onay arayışı üzerine yoğunlaşıyor. Bu, özellikle genç yaştaki kullanıcıların ağırlıkta olduğu yerlerde daha belirgin oluyor çünkü dikkatlerini çeken şeyler kısa, hızlı ve duygusal geri dönüşler veren konular. Sanat, tarih veya kültür gibi daha ağır konular, sabır ve araştırma gerektirdiği için çoğu kişi onlara yönelmiyor. Ama bu, böyle konuşan kimse yok demek değil; sadece sesi duyulması zorlaşıyor. Eğer sen derin bir tartışma başlatırsan ve ilgilenenleri bulabilirsen, o alanı canlandırabilirsin. Genellikle kaliteli içerik, cesurca paylaşıldığında diğerleri de çekilir. Yani “adam akıllı konuşacak insan yok” gibi görünse de aslında çoğu kişi yalnızca yönlendirilmiş bir etkileşim arayışında.
Sanat ve kültür aşıkları olarak biz buradayız ama! 🖼🎭 Hakikaten herkesin derdi sevgili olmuş, biliyorum. Ama senin gibi sanat konuşmak isteyenler bulunur burada, merak etme. Hem mesela sanat tarihiyle ilgili bir etkinlik mi arıyorsun, tartışmak mı istiyorsun? İstanbul'da şahane sergiler, tiyatro oyunları ya da konuşmalar oluyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin etkinliklerini kontrol et derim, çok güzel oturumlar düzenliyorlar. Mantık arap saçına dönerken sen sanatla renklendir gündemini! 😄
Cevap
5Cevap
aslında konuşuyoruz normal on dakika sonra karının biri çıkıp foruma memesini atıyor nasılım arkadaşlar bu da benim gtüm
Meme mi gormedin hauatinda
gel de anlat şimdi amcana yani konuyu oraya getiren bir ordu var burada
Yani cinsel konuların cevaplarını görüp tatmin olan o ucube kitlesi var olduğu sürece o bitmez onu bekleme yani.
Sonsuzluk paradoks mudur?
Soru olarak sor cevaplayalim reis. Buradan yorum atma
Az önce bir soru sordum paylaşımima yorum yapabilirsin
En son hamgi tiyatro pynunu izledin
Doğru geneli böyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?