Kültür & Sanat Z kuşağı neden sanat müziğine karşı bu kadar ilgisiz? NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi çıtırla muhabbetim olduysa sanat müziği sevmediğini söyledi Güncellemeler+1 yıl Sorum en iyi soru seçilmiş hadi cevap verin tatlışlar Güncellemeler+1 yıl Günaydın suboşlar Z kuşağı neden sanat müziğine karşı bu kadar ilgisiz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İlgili kesim var. Bu insanın hissetme duygusu ile alakalı. Bizim akranlardan da uzak kalan var bunlara. 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çünkü onlar hareket seviyor. Çabukluk seviyor. Hızlı seviyor. Ve hemen bitsin, aynı veya daha iyi keyifle yenisine geçelim istiyor. 0 0 Yorumla
Zeyñepsis Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl senin çıtırla işin ne lan 1 1 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Z kuşağı vurgusunu tekrarlamamak için çıtır dedim. 24 25 yaşındaki Z kusagi kızları da çıtır Yorumla
Inocente Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl zevklerimizin cogu uyusmuyo zaten 0 1 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Zivklirimizin çiği iyişmiyir zitin Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Tablet telefon tik tok meraklısı çoğu 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben severim. 0 9 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Müzeyyen Senar mı yoksa Zeki Müren mi? Yorumla Diomedea +1 yıl Tabii ki Zeki Müren Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ben hala ikisi arasında seçim yapamıyorum ☺️☺️ ruhları şad olsun 🙏🙏 Yorumla Diomedea +1 yıl Amin. Bugün de dinledim ustayı, bir daha öyle bir ses gelmez Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Belki ses kalitesi olarak daha iyileri gelebilir ama onun sesindeki o mistik hava o huzur vericilik bir daha kimsede olmaz Yorumla Diomedea +1 yıl Aynen öyle. Ve söylediği her şarkısında dinleyicilere bir duygu bırakıyor. Artık neler yaşadıysa , çok içten söylüyor Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Ve Allah'ın ucubesi Bülent Ersoy sırf escinsel olduğu için zamanında ona demedigini bırakmamıştı bu yuzden küs kaldılar ve Zeki Müren kalbi kırık bir halde öldü 😔 Yorumla Diomedea +1 yıl Öyle mi? Bu bilgiyi şimdi senden öğrendim , elbet bir gün kalp kıranlarda cezasını çeker Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Bülent Ersoy her tavrıyla fiyasko. Hele ki şu kürk meselesinde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlgili kesim var. Bu insanın hissetme duygusu ile alakalı. Bizim akranlardan da uzak kalan var bunlara.
Çünkü onlar hareket seviyor. Çabukluk seviyor. Hızlı seviyor. Ve hemen bitsin, aynı veya daha iyi keyifle yenisine geçelim istiyor.
Z kuşağı için yaşlı olduğunun farkına varmalisin bro.
senin çıtırla işin ne lan
Z kuşağı vurgusunu tekrarlamamak için çıtır dedim. 24 25 yaşındaki Z kusagi kızları da çıtır
zevklerimizin cogu uyusmuyo zaten
Zivklirimizin çiği iyişmiyir zitin
Tablet telefon tik tok meraklısı çoğu
Ben severim.
Müzeyyen Senar mı yoksa Zeki Müren mi?
Tabii ki Zeki Müren
Ben hala ikisi arasında seçim yapamıyorum ☺️☺️ ruhları şad olsun 🙏🙏
Amin. Bugün de dinledim ustayı, bir daha öyle bir ses gelmez
Belki ses kalitesi olarak daha iyileri gelebilir ama onun sesindeki o mistik hava o huzur vericilik bir daha kimsede olmaz
Aynen öyle. Ve söylediği her şarkısında dinleyicilere bir duygu bırakıyor. Artık neler yaşadıysa , çok içten söylüyor
Ve Allah'ın ucubesi Bülent Ersoy sırf escinsel olduğu için zamanında ona demedigini bırakmamıştı bu yuzden küs kaldılar ve Zeki Müren kalbi kırık bir halde öldü 😔
Öyle mi? Bu bilgiyi şimdi senden öğrendim , elbet bir gün kalp kıranlarda cezasını çeker
Bülent Ersoy her tavrıyla fiyasko. Hele ki şu kürk meselesinde
Z kuşağı mal kutusu olmuş