AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
O duygulu olanlar sair oluyoda oyuzden :) gerisi normal erkek iste ;)
kadının aşkı asla erkeğinki kadar şiddetli olamaz. Maalesef tecrübe edilmiş görülmüştür.
Yapmayin ahmedep, bunu sadece kendi tecrubenizde yola cikip soyluyorsaniz... Bu cok kisitli bir bilgi olur, Bende kendu adima diyorum ki, insan kalbinde sevgi duygusunu hissetmeye ve tasimaya musaitse, bunu kaybettiginde, kadin veya erkek cok buyuk bir uzuntu ve aci yasar.
kadınlar sevgiden anlamaz onların ki çıkar.
Kadınlar dugularını açığa çıkaramıyor bence o da çok normal böyle bir toplum da kimse birşey yapmak istemez açıkcası
vallahi ben bile platonik yazabiliyosam ya da eski sevgililerime yazabiliyosam her erkek yazar. Kafayı kitlemesi lazım sadece
türk aşk şiirleri antolojisini okudun mu hiç. 100 erkek şair ,2 kadın şair var kitapta.
ayrıca yazması daha kolay söylemesinden
bence erkeklerin eline daha çok yakıştığı için... kadın stand up sanatçısıda çok azdır çünkü buda erkeklere daha çok yakışıyo:)
Günümüzde şair yok denecek kadar az bırak kadını. Eski çağlarda erkek yazar daha fazla evet bunun sebebi de bence kadın ve erkeğin eşit olmaması.
Erkeğin bütün duygusunu çok sevip terkeden sevgilisi alıp götürmüştür Diğerleri avcunu yalıyo gibi :) sonra başlıyo yazmaya...
en iyi cevap seçilebilecek sağlam bir cevap :)
Teşekkürler Dostum :)
Birde kitap yazmayanlar var. O yuzden sayilar bayagi yuksek ama duygusuz davranan cok kisilik mevcut :/
Neden? :D
Çünkü adam sevgisini verebilecek ona değecek düzeyde kadın bulamazsa duygularını kaleme aktarır :D
Biz içimize atarız şerefsizler de var yok değil ama 18 yaşında gerçek aşk yaşamayı istemek de kızların hatası.
erkekler elindekinin kıymetını bılmez kendımden bılıyorum zaten o saırlerde hep ayrılık acısından yazıyor kagıtlara :D
Bence erkekler duygusuz değil aşktan anlar ama her erkek için geçerli değil. Mesela ben şiir yazarken duygularımı hissedebilirim ve aktarabilirim diğer zamanlarda yapamam
erkeklerin icinde romantzimin kendisi war kizlar herseyi disa vurmayi sewer amaerkekler duygularıni icinde yasamayi terch ederler ama erkekler disa vurmayi sewer o erkeklerin cogu sair sarkicidir
Kadınlar duygularını belli etmek istemezler ;) çünkü duygularını belli ettiklerinde güçsüz sanılmasından korkarlar.. belki de o yüzden kadın şairler yoktur kadınlar duygularını içlerinde yaşarlar ;)
Çünkü kadınların böyle bir yeteneğe sahip olduğunu sanmıyorum. Yazdıklarınızda genellikle 2 - 3 duygu aşırı kaçıyor ve okuyucu sıkılıyor
Bu arada kadın şair sayısı az değil fazladır.
çünkü osmanlıda kadın herzamn evinde oturcak yemeğini yapacak cocuğuna bakacak anlayışı vardı. Artık cumhuriyet dönmeine gelince kadın şairlerimiz artı halide edip mesala dahada artı.
Oyle olsaydi batida kadin sair sayisi daha fazla olurdu, ama saidece sairlikte degil sanatin pek cok dalinda bile taninmis kadin yok denecek kadar az. Yaraticilik daha cok erkeklere sunulmus bir lutuf.
helal sana secret :D
Banu Avar
Ayfer Tunç
Ayla Kutlu
Ayla Oral
Aysel Korkut
Aysel Özakın
Aysu Ata
Ayten Aydın
Ayten Durmuş
Ayça Şen
Ayşe Cemile
Ayşe Hür
Ayşe Kulin
Ayşe Sarısayın
Ayşe Şasa
Ayşegül Devecioğlu
Ayşegül Yüksel
Ayşenur Yazıcı
B
Birgül Ayman Güler
Buket Uzuner
C
Cahide Birgül
D
Dilek Aslaner
Dilek Pakalın
Dilek Zaptçıoğlu
Dilâra Akıncı
E
Ece Temelkuran
Ece Vahapoğlu
Edibe Sözen
Elif Eda Tartar
Elif Çakır
Elif Şafak
Elmas Şahin
Emine Işınsu
Emine S. Beder
Emine Sevgi Özdamar
Emine Uşaklıgil
Emine Şenlikoğlu
Azra Erhat
F
Fahrünnisa Kadıbeşegil
Fatma Aliye Topuz
Fatma Karabıyık Barbarosoğlu
Fatma Nudiye Yalçı
Feride Çiçekoğlu
Feyza Hepçilingirler
Funda Özşener
Füsun Akatlı
Füsun Erbulak
G
Gamze Deniz
Gaye Boralıoğlu
Gül İrepoğlu
Gülen İpek Abalı
erkeklerin 1 millon kadınların 186m wikipedi katagaorisine göre yazarlar
yalnız orada Emine S. Beder var, o kadın yemek kitabı çıkarıyo başka numarası yok bildiğim üzere,
OKTAU USTA :d
Kadınlar erkekleri en gizli yerde saklamak isterler, biz erkekler bağırıp çağırıp sevdiğini haykırırken kadın aşkını en kıymetli parcasıymış gibi tüm gözlerden saklar.
Evet genelde bu konuda erkeklere yakınırız fakat bir kadının erkeğe şiir yazması hoş olmaz ki şiir kadına yazılır erkeğin kaşını gözünü mü övecekler kadın şairler :D :D :D
Sanıyor musun ki şiir yazılan kadınların hepsi çok güzeldir? İnsanın gönlünden geçecek ozaman bal kabağı bile bal tadı verir. Ama gönlünden geçmezse baldan da patates tadı alırsın...
Ben güzel olan kadınlara şiir yazılır demedim ki :D :D kadınlara kadına yazılır dedim :P :D :D
Çok güzel yazan kadın şairlerde var saçmalıyorsun? kendinizi böyle cinsiyetiniz yüzünden kısıtlamaya bayılıyorsunuz zaten, aptallık.
uğruna şiir yazmayı hakeden kadındır. bundandır şiire el atmayışı ;)
Bu genelleme dahil diger bütün genellemeler yanlıştır (paradox) :/
Bazen ilham geliyor. yazı bitince bir bakıyorum kağıdın hepsi kanla şeytanın hileleri ile dolu.
Erkeğin ruhuna dokunamayan kadınların en bilinen feryadıdır bu...
Çünkü kadın güce tapar erkekse güzelliğe. Şiir güzelliğe yazılır güce değil.
Erkekler teoride herseyden gayet iyi anlarlar. Fakat yapmak işlerine gelmez veya o an düşünemezler.
Benim kız arkadaşıma yazdığım şiirleeri görsen o tezin ne kadar yanlış oldğunu zaten anlarsın
DİKKAT!!! Elinde gitariyla balkon altinda seranat yapan kiz HIC olmamistir.
şiir beyinsiz oçlar içindir bu konu hakkında başka bir fikrim yok
Bunu yazmak ne verdi sana.
Sana bir jop soksam ne mutlu bana ne mutlu kainata
Bizim ülkemizde erkekler sever ama belli edemez. Toplumdaki erkek anlayışı ile ilgili bir problem
erkek en sevdiği kadınla evlenir kadında onu en çok seven erkekle... kural budur dost.
içimize attıklarımızdan çıkan şiirler onlar, hani bir nevi diyemediklerimiz...
Bunu karşı cinsten duymak ne güzel :) körü körüne savunmamak lazım doğruya doğru yanlışa yanlış.
Size katiliyorum,,, keske herkes biraz kendini ve cinsinide elestirip hatalarini gormesine yardim edebilse.
erkek kadından daha duyguludur ama bunu gösteremiyor...
Hadi canim yok artik :D
şaka mısın *
* yazmıyacaktım a m k yazacaktım
Sen hiç yol kenarında elinde bir şarap şişesiyle sızmış bir kadın gördün mü?
Turkiye'de degil ama Avrupa da bu olasi birsey,,, Wino dedikleri, sokakta yasayan gazete ve kartonlarin ustunde uyuyan insanlara rastlayabilirsiniz... Kadin olarak da...
Ama anlatmaya çalıştığım şey o değil ki
Sen hiç sokakta elinde şarap şişesiyle sabahlayan bir kız gördün mü
bilimde edebiyatta herşeyde bu kadınlar az bende çözemedim :)
ÇÜNKÜ ERKEK HER ZAMAN AHKLIDIR KADIN İSE HEM KENDİNİ HAKLI SNAAR HIHHHH
Aslinda sorunun içinde yatiyor asıl cevabın farkında mısın
mantıklı ama erkekler , kadınlara açılmakta güçlük çekiyor gibi...
Ayne öyle ama bunun nedeni yine sizsiniz :) kimi erkeğin aşık olduğu kadın güzel oluyor ama aynı zamanda egoist bu yüzden bu ban bakmaz diyip uzaklaşıyoruz
Ben hic aşkından saraba düşen yol kıyısında sabahlayan kadın görmedim
Karşılıksız aşk şiir yazdırır
e buda çoğunlukla erkeklerde oluyor
Hay ağzını öpeyim senin yav (lafın gelişi yani :D ) hah heee deyin bakayım la Niye bayan şair az :D
Kadınların çok işi var şiir yazmaya vakit bulamıyoruz :))
Kadınlar zalim erkekler şaiir olacak o.
Yanlış yere yazdım pardon.
Kalem ne kadar yazmak istese de temiz bir sayfa bulamıyorum
İyi bir noktaya barnah bastın... Hadi ateyizler sizdeyiz? :/
İşte gerçek bu. Bir karşı cinten bunu duymak gerçekten gururumu okşadı. Erkeklere duygusuz diyen insanlar gerçekten haksızlık yapıyorlar, duygu cinsiyetle değil kalple ortaya çıkıyor...
Tamamen haklisiniz...
kızlar erkeklere göre aşk veya hayat konusunda yoksun kızın önüne ne koysan yer meselesi
Kadından şair olmaz çünkü kadinin kendisi şiirdir diyor bir tanesi. ...
Cok sevimli ve insanin ruhunu etliyecek sozler, genelde erkekler tarafindan yazilmistir evet... Cunku kadindir erkege ilham veren onu hayallere ruyalara daldiran, buyulu birseydir kadin...
Aynen oyle... sevilesidir okşanılasi öpülesi ve kadindoi estetik olan... talep edilen...
şiir gibi kadın varsa .. dogrudur.. yazıda kalıyor:D
Bir erkek gerçek bir erkek seven gerçek bir erkek :) duygusunu dışa vuramaz ve yazıya döker bir kadın seven bir kadın bunu belli eder sözle vurgular
Kadın erkek ayrımcılığı bu noktada da devreye giriyor, kaldıki belkide nice kadın şairler tarlada inek otlatıyolar.
Erkekler her zaman en güzelini secmiştir. Ama kadın yok diyince şair olmuş :) Kadınlar ise her zaman en öküzü secer. Öküzden çok ne var ki :)
Erkeklerin hayatının, beyninin, hatta bir çoğunun her anının %99 onu kadınlar doldurduğu için olabilir mi acaba?
neden acaba? Çünkü hepimizin bildiği gibi kadınlar yıllardır hatta yüzyıllardır ayrımcılığa uğramıştır
kadınlar da şiir yazar. sonra onları okunmamak üzere bir yerlere kaldırır. bana kalırsa bir kadın yazmaktan cok yasatır. hıssettırır.
her ne kadar kızların çoğu olaya taraflı baktığımı düşünecek olsada gerçekten öyle bir çok kız arkadaşımda bunu açıkça dillendirdi
Erkekler Aşktan Anlamadıkları Beceremedikleri içi Şair olurlar zaten :)) beceremedikleri bok ettikleri ilişkiden sonra askın ne oldugunu anlarlar :)
Erkekler ağlamaz diyorlar. Sen hiç köşe başında sabahlayan bir kadın gördün mü?
Erkekler kadınların duygularını çalan hırsızlardır hepsi bu kadar
bu soruyu soran bir kere şair gibi biri kelimeler kifayetsiz bu soruda cevap veremicem