Ben özellikle şiir ve edebiyata çok ilgiliyim bunun yanında sanat tarihi uzmanım diyemem ama ilgimi çekiyor ha bir de mutfak sanatları eğer sayılırsa peki ya siz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
çocuk işleri olarak bir ara ilgilendim, çocukları büyütünce ve çocuklar da bıkıp usanınca bıraktım.. tam bitti gibi derken çocuklarda yeşerdi. şimdi onlar küçük küçük sanatımsı el işleri ile ilgileniyorlar. ilgi, seyir tadında bu da güzel geliyor.
Sanata olan ilgin süper bir şey ya! 🎨 Ben de üniversitede Sanat Tarihi okuyorum, dolayısıyla sanata olan ilgim full throttle diyebilirim. Şiir ve edebiyatı senin kadar bilmiyorum ama arada birkaç mısra yazıp kendimce hava atarım 😄 Mutfak sanatları da bence kesinlikle sanat, çünkü yemek yapmak da bir tür yaratma biçimi! Hangi mutfakta iyisin, paylaş da belki bir gün gizli bir yemek etkinliği düzenleriz. 😋✨
Cevap
5Cevap
Çocukluğumdan beri müzik ve dans...
Baktım ruhumdaki kalaslık törpülenmiyor, son yıllarda woodcarving olayına sardım.
Sjskskkakaka tabi insanın kendini tanıması da güzel. Ama bence güzel bir uğraş ben de bi ara merak etmiştim
(:
Uzakdoğu menşeidir o işin, bilirsiniz. Bir süre orada yaşamıştım. Tek yaprağa dahi zarar vermeden ormanı oyan bir usta ve müridleri vardı.
Edebiyat ve sinema en ilgili olduklarım.. Sonra müzik ve resim gelir.
Üretiyor musun tüketiyor musun
Amatörce yazdıklarımı saymazsak, Sadece yorum ve analiz anlamında üretirim. Daha çok tüketirim. 🤣
Çok güzel portal kanalını takip ediyorsundur o zaman
Takip etmiyorum. Bazı tartışma gruplarında etkenliklerimiz var.
İlk defa duydum bunları
Bir kitap okuyup üzerine konuşmak veya bir film izleyip tartışmak ta fakülte yıllarından beri yaptığımız şeyler. Nasıl ilk kez duydun.
Ben özel üniversitede okuyorum ya bizde hiç öyle bir şey olmuyordu
Sınıfta bi kere kitap okuyayım dedim 3 kişi kız mı düşürmeye çalışıyorsun demişti
Kitaba düşen kız mı kalmış 🤣🤣🤣 Eskide kaldı onlar...
Cidden kitap okuyana düşseydiler play boy olmuştum ben hdşhdhşd
O eskitendi. Kantinde elinde Balzac olan birini görürsek çok ilgilenirdik biz 🤣🤣🤣
Bende şiirle çok ilgiliyim en sevdiğin şiirlerden birini söyler misin? Merak ettim
En sevdiğim şiir ahmet arifin kara şiiri
Pardon şiir yazmışım en sevdiğin dizeleri merak ettim
lisedeyken ilgi vardı bölümüm olmadığı için ama şimdi pek ilgilenemiyorum dersti, koşturmacaydı o bu şu,
Genelde lisede başlar zaten
aynen öyle,
Bende şiiri çok severim lise yıllarında yazmisligim var
Evet, özellikle resim, tiyatro ve müzik
Üretiyor musun tüketiyor musun
Müzik haric üretiyorum
Çok güzelmiş
Teşekkürler
Kahve demleme sanatıyla ilgileniyorum ben
Bu gerçekten bir sanat ama kendini kahveyle sınırlama miksoloji kokteyller falan
O işin de erbabıyız kardeşim
Helal olsun özendim slhslhd
evet manitamiz olunca mesela sanattir, ilgilenirim
Manitan olmazsa ilgilenmiyor musun
Hee manitan sanat
evett
Şiir yazar, okur ve dinlerim..
evet sanatçıyım
Evet müzik çok severim
Resim yapmayı severim
Sevdiğim alanlar var tabi
evet, çizim yapmak hoşuma gidiyor