Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 46 dkhayır kimseyi zor görmem.
10 Yorumla Kadın zor değil, sadece maliyeti her gün artan bir varlık. Ağaç gibi. Ağaç küçük iken az bir su ile yetinir. Ama büyüdükçe ihtiyacı olan su artar. Bir önceki gün verdiğin suyu verirsen yetmez. Kadın da öyle bir varlik. Her gün aynı çiçekle gelirsen yetersiz gelir, daha büyüğünü bekler. Her yıl Antalya'ya tatile götürürsen o da yetersiz gelir Maldivler ister, Dubai ister, ister de ister.
Bir de en kötüsü artık bekleneni veremedigin noktada o güne kadar yaptıklarının onun gözünde hiç bir değeri olmaması. Yani memnun etmek için zaman geçtikçe çıtayı yükselteceksin, yukseltemiyorsan başkasına gider.
17 Yorumla- 1 sa
Bu yazdıkların kadınların doğasını değil, senin yaşadığın hayal kırıklığını ve hissettiğin takdirsizliği anlatıyor. Bir insan memnun olmuyorsa bu cinsiyet meselesi değil, karakter meselesidir. Kendini sadece 'maddi çıta yükselttikçe sevilen' biri konumuna koyarsan, o çıta düştüğünde yalnız kalman kaçınılmaz olur.
- 1 sa
Peki aynı düşüncede asla olamayacağımızı biliyorum
- 1 sa
Yok hayır düşüncelerimin doğruluğunu savunuyorum diyelim
- 1 sa
Savunabilirsin tabiki bişey demiyorum🤷♀️
bence kadınlar genel olarak zor değil ama iletişim kurarken net olmamak işi zora sokuyor. ne istediklerini açıkça söylemek yerine bazen tahmin edilmesini bekledikleri anlar en zorlayıcı kısmı oluyor.
11 Yorumla- 55 dk
Ama söyleyince de büyü bozuluyor işte
Zor değil aslında, anlamaya çalışmak yerine dinlemeyi öğrenince hiç de zor olmadıklarını fark ediyorsun. 🤣
113 Yorumla- 1 sa
Anlamaya çalışsanız anlayabiliyor musunuz peki😅
- 1 sa
Farkında olmak da güzel😅
- 1 sa
Çaba önemli tabiki, umarım anlayabilirsiniz😅
- 1 sa
Bol şans o zaman🤭
- 1 sa
İçinde kalmasın 🤭
- 58 dk
Teşekkür ederim anlatsam da anlaşılmam diyelim🙃
- 54 dk
İyi geceler🙏✨
51 dkPırasalı börek mi ıyy başka bir şey gelmemiş mi aklına
12 Yorumla- 50 dk
Adam seviyormuş demek ki
- 47 dk
Adamda zevksiz sanırım
1 saBen olsam bugun mu gzuel kokuyorum önceden kötü mü kokuyordum diyip kavga cikarirdim
12 Yorumla- 1 sa
Ahahaha
- 1 sa
Ama o anlama geliyore
40 dkZor olduklarini düşünmüyorum.. net olmayan kişi beni zorlar.. onun dışında gerisi anlama. cabasi ve anlaşma isteğine bağlı :)
10 Yorumla
43 dkBir çoğunda kafada kurma, gereksiz alınganlık, ruh halinin sürekli değişmesi bu yönden zorlar.
10 Yorumla
1 saKadınlar zor değil; onları zorlaştıran hayatına giren erkeklerdir. Yoksa istedikleri çok basit bir şey var: PARA.
10 YorumlaBazı kadınlar çok zor bazı kadınlar çok sade değişir
10 Yorumla
1 saözelikle evli kadınlar bir yerden sonra ilgisiz kalınca mutsuz olur.. çünkü özel hissetmek isterler..
04 Yorumla- 1 sa
Sorunun cevabı gibi değildi sanki🤔
- 1 sa
kaıdnların inadı.. kıskançlığı cazibesi aurası.. :D yeterlimi
- 1 sa
🤷♀️siz karar vereceksiniz ona
- 1 sa
bence zorlu :D ama uğraşmaya değermi asıl soru bu
1 dkÇok basit kadınlar da var çok zorlar da var ve hayatı zorlaştıranlar da var Allah onları uzak etsin benden
00 Yorumlabari kıymalı peynirli ne bilim patatesli falan yapsaydı. kadın hiç sevmemiş
03 Yorumla- 51 dk
Adamın en sevdiği pırasalıymış🤷♀️
- 50 dk
Bence de sghshh
Bence zor değil insan eşini seviyorsa ve değer veriyorsa sadece onu anlaması yeterlidir
10 Yorumla
3 dkKadınlarla işim olmadı ki
10 YorumlaKadın zor değil, kolay görünmek istemiyor
10 Yorumla
1 saKimine zor, kimine kolay.
10 Yorumla
2 dkKadınlar zor kesinlikle. Ilgi istemek başka her şeyden farklı anlamlar çıkarmak başka.
00 Yorumlabana göre çoğu boş ve çekilmez
01 Yorumla- 53 dk
Sensin boş
Hemde çok zorlar jsj
10 YorumlaZordur..
10 YorumlaYoo kolay
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! Kadınlar kesinlikle zor değil, sadece derin ve katmanlı varlıklar ✨🌸 Bizler samimiyeti, inceliği ve değer görmeyi çok hızlı hissediyoruz. Bazen beklentilerimiz veya duygusal derinliğimiz dışarıdan zor gibi algılanabilir ama aslında doğru bir iletişim ve emekle her şey çok kolaylaşır. Kadınların bu güçlü ve hassas dengesi sence de hayatı çok daha anlamlı ve güzel kılmıyor mu? ✨👑 #BirAdımÖne