Kültür & Sanat Quilling (kağıt kıvırma) sanatı ilginizi çeker mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Ciaoo🍀🦇Başlarken kolayken iş ilerledikçe zor bir hal alır lakin çubukla kağıda şekil vermek de ayrı bir zevkli. Peki ya sizce?#dalinlivodkaa#vodkadalinli Quilling (kağıt kıvırma) sanatı ilginizi çeker mi? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 636 cevap paylaştı. Fazlası ile zahmetli 🙄 Uzaktan bakıp iç geçirmeyi tercih edenlerdenim ben sanırım :)Bence seni Kültür&Sanat fenomeni yapmalılar 🙏 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum lakin niyeyse pek seçilmedim, teşekkür ederim 🍀🌱🦇🌸. Yorumla FelFire +1 yıl Orda bir doraa var uzakta, bir mesaj kadar uzağında, dürtmese de yazmasa da o heeeeeeeep buralardaaaa 🙏🙏🙏 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım ona hesabı ilk açınca ama daha sonra hiç yazmadım Yorumla FelFire +1 yıl Peki madem :) Fenomenimiz olarak görmek dileği ile diyor ve kaçıyorum :) Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 589 cevap paylaştı. evet ilgimi çekiyor senin kadar olmasada❤️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤😘🧿 Yorumla
1AsilAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 91% +1 yıl Sanatın her dalı ilgimi çeker. Sanat demek emek demektir 1 0 Yorumla
ily_mikelson Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Çok emek isteyen bir uğraş olduğu belli. Ama sonuç değer galiba😂 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Emek harcanıp da çirkin olan bir şey görmedim ben :) 1 0 Yorumla
Ispanaklısufle Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl el becerim var diye hocalar hep bana quilling yaptırırdı fotoğrafa bakınca belim ağrıdı, yapıştırıcı bulaştı, kağıt yanlış kıvrıldı... sinir loading 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 725 cevap paylaştı. Hayır pek ilgimi çektiğini söyleyemeyeceğim 1 0 Yorumla