Selamlar,
Sevdiğim akımlar arasında geziyordum ve yine Pop Art'a yakın bir şeyler çizeyim dedim.
Biter bitmez değerli görüşlerinizi almaya geldim.
Bu hevesin peşini bırakmalı mıyım?

Selamlar,
Sevdiğim akımlar arasında geziyordum ve yine Pop Art'a yakın bir şeyler çizeyim dedim.
Biter bitmez değerli görüşlerinizi almaya geldim.
Bu hevesin peşini bırakmalı mıyım?

Önemli olan sizin ne istediğiniz. Bırakmak istiyorsanız bırakırsınız ancak birileri bırak dedi diye bırakmak içinize sinmeyecektir. Kalem yine özünüzü yansıtır merak etmeyin.
Özellikle bazı karakterlerin orijinallerine dokunulması rahatsız edebilir insanları ama yine de bu sanatçının dışavurumu sonuçta, sanata da saygıyla yaklaşmayı bilmeli insan.
Katılıyorum.
Aslında "yanlışlıkla farklı bir ünlüye benzetme" temalı sorularda bir süre sonra "kandırıldık, duygularımızla oynadın" gibi absürt tepkiler geldiği için farklı soru alternatiflerine yöneldim.
Dediğiniz gibi insan fazla uzaklaşamıyor. Amaç akımlar arasında gezintiye çıkıp, gelen iyi yorumlarla keyiflenmek biraz :))
Teşekkür ederim.
:) fark edememek onların sınırlılığı tepkileri görmezden gelin derim. İnsanlar anlayamadıkları şeylere tepki gösterir ve bunun önüne geçilemez. En iyisi takmamak.
Rica ederim, keyifli gezinmeler size.. :)
Etkilenmek bırakılabilir bir şey mi ya :D
Noksan'a mahsus, icazetnamemiz mevcuttur :D
Noksan'la aşık atma,
Yaz günü kesilirsin buz.
İcazetimize el uzatma,
Vahada kalırsın susuz.
Karşılık vererek yorulma,
Güzel günler göreceğim dabılyusuz.
Saygılar :D
Cevap
2Cevap
Her keste olmayan farklı bir yeteneğe sahipsin bırakırsan emin ol ki çok sonralar pişman olucaksın
Güzel yapmissin devam et
Yeteneginden bana da üç beş ateşle knk
Bırakmamalısın tabiki
Güzel bence. İçinden ne geliyorsa onu yap :)
Bırakma, gayet güzel
Gayet başarılısın devam et bence.
Güzel ama
Bırakmak gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar