Merhaba, Kitap okumayı çok seven biri olarak bu sorum tüm kitap kurtlarına gelsin😊Zülfü Livaneli'nin kitaplarının yeri bende çok özel. Her bir kitabını okurken ayrı keyif alıyorum.
Sizin "Her kitabını okurum" dediğiniz bir yazar var mı?
Nietszche'nin Türkçe'ye çevrilen 12 kitabını okudum, 6 aydır okuduklarımı tekrar okuyorum, sonra yenisine geçeceğim, çevrilmeyenleri de almanca öğrenip okuyacağım
@başak1221 herkes sevmeyebilir. tanrı öldü diyen, gelenekçileri kötüyen, ahlaksızlık, ahlaklıyım diyenlerden daha iyi diyen birisini sevmek ve anlamak zor. bu yüzden ben onda kendimi bulduğum için seviyorum herkes sevmeyebilir, çok ağır felsefe yapıyor
Ahmet Şerif İzgören, vıctor Hugo, Jack London, Ahmet ümit, Mine Soysal, Sevim ak, Jules Verne, Erkan İşeri, Ayhan bozfırat, İlber Ortaylı, Sait Faik Abasıyanık, Mustafa Alican, Jane austen, İclal Aydın, İskender pala, Sharon M. Draper, Miyase sertbarut, Tolga gümüsşay, uğur koşar, Yarık uslu, Gülten Dayıoğlu, Alexis Carrel, ferenc molnar ve Matalıe rabbitt ne kadar fazla şairin kitabını okumuşum yok artık
Stefan zweig Kafka George orwell Sabahattin ali Selahattin demirtaş Yusuf atılgan Oğuz atay Ve daha niceleri neredeyse hepsi mükemmel say say bitmez ki