Kültür & Sanat Kitaplığınızda en çok hangi yazara ait kitaplar var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Stefan zweig , Stephen “KİNG Kitaplığınızda en çok hangi yazara ait kitaplar var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,5b cevap paylaştı. En çok jrr tolkien tabi ki 1 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seri olarak Oguz Atay, jk rowling, stephan king kitaplari var evet gerisi normal diger yazarlar en cok olan ayni yazardan bu kitaplardan var 1 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kitaplığımda genelde külliyat tarzı takım eserler var. Onun dışında fikir adamlarının kitapları mevcut. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 716 cevap paylaştı. Türk ve Dünya klasikleri. Biraz eskiden kalma kişisel gelişim kitapları ve güncel siyasi konular...Karışık gibi duruyor yani. :-) 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Olivie Blake Nico Walker Joseph Murphy Taylor Jenkins Reid 1 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zweig, khaled hosseini, Maxime chattam, sabahattin Ali, Tolkien, ve tüm biyografi kitapları 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İlber OrtaylıGeorge Orwell.Stefan Zweig. 2 7 Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Bir ömür nasıl yaşanır1984Bilinmeyen bir kadından mektuplar Yorumla KIZILİNKA +1 yıl @Sineklertanrisii adam smith? Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Ulusların zenginliği ( itiraf etmeliyim ki, henüz okuma fırsatı bulamadım) Yorumla KIZILİNKA +1 yıl @Sineklertanrisii iktisada merakın varsa okursun yoksa içindeki kavramlari anlaman zor Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Benjamin graham- akılllı Yatırımcı Warren buffet- hayat denen kartopuPeter Lynch- borsada tek başınaHala tam oldum sayılmaz ama epey şey öğrendim iktisat hakkında. Yorumla KIZILİNKA +1 yıl @Sineklertanrisii bayağı iyiymiş Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Mesleğim bu ☺️ Yorumla
_ÇavBellaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cengiz Aytmatov Ve Stefan Zweig sanırım 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Agatha Cristina 1 1 Yorumla Sineklertanrisii +1 yıl Maxime chattam çok tavsiye ederim. Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 755 cevap paylaştı. Tolkien sanirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
En çok jrr tolkien tabi ki
Seri olarak Oguz Atay, jk rowling, stephan king kitaplari var evet gerisi normal diger yazarlar en cok olan ayni yazardan bu kitaplardan var
Kitaplığımda genelde külliyat tarzı takım eserler var. Onun dışında fikir adamlarının kitapları mevcut.
Türk ve Dünya klasikleri. Biraz eskiden kalma kişisel gelişim kitapları ve güncel siyasi konular...
Karışık gibi duruyor yani. :-)
Olivie Blake Nico Walker Joseph Murphy Taylor Jenkins Reid
Zweig, khaled hosseini, Maxime chattam, sabahattin Ali, Tolkien, ve tüm biyografi kitapları
İlber Ortaylı
George Orwell.
Stefan Zweig.
Bir ömür nasıl yaşanır
1984
Bilinmeyen bir kadından mektuplar
@Sineklertanrisii adam smith?
Ulusların zenginliği ( itiraf etmeliyim ki, henüz okuma fırsatı bulamadım)
@Sineklertanrisii iktisada merakın varsa okursun yoksa içindeki kavramlari anlaman zor
Benjamin graham- akılllı Yatırımcı
Warren buffet- hayat denen kartopu
Peter Lynch- borsada tek başına
Hala tam oldum sayılmaz ama epey şey öğrendim iktisat hakkında.
@Sineklertanrisii bayağı iyiymiş
Mesleğim bu ☺️
Cengiz Aytmatov Ve Stefan Zweig sanırım
Sabahattin Ali sanirim
Agatha Cristina
Maxime chattam çok tavsiye ederim.
Yazar önemli
Tolkien sanirim
Shakespeare
Agatha christie