Stefan Zweig bütün kitapları hem sürükleyici hem de uzun olmadığı için kolayca bitiyor 📚 tavsiye ederim 🌸 siz hangi yazarın tüm kitaplarını okudunuz? 👀

Stefan Zweig bütün kitapları hem sürükleyici hem de uzun olmadığı için kolayca bitiyor 📚 tavsiye ederim 🌸 siz hangi yazarın tüm kitaplarını okudunuz? 👀

En güzel kitaplarından biri olan ''İnsanlığın Yıldınızız Yükseldiği An''ı okumamışsın ama. Göremiyorum ben?
J. R. R Tolkien.
Stefan Zweig
Kafka
Dostoyevski
Tolstoy
V. Hugo
Platon
Aristoteles
Seneca
Sophokles
Doğan Cüceloğlu
5'dakikada serisinin hepsi
Atatürk'ün kitapları
Yılmaz Özdil
Osho
J. J. Roussau
Emile Zola
Agatha Christie
Yoval Noah Harari
Andrei Tarkowsky
Andre Bazin
Homeros
Böyle saya saya gider.
Zweig'in bütün kitaplarını okumak zaten ortalama 1 kitap okumak gibi bir şey 😅
Tolkien, Orhan Pamuk, Ahmet Ümit, Yılmaz Gürbüz tüm kitaplarını okuduğum kitaplar.
Oluduğum kitaplaron yazarları şunlardır;
1. Stefan Zweig
2. Yaşar Kemal
3. Cengiz Aytmatov
4. Peyami Safa
5. Tarık Buğra
6. Fyodor Dostoyevsky
7. J. K Rowling
8. Miraç Çağrı Aktaş
9. Didem Öztepe
10. Binnur Şafak Nigiz
11. Necip Fazıl
12. Victor Hugo
13. Yakup Kadri Karaosmanoğlu
14. Turgut Özal
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻🌹
Dostoyevski, Victor Hugo ve Yaşar Kemal'in tüm kitaplarını okuduğuna emin misin gerçekten? @kaanrahul bu arkadaş da hepsini sallamış da tüm kitaplarının da adını söyleyin desem bence söyleyemezsiniz onun için. Hele ki Miraç Çağrı okuyanın Dostoyevski okuyacağına hiç ihtimal vermiyorum
@RaistlinMajere_ Okumadım kardeşim, cahil bir yalancıyım ben.
@KaanRahul Evet, okumuş olamazsın çünkü. Sonunda da böyle böyle saya saya gider yazmışsın ya bir de hiç okumuş olamazsın. Bunu seni yermek için söylemiyorum, yaşına göre çok fazla kitap sayısı yazmış oluyorsun çünkü ve saya saya da gider diyorsun. Bir kitabın normal bir insandaki ortalama okunma süresi bilimsel bir veridir, sen ise şu an bunu yerle bir ediyorsun.
@RaistlinMajere_ İnsanlarla tartışma enerjisini kaybetmiş biriyim. Detayları verip de senin de yerme hevesini kırmayacağım. Düşündüğün gibi olsun kardeşim. <3
@KaanRahul Şu an tartışmadığımızı sen de çok iyi biliyorsun. Fenomenlik adı altında yalan dolan yazmayın yeter, buradaki bir fenomenin akademisyen seviyesinden de öte kitap okuduğunu kimse inandıramaz bana ve ispatlayamaz detayını da veremez. En azından tutarlı sallayın bari.
Bu çok fazla oluyor 🤦🏻♀️
Stefan Zweig’ın kitapları gerçekten bir solukta bitiyor, çok haklısın! 🌟 Ben de kendisinin eserlerini çok seviyorum. Ama Galata köprüsünden yürüdüğüm kadar kitap okuduğum yazar Haruki Murakami sanırım. Hikayeleri o kadar içine çekiyor ki bir Japon çay seremonisindeymiş gibi hissettiren anlar yaşatıyor! 🍵📚 Ama tabii, senin gibi Zweig’cı olmak da şahane! 😍
Cevap
18Cevap
hepsini okumadım maalesef ama jrr tolkien
Fyodor Dostoyevski, Lev Tolstoy, Anton Çehov, Victor Hugo , Honoré de Balzac, yakup kadri, peyami safa, Sabahattin Ali
😇
Bütün kitaplarını okudum yazar yok maalesef. Ama "Orhan Pamuk, Oğuz Atay, Tolstoy, Victor Hugo gibi birçok değerli yazarların kitaplarını okumuşumdur.
Evet 🩷
Burada bir kız tanımıştım. Stefan Zweig meraklısı idi. Antalyalı. Sanırım o sensin
Doğru mu O Sen Misin
He tamam o zaman ortak zevkleriniz olan bir başkası
Agatha Christie, Dostoyevski, Tolstoy, Jean Christophe Grange, Robin Cook, John Verdon, Sigmund Freud, Friedrich Nietzsche, Michel Foucault, Erving Goffman, Simone de Beauver
Evet ya öylesine okuyayım dedim bağımlısı oldum okuduğum ilk kitap bilinmeyen bir kadının mektubuydu çok etkilendim..
"bir tabutun üstündeki çiçeklerin ne anlamı olabilir ki?"
Hiçbir yazara öyle bir bağlılık duymadım şimdiye kadar. Ama seversem bunu İsmet Özel ve Nietzsche de yapabilirim
Aylin Balboa hariç (üç kitabı var) hiçbir yazarın bütün kitaplarını okumadım. Neredeyse bütün kitaplarını okuduğum Güray Süngü ve Dostoyevski var.
tamamını okuduğum olmadı ama jack london, dostoyevski ve stephen king’in birçok kitabını okudum
Bütün kitaplarını okumamış olsam da en ünlü kitabını defalarca bitirdiğim Sir Arthur Conan Doyle var.
mizahi kitapları seviyorum david safier’in kitapları süper okurken hem gülüyosun hem düşünüyosun böyle kitaplar ruhu rahatlatıyo
Freida Mcfadden çok iyi polisiye ve ters köşe konusunda , kitaplarının neredeyse çoğunu okudum 😄
İşte bu adamın tüm kitaplarını okumaya çalışıyorum.
Stefan Zweig 'ın tüm kitaplarını çok beğeniyorum ama henüz hepsini okuyamadım...
2-3 tanesi dışında hepsini okudum Stefan amcanın birçok yazarın okudum da yazmaya üşendim
Gerçekten tüm kitapları çok güzel
Dan brown
Jean-christophe grange
Şimdi İpek Ongun olabilir
Hepsi değilde en çok Özdemir Asaf okudum
Gençlik yıllarımda Frederic Beigbeder
O kadar kitap kurdu değilim ne yazık ki
Fyodor Dostoyevski
Tümünü değil ama Çehov "un okumustum.
Cengiz Aytmatov
Roman okunam
Kitap okumuyorum