AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
Erkekler yazarak daha kolay ifade edebiyordur belki
hiç bu açıdan düşünmemiştim
genelde kadınlar duygularını ilk belli eden taraf olmadığındandır
Bence kizlarin cogu ayni sekil oldugundan (fiziksel olarak degil) kizlara daha hamarat/yetenekli derler yemek yapma konusunda ama tanidigim unlu ascilarin hepsi erkek ¿ ateistler aciklasin "")
Erkek sever aslında kadından daha fazla kadın sadece kendinden iyi olanı aşağılar her zaman olduğu gibi..
erkekler duygusuz değil. Erkeğe öyle agır duyguları hissettirecek derinliğe sahip kız sayısı az.
günümüz kızları genelde yüzeyseller. yüzeysel sohbetler samimi olmayan yapmacık davranışlar.. Sonucta yüzeysel ilişkileri getiriyor
tabi ki kadın şair olmaz şiirleri hak eden kadınlar çünkü. sanat eseri gibi varlıklariz
Çok haklisin :D
bu egoistlik iş yapıyor mu?
Bizden sonra gönderilen ve bize hediye edilen biri olarak çok iddaalı konuştun
Kadın şair nye yk bilemem ama erkekler şöyledr kasnlar böyledr dye genelleme ypmak yanlş. Her 2 cinsnde kendi arasnda iyisi ve ktüsü var.
Adam dedigin hakettigine weriyor degeri.. bence kizlar hatayi kendinde aramali ,)
kadınlar bencil olduğu için çocuk gibi olduğu için öyle oluyo. sen babasına oyuncak alan çocuk gördün mü?
erkek sürekli arayış içinde olduğundan hayatın zorlukları da uzerinde birde aşk oldumu şair oluveriyor.
Erkekler sayfalarda paylaşır aşkını fakat kadınlar dosta anlatır aşkını, aşık olduğu adamı sayfalarda paylaşmaz kadınlar insanlara anlatır aşkını..
Çünkü kadın ya şiir gibi konuşur ya da hayallerine çoktan bir şair olmuştur bile.
Siz 1 yılda 5 kişiye aşık olabilcek kapasiteye sahipsiniz , 5 yılda 1 kişiyi adam gibi sevebilcek kapasiteye.
Cahil insanların söylediği bir söz, erkek sevdimi kadını kendi hayatının en değerli varlığı olarak görür, adeta onun için yaşıyor hissine kapılır bu duyguların yazıya dökülmüş haline de şiir denir.
Yemekten, ütüden , bulaşıktan, coluk cocuktan fırsatmı kalıyorr şiire :)) Şaka bir yana bir kadın zaten şiirin taa kendisidir yazmaya gerekmi var :)
Aynen kadinlari yazmaya gerek yok onlari okumayi bilmeli once ;)
kadının şiir yazmasına ne gerek var o zatenn şiir :D
saçma
kadınlar yazıyorlar yazdıkça unutuyorlar terkedeni. sonra da önemsiz oluyor ve yayınlamıyorlar bence olay bu
Bahar gibisin sevgili çiçek açtırırsın
Şiir gibisin sevgili yürek yaktırırsın
...
Benden bütün erkeklere duygusuz diyenlere gelsin ;)
böylemi davransak acaba :D taş taş :D
hahahaha :D
:)))
o yazdıgı siirler kendisini içine hapsedip o duyguyu yok ettigi için dışa vuramıyor aslında böyle bişe yok içinde maximum aşkı yaşıyor ama bunu çok az kişi farkediyor
kadınlar sadece somut bişeyler düşünüyorlar demekki.. erkekse hem somut soyut derken şairliğe fena fillah mertebesine çıkıyor ve bunun sonucunda bir eser peydah oluyor...
Kadınlar duygusuzdur bunu bir kadın beni aldattığı için değil cidden böyle olduğu için söylüyorum kadınların bilinçaltı hep iyi güçlü serseri erkekleri arzular iltifat felan hikaye
Ask iki kisilikse yalniz asktan anlayan nasil kadinlar olabilir ki zaten..
demiş ki şair erkek mi sevmez? ben hiç köşe başında sabahlayan kadın şarapçı görmedim :D
ya ben bıle sıır yazıyorum baya. ama yazıda kalıyo tabı.. erkeklerde ole degl yaynlıyolar
Aşktan anlayan erkeklerde var. Ama çoğunluğu odunluğundan belli etmiyor genelde.
Yaa işte anca konuşun boş boş erkekler sevmez etmez diye vay halinize ulaan erkek sevmese mecnun düşermiydi çöllere ferhat delermiydi dağları amaa siz ne anlarsınız aşktan sevgiden ver allahım ver anca hava civa :D
Sevdiği kadın şiirdir erkeğinin gözünde bu sebeple kadının şiirliği, erkeği şair yapar azizim :)
Aşık insan şair olur. guzel bir kadini caddede yuruse bir gunde 100 erkek ona asik olabilir. ancak o kadin ilgiden bunalir ve belki bir kisiden hoslanir asik olmasi daha zor olur. birde erkek siir yazsa bile onu paylasir ancak kadin kiskanir
Kadin yazdirir erkek yazar askin degismeyen kurali budur
Kadın detaylarla uğraşayım derken şiiri mundar eder bence kanks.
ben bile sevdiğim insana şiir yazıyorsam yaniiii
https://www.youtube.com/watch?v=KzB8uUPNHjYKadın şiir yazdırır, adam da yazar.
sonra ikiside şiir olurlar.
Bana bir şiirler oluyor.
güzel soru bence erkekler duygularını pek acamıyorlar boşalmak için kagıda dökmek iyi geliyor
Kadınlarda duygusal dusunup intikam planları kurmaktan siir yazmaya vakit kalmıyor
Bence genelde kadınlar ayrılıp terk ettikleri için erkekler kendi duygularını kağıda dökmüştür :) mantıklı :D
bu da erkeklerin ne kadar romantik olduğunu gösteriyor.. romantizm boş beleş şey değildir içten gelir aşkımla, canımla, cicimle olmaz...
erkekler yazar anca
kızlar yaşar kuzum bunu unutma ;)
Sizin yaşamak dediğiniz şeyler tripten ibaret.
he hep siz seviyorsunuz
Dediğim gibi erkekler her dalda kadinlardan daha üstündür
Çünkü onlara o duyguları yaşatabilen biz kadınlar varız.
Kadınlar da yazmıştır mutlaka. Belki de yayınlatacak şansları olmadı.
evet biz kadinlar malesef , erkekler kadar duygulu olamiyoruz
Sappho'dan sonra çoğu kadının yüreği yemedi yazmaya...
Çünkü kadınlar şiir yazmaktansa kendilerine yazılan şiirleri dinlemeyi severler :)
Bazı erkeklerin gönlü ile ile dili arasındaki yolda sıkıntı oluyor aynı şey eli ile 'beyni'arasında çok gelişiyor sıkıntı orada başlıyor işte
Yazar sayısı, erkeklere oranla kadınlar fazlalıkta.
Erkekler Sevdanın Kıymetini.. Olmadıklarında Anlar... Yalnız Şairlerin.. Şiirleri Bu Yüzden Gönülleri Fetheder..
Sanılanın aksine erkekler daha duygusaldır ancak duygularını bastırmaya programlıdır.
Kadinlar çoluk cocuk is kariyer ev isi temizlik bulasik falan derken siir yazmaya nerden vakit bulsunlar?
Kadınlar belki yaratılış itibari ile duygusal varlıklar olduğu için bunu yazıya dökme gereksinimi duymuyorlardır.
Erkeklerde ise bu eksikliği yazıya dökerek giderme, yansıtma durumu olduğundan erkek şairler daha çoktur diye düşünüyorum.
Bravo.. yakalamışsınız çelişkiyi. Erkeklere duygusuz diyenler utansınlar.
Çünkü kadın aşktır erkek aşıktır , aşık sevglisine yazar aşkını.. ;)
Erkek aşık olur, kadın zaten aşkın kendisidir. Şiir yazmasına gerek yok :D
içimizdeki odunları toplayıp yakıp onun ateşine karşı şiir yazan duygusal erkeklerimiz var. yaşayan ve yaşatanlar da var ama sayıca çok değiller.
Sanırım erkekler duygularını içten yaşıyorlar, belli etmiyorlar.
Çünkü. Bizler duygularımızı dışımızda değil içimizde yaşarız bu yüzden yazdıklarımız her zaman daha anlam ve duygu yüklüdür
ayrıca kadınların hayatını kolaylastıran icatları yapan mucitlerin hepsi erkekdir, buda farklı bir bakıs açısı..
konu farklı bir yöne kayarsa burdan bağlayınız :))
isteyen tarafın hep erkek olmasından kaynaklanıyor. şiir yazan erkekler ise vermeyen kadınların ürünüdür.
brad pitt'in hiç şiir yazdığı görülmemiştir mesela. ya da benim ;)
Sunu soyleyeyim kadin ya da erkek sever diy ayirmaya gerek yok kisilige bakar sevmek bazi iliskilerde kadin sever bazilarinda erkek inemli olan kisiliktir.
Çünkü kardeşim, kadınlar aşık olur, erkekler aşkı yaşar...
bayanlar şiirlere konu olmakla meşguller. yoksa 10 numara şiir yazarlar