Vitrinlik insanım ahaha
El işi ve sanatla ilgilenmeyi sever misiniz?
Vitrinlik insanım ahaha

Erkeğin bileceği ve anlayacağı en fazla el becerisi boya badana ev tadilatı elektrik elektronik tamiratı gibi işlerler yani kendine ve yakınlarına yetecek kadar tabi 😂 sanat tarihi eski mimari eserler dikkatimi çekiyor o kadar unutmadan eski tablolar da güzel öyle 🤷🏻♂️😂
Birileri size sanat nedir diye bir soru sorarsa?
Sanat: Yüzyıllar önce yaşamış Nesimi'nin yazdığı ve 21. yy'da yaşayan Sami Yusuf'un besteleyip seslendirdiği şiirdir dersiniz.
Sözü paylaşan kişinin yazdıkları çok hoşuma gitti gerçi buraya pek uygun değil farkındayım kavga ederken birine söz ediyor muşum gibi hissettirdi ancak öyle bir izlenim veriyorsam affola artık içimden geldiği için paylaşmak istedim pc den emoji atamıyorum kızarmış yüzlü mahçup surat yazayım onun yerine geçer belki
Konuya dair verdiğin cevabın ilgi alaka seviyesi
https://youtu.be/p4XQOjf-UG4?si=4qpxQBc5XNvEqYJS
En sevmediğim aktiviteler, el yeteneğim pek yok, aslında bence çoğu kişinin el mahareti vardır, el işlerinde mahir olmak heves ve istek gerektirir, istedikten sonra herkes el işinde mahir olabilir, geliştirebilir kendini, kara kalem çalışmasından bahsetmiyorum, o tamamen yetenek işi lakin işlengi yapmak gibi aktiviteler uğraş, heves, çaba ve özveriyle geliştirilebilir lakin ben de o heves yok, annem zorla dikiş nakış kursuna göndermişti, istemiyorum diyip isyanlar etmiştim, bir şeyler ortaya dökebildim lakin çok gönülsüz gittim, şimdi bir tane sertifikam var, o sertifika nerde bilmiyorum lakin sevmediğim, beni sıkan uğraşlar bunlar.
Bu arada detayı yeni okudum, anaokul öğretmenisin sanırım, çocuklar için etkinlikler hazırlıyorsun, bildim mi?☺
Evet özel eğitim, teşekkürler 💋💓
Ricalar🥰
Kolay gelsin. Benim el becerisi sıfır. Zaten hiç sevmezdim resim ve el işi derslerini.
Evlerden uzak düşman başına 😂
Eic için teşekkür ederim Naciye ✌️🌹
Cevap
21Cevap
Kolay gelsin güzel görünüyor ben pek sevmem sıkıldığım için
Yumurta kircaz yarın onun hazirligi sjsjs
Nasıl bir şey ki sdfsdf
Anasınıfı öğretmenisiniiz galiba 😅 birazcık örgü örebiliyorum onun ötesi yok bende 😅
Türk erkeği olmanın kaçınılmaz gerekliliği el işlerinde usta olmak değil mi
Bilemedim ama vaktim oldukca, eski kitaplari tamir ederim.
Çocuklar için bir şey ama ne olduğunu bilmiyorum👍 emeğinize sağlık
Resim dışında çoğu işte el sanatım olmuştur. Resim sevmiyorum işte. 😅
Kolay gelsin aslında seviyorum da yok yapmıyorum uzaklaştım
Mandala ya benziyor bilemiyorum. Evet el işi ile ilgiliyimdir.
Resim ya da ebru sanatı gibi şeyleri severim huzur verici.
Keşke elimden gelse de uğraşsam bizim ufaklığa da yardımcı olsam ama nafile 😃
Çocuklara mi? Oyun? 🤔☺️
Seninde her konuda becerin yüksek ha
Bayılırım ve yaparım sürekli
En sevdiğim şey🤗
Güzel görünüyor ama benim ilgi alanım değil
Kolay gelsin sıkıcı gibi biraz😅
Ben sevmem annem sever 😂
ağaç ile uğraşmak zevkli geliyor bana
Yok sevmem bro
Sanatla ilgilenmeyi severim
Yeteneksizim maalesef