AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
Her erkek şairin şiirlerine meze olan güzel bir kadını illaki vardır. Küçük iskender hariç 😊 kadınların aşk tarifleri erkekler gibi olmadığı için daha az şair çıkmaktadır. Aslında şarkı sözlerini de şiir sayarsak güzel şairlerimiz var 😊😊😊
sorunun cevabı aşağıdaki linkte var.
www.milliyet.com.tr/2005/03/08/yazar/dundar.html
Kadınlar şiir yazamayacak kelimelere dökemeyecek kadar aşıklardır.
Erkekler söyleyemez yazar kızlar söyleyemez susar genelde
yemeği genelde hep kadınlar yapar. :)) ama dünyanın en iyi aşçıları erkeklerdendir. ;))
Onların şair olabilmesi için, ya kadınla kavuşamaması lazım, ya da kadının terk etmesi lazım...
Bende elinde içki şişesi sokakta sabahlayan çok fazla kadın görmedim 😄
kızlar sözle ifade edebiliyor yazmıyor. Ama erkekler gururlarına yediremez söyleyemez anca yazıya şiire dökerler bence
Sen hic kose basinda sabahlayan sarapci gordun mu
asil kadinlar anlamaz asktan duygular besleyen duygularini disa vuramayan mahluklar
Erkek daha duygusaldır, her şerefsiz dediğiniz erkeğin geçmişinde onu şerefsizliğe, umursamazlığa sürükleyen reddeden bir kız olmuştur.
Bence onlar kadınlardan daha çok duygusallar sevdikleri zaman gercekten çok severler duygusuz aşktan anlamaz falan değiller yani ;)
erkek sever kadın sevilir.. kadın kaçar erkek kovalar doğanın bile raconu budur.. ama günümzde kızlar koşar oldu beklentiler de normal..
Erkekler çok iyi anlar ama bozuntuya vermez.
Aynı bütün ünlü aşçıların erkek olması ama evlerde bütün yemekleri kadınların yapması gibi.
çünkü kadınlar daha çok susmaya ve bakışlarıyla sevdiğinin dertlerini hemen anlamasını isterler kadınların ruh hali gözlerinden apaçık bellidir
cevap veren bütün kadınlar bahaneler bulmuş ve insanların çoğu edebiyatı bilmiyor şiirin ne olduğunu neden yazıldığını bilmiyor şiiri kız tavlamak için yazıyorlar diye bilen zihniyetten ne beklersin
erkekler duygusuz diyen insanın gözlemlerine koim en güzel mısralar bir kadına yazılmıstır en basarılı romantik anlar bir kadına yapılmıstır sormazlarmı sana e be kadın sen ne bokum yaptın :)
erkek değildir odun olan aslında erkek kadından daha duygusal daha aşık olur ama kadın kaprisi egosu bencilliği ve üstünlük çabaları sonucu yok eder erkekteki aşkı duygu ve romantizmi
bu kızlara nasıl ayak uyduracaz:))www.mynet.com/.../
benim erkekler duygusuz diyen her kıza cevabım bu zaten.
-neden tüm şairler erkek o zaman?
kadınların ağlamaktan başka yaptıkları bir bok yok
Şiirler sadece aşk üzerine mi yazılıyor önce bu soruyu sorması lazım insanın kendisine !
Erkeklerin kendilerini en iyi ifade edebildiklerri yer kalameleri ile yanliz kadiklari zamnlar bence
valla işin doğrusu şairlik para getirmiyor bee ciddiyim bak işin doğrusu bu...
Erkekler kolay kolay sevmez aşık olmaz. Fakat, oldukları vakit tam olurlar.
Kadınlar utangaçtır.
Şiir bile yazacak cesaretleri olmaz.
Bu kadar basit.
Kadın şiir yazılası bir varlıktır. Kadın kimden ilham alıp yazsın :=)
şiirler kadına yazılmaz çoğu zaman içindeki duyguları dökmek için yazılır ve bu durumda erkekler bu konuda daha meziyetli bunu kabul etmek gerekir bahaneye gerek yok
hee hee
Erkekler yani biz bazılarımız :) duygularını ifade etmekte oldukça zorlanır utanır sıkılır Bazende yanlış anlayacağını düşünüp boka sarar halbuki bir icinden geçenleri dile dökse Cemal Süreyya akar adamın icinden
Elde edemedigi için oturup bişiler yazıyo duygularını ifade eden :D
Erkekler duygusuz mu? aşktan anlamaz mı? Ne diyeyim Allah akıl versin...
https://i.hizliresim.com/q9Jd9R.png işte bu yüzden
asılana bakarsan erkekler duygusuz değil normal olarak öküzler çıkıyor ama kızlar da öküzlerden hoşlanıyor sonra erkekler duygusuz oluyor.
