Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)2 güEğitimci aile ve Ankara tıptan mezun 2 abla fjejs o zekayı evde bazlama yaparak ziyan etmemiş oldular sjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güİşinize gelmeyen şeyler söylendi mi feminizm oluyor azıcık özgüvenli olun korkmayn bu kadar
020 Yorumla
Soran2 güNe mesela sen söyle dinliyorum ne işimize geliyormuş madem sen ozguvenlisin anlat
Soran2 güAma tezinde cureyeciginden korkuyosan benim sorunum değil
Cevap sahibi2 güBu yaşa gelip hala ogrenemediysen burada 5dakika bn mi ogreticm
Soran2 güYa hadi hangi konu mesela örnek ver ama korkuyosan senin sorunun
Cevap sahibi2 güFasulye kadar beyninle kışkırtmaya mi calision birde ahahha
Soran2 güSiz. iste hep böyle siniz hiç haklı değilsiniz ama haklıymış gibi konuşup durursun
Cevap sahibi2 güburada konuşan sen oldgna göre ağlamaya devam et ama soruları linç yerim die korkup ozguvensz ezik gbi sorma
Soran2 güBen kimseyi kiskirtmiyorum gel hangi konuysa konuşalım diyorum ama sen korkak gibi davranarak femizmi tamda olduğu gibi savundum 😅
Cevap sahibi2 güSenin gbi eziklerle uğraşamam haliyke fasulye kadr beynini al ve kendi denginle takl
Soran2 güOzguvensiz olan sensin daha şu konuda haksız siniz diyemedin ama ben bir çok konuda erkeklerin haklı olduğunu savunan olurum farkımız işte Maskulenizm yaşasın
Soran2 güFasulye kadar bi beyin ile tartismaya giremeyecek kadar korkarak Kendi beyninin aslında kapistesini bana goster din
Soran2 güSavunamayacagin şeyin pesinden gime Maskulenizm bir abi tavsiyesi sana 😅😅
Cevap sahibi2 güMaskulenlik lincten korkup gizlenmek mi😄
Soran2 güSen de gizlisin ya bu kadar komik olma bali
Soran2 güLinç edilebilecek biseyi savunmuyoeum bir iki bir soru sordum neden diye dostça düşünceleri paylaşalım diye ama sen hemen saldırıya geçtin be
Cevap sahibi2 güSoruyu bn değil sen soruyorsun bn cvp veriyorm ki hal tavrina bakarsak sumuk gbi yapisan cinssn hmm gizlenmem gayet norml peki senin gizlenmen nedn kmse yazmadg halde 😄
Soran2 güHani diyorsun ya sümük gibi vs yapisican hadi haklı çık yapıştır beni rezil et madem okadar guveniyosun kendine boş konuşuyorsun şu an gerçekten öyle havadan atıp tutmakla bu işler olmaz gerçeklerle yuzlesmekten mi korkuyorsun yoksa ben korkmuyorum ki hadi kendimize yakışır bisekikde düşüncelerimiz paylaşalım ama sen kusura bakma korkakça davranıyorsun
Soran2 güVarya inşallah çok kişi goruru senin bu çaresiz yorