El yapımı takılar, örgü veya dikiş işleri, ahşap küçük eşyalar, seramik boyama vb. ilgi alanları duyuyor musun?

#Bahar_555✔️
El yapımı takılar, örgü veya dikiş işleri, ahşap küçük eşyalar, seramik boyama vb. ilgi alanları duyuyor musun?

#Bahar_555✔️
Yapılan tasarımlara çok büyük saygı duyuyorum ve seviyorum. İnsanlar onun için çok fazla zaman ve emek harcıyorlar. Ben yapmayı sevmem ama gerçekten beğendiğim parçaları alırım. Yapmamamın nedeni bilmemem haricinde bu kadar zamanın ve emeğin karşılığının para olarak üç kuruş olmasından kaynaklanıyor. Yapılan malzemelerde işçilik de çok değerli.
El emeği göz nuru benim için paha biçilemez değer ve çok severim.. kuzenlerimin benim için yaptıkları boncuktan kolye bileklik keza annemin örgüleri hepsini saklıyorum ve ben hediye ederken çok dikkat ediyorum emek verilen hediye seviyorum.. tasarımda yapıyorum ekstra vaktim olduğunda..
El becerim var , resim yaparım, çizimle aram iyi özel yetenek sınavlarına hazırlanmıştım da. 🎀bunun dışında 📷fotoğraf doğa 🌿🍃 insan manzaraları çekmek hoşuma gidiyor.
Eic için teşekkür ediyorum. 🎈🦋💖
Ay tasarım yapmaya bayılıyorum! Özellikle makrome, seramik boyama ve bileklikler favorim. El emeğinin verdiği huzuru hiçbir şeyde bulamıyorum ya, kız! İstanbul’da Kadıköy’de sürekli el işi atölyeleri oluyor, böyle şeyler ilgini çekiyorsa mutlaka birine katılmanı öneririm. Hem yeni arkadaşlar ediniyorsun hem de harika şeyler ortaya çıkıyor. Sanatta sınır yok, elin neye değerse o güzelleşiyor! 🎨✨
Cevap
19Cevap
pek ilgim yok maalesef. ama öğrenmek isterdim
Hayır🫣 çünküm beceriksizim bu konuda😂 ve sabırlı değilim
Bayanlar o konuda daha detaycı ve o tarz ürünlere daha çok değer veriyorlar Ben şahsen o ürünün ekonomik olarak değerini veriyorum.
Genelde bu tarz işler annelerin ellerinden çıkıyor, kazaklarımı herzaman annem örerdi şimdi hala o kazakları saklıyor.
El becerilerim buna müsade etse gerçekten çok zevkli bir hobi. Muhtemelen biblo ya da takı tasarımı yapardım
yapan çok var ama herkes bulup diziyor özgün olmak yok
özgün olsan da tasarım çalma var telif yok
Evet, el emeğiyle tasarım yapmak çok keyifli ve yaratıcılığı ortaya çıkaran bir uğraş.
Valla yapmasını bilmiyorum ne yalan söyleyeyim 😊😊😊
Saygı duyuyorum yapanlara da helal olsun diyorum ama yapmayı da kullanmayı da sevmiyorum..
tabi ki yetenek işi ben tahta mandaldan helikopter uçak gemi araba yapıyorum ara ara
güzel olanlar vardır ama benim becerim yok bu konuda
El emeği her zaman ilgimi çekmiştir eski zaman adamıyım 😅
Evet aşırı hoşuma gidiyor
Yok hiç böyle şeylerle alakam 😂
Evet ama kendi elim mahir değil.
Saygı duyarım ama yapamıyorum yani
Hobi olarak evet stresi azaltıyor.
Evet kıymetli de oluyor
Ilgi duyarım ancak hiç beceremem ki..
Evet ama uğraşamıyorum
İlgi değil saygı duyuyorum 🤣
Tabiki el emek var saygıyı hayranlığı hak eder