Geliyorum gidiyorum, geliyorum gidiyorum Rabbi yesir yazdiriyor bana bir turlu yeni konuya gecemedim. Sizce olmus mu bu, bu sefer gecer miyim?

Rabbi yessir = Rabbin, kolaylaştır,
Velâ tüvessir = Zorlaştırma,
Rabbi temmim bil hayr = Rabbim, hayır ile tamamla...
Hayır ile tamanlarsin inşallah boncuk.
Güzel olmuş
Tabi bana göre 😃
Rik'ayı çok estetik bir yazı türü olarak görüyorum ama kendim yazmayi beceremiyorum 😢
Sabir isteyen bir sürec insallah tamamlayabilirim. Güzel yorumunuz icin tesekkür ederim :)
Olur boncuk olur
Sen yeterki gayret et
Güveniyorum ben minik kedime 😂
Teşekkürler minik kuşum
Maksat elin alışsın pratikleşsin seri yazmayı öğren ki diğerlerinde vakit kaybetme diye sürekli yazdırıyor olabilir bence olmuş ama hocanın bir bildiği vardır elbet
Bencede oldu ama her seferinde olmamis diyor gonderiyor sinir oluyorum
Asla pes etme diye film var orda adam dövüşmeyi öğrenmek istediğinde eğitmen ona bir kağıdı yırtıcak kadar hızlı vurmasını istiyor adam da onu baya uzun süre yapıyor basit görüyor sıkılıyor isyan ediyor felan ama sonunda belli bir yere geliyor bu da öyledir olmamış demesi seni gaza getirmek pes ettirmemek içindir vs biraz daha zamana bırak derim
estağfirullah sorun değil :)
Yessir deki sin daha uzun olmalı.
Cevap
10Cevap
Güzel gadasi
Re harflerini daha belirgin hale getirmelisin. Ayrıca aşağıya verdiğin meyil, eğiklik çok fazla.
Tesekkür ederim dikkat edicem
Eline sağlık güzel olmş
Tesekkur ederim :)
Gayet hoş
Tesekkur ederim :)
Rica ederim :)
Ben baska hatlarla ilgileniyorum
Rika niye başladın
Elim alissin diye Rik'a dan baslatti
Sülüs en tutulanı
Sulus, nesih, Rik'a hepsini ogretecek degil mi?
Senin istemene bağlı bir de hepsini öğrenmek çok uzun süreç. Ben olsam sülüse odaklanırdım
Ben 20 yili goze aldim
Ben 5 yıl sonra pesettim 😀
Hadi yaa, o kadar emek edip birakmak uzucu
dünyanın en saçma şeysi
Sensin sacma olan
peki 😄
Fena durmuyor
Geçemezsin 😂😂😂
Buradan zor bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar