Ben sanırım J. R. R. Tolkien'in. Onun notlarından derlenmiş ''The History of Middle-Earth''ü okumadım yalnızca. Kaldı ki 12 cilt. :) Genelde yazdığı dilde okurum, o yüzden çok azı Türkçe tercüme.
Peki ya sizin?

Ben sanırım J. R. R. Tolkien'in. Onun notlarından derlenmiş ''The History of Middle-Earth''ü okumadım yalnızca. Kaldı ki 12 cilt. :) Genelde yazdığı dilde okurum, o yüzden çok azı Türkçe tercüme.
Peki ya sizin?
Tess Gerritsen
Rica ederim
Jrr tolkien
Tolkien rafı beni gözlerim dolu dolu yaptı resmen hocam, efsane koleksiyon 😍📚 Orta Dünya’ya saygılar.
Ben en çok Zülfü Livaneli ve Sabahattin Ali okudum sanırım, bir de Stefan Zweig manyağıyım. Yabancı dilde en çok okuduğum Ursula K. Le Guin, kalbimin kraliçesi diyebilirim 🧙♀️✨ Orta Dünya’ya da dönüp dönüp girerim bu arada, Hobbit okuyunca içim ısınıyor.
Cevap
11Cevap
Dolstoyevski, Franz Kafka, Nietzsche, William Shakespeare, Farabi, Oscar wilde,
José Mauro de Vasconcelos‘un kitaplarını okudum.
Şeker Portakalı'nı 3-4 defa okumuştum, hatta orada Zeze'yi kendi çocukluğuma çok benzetirim. Bende 1974 ilk baskısı da var
https://hizliresim.com/jb9d0zi
Okurken göz yaşlarımı tutamadığım bir kitaptı
Khalid Hussaini'nin Uçurtma Avcısı'nı da öneririm. Orada da iki çocuğun dostluğu işleniyor ve daha fazla ağlayabilirsin. 😀 Bir de Buz Sarayı kitabını öneririm, o da iki kız çocuğun dostluğunu işliyor. İkisi de ödüllü kitaptır. Şeker Portakalı'na benzer
Teşekkür ederim ☺️ Bir koşu gidip hepsini alıp hemen okuyacağım
Zweig, irwin d yalom, sabahattin Ali, khaled hosseini, John Steinbeck en çok kitabını okuduğum yazarlar
Ben yazar olarak belirleyip de çok okumam. Kitap beğenir isem onu okurum veya dünyada en çok sevilenleri okurum.
İskender pala
ahmet ümit
elif şafak
dostoyevski
j k rowling
Sanırım Isaac Asimov, o kadar fazla eseri var ki hala okuyacak bir şeyler bulabiliyorum.
Stephen king, 25-30 civarı okudum, yavaş okuyorum reis yaşlı ölüp gidecek
Sabahattin Ali ve Dostoyevski
Margaret weis ve Tracy Hickman.
Sarah Jio’nun neredeyse bütün kitaplarını okudum
Ted dekker ve Tess gerritsen
Dostoyevski maalesef
Neden maalesef?
Ahmet Ümit
Polisi tarz mı
Dünya klasikliğini çok severim, Dostoyevski
Stefan Zweig
Sarah joe :))