çünkü yine de romantizm erkeklerden beklenir daha çok ne kadar yalnış bir mentalite olsa da bu böyle malesef
bir bırak allah aşkına günümüz bayanlarını da görüyoruz o eskiden di asıl şimdi bir bayana güvenmek daha zor
aslında herseyden anlarlar sadece bzim gibi bunu paylasmaz dısa wurmazlar gurur ları tawan cünki. bu yuzden kağıda döküyorlar hep..
Erkekler aşk'tan anlar bu tarihte örnekleri ile ispatlı. Asıl soru şu olmalı; kadın erkekten ve erkeğin dilinden anlar mı?
Al sana felsefenin kralı erkeklerin duyguları şiirlerde saklıdır çünkü o duyguları anlayabilecek kadın çok az
Gülseli İnal
Sennur Sezer
Melisa Gürpınar Bunlar cumhuriyet dönemi Kadın Şaireleri...
Didem Madak
İnci Okumuş
Bejan Matur
Lale Müldür
valla helikopter kiralayıp üzerine gül yağdırmayı düşünüyom bakalım affedebilecekmi hanfendi? daha ne kadar incelicez anlamadım
Yaptiginiz hatanin ya da yanlisin byukluguyle orantili bir affettirme senaryosu hazirlamissiniz. Ben de diyorum ki, kisiler bastan bu kadar buyuk hatalar yapmasalar, su arzu ve istekleri biraz kontrol edebilsek,
ah be yapmasalar olmuyo işte aşkın yolundan çıkıyo uyarıyorum sonra ses tonum ilerliyo sonra sinirleniyorum sonra patlıyorum suçlu o ama bende ağlıyorum bide ben özür diliyorum daha ne yapayım yaa
erkekler duygusuz, aşktan anlamaz düşüncesi kadınlara ait bir safsata, bir ayrılıkta en çok erkekler etkilenir;)
Umursamayan erkekte yok değil.
erkekler belli etmemeye çalışır sadece;)
Kadınlar daha duygusuz. Erkekler hep duygusal. Sen hiç istediği erkeğe ulaşamayıp delirip sokağa düşen kadın gördün mü? Ben göremedim.
Belki kadnlarin duygularini dişa vurma şekilleri farklidir
Gerçekten mi? Peki o zaman nasıl? Ben boş kalan bir kadın görmedim ama boş kalan erkek çok. Sebebi basit kadınlar seçicidir. Dolayısıyla terkeden taraf hep onlardır. Sonuçta olan erkeğe olur. Bence bilip bilmeden konuşma derim :) @ekşikurabiye
Şairlik daha çok erkeğe yakışır...
Kadına değil.
Erkekler genelde başarısız ve duygusuz, en başarılı ve duygulu kişilerdir.
Duygularını yansitamadiklari için şair olup yazıya dokuyolar
erkekler duygularını içinde saklar kadınlar gibi değil yani
hayatta elbetteki çelişkiler olacak.. bu da onlardan biri işte...
Kadın önce bir kağıdı alır karalar, çizer daha sonra yakar. Gibi gibi...
En iyi aşçılar da erkeklerden çıkar gibi bir durum :D
asıl kadınlar duygusuzdur ama kendilerini söyleyemedikleri için topu bize atarlar.
Birkaç erkek yüzünden genelleme yapamayız. Bazıları çok güzel seviyo be
Genel olarak konusmuyorum ama çogu ya sanal aşığı ya da kalem kağıt belki de bu yüzdendir..
ev kadınlarını düşün hepsi süper yemek yapar ama en kral ahçılar hep erkektir ;)
Çünkü duygularını daha az ifade edebilen kadınlardır , daha samimilerdir belkide içlerinde yaşarlar.
Erkekler duygularini icinde yasar. Siirde icerdeki rn saf ve temiz duygularin disa vurumudur
oraya buraya aşk acısını yazmak çok saçma çünkü veya aşkını falan
Aşçı sayısı gibi kadın aşçılardansa erkek aşçı daha fazla
:D çünkü iyi yemek yapıyoruz :D Dibin Dibinde Not : Aşçıyım :D
kadın üretken değildir çocuk yapıyor demeyin sadece taşıyor.:D
erkekler daha dogrusu adam olanları gerçek sever, en odununun bile sevdimi içinden başka biri çıkar
l*n l*n l*n ALNINDAN ÖPÜLECEK İNSANSIN.
AMA BUNU BÜTÜN KIZLARIN ÖĞRENMESİ LAZIM :)
Belkide şiirle değilde başka bir şekilde gösteriyorlardır
heh ya.. bir tanesine böyle dedim. "kadın şair var mı bacım" dedim. "vaaar" dedi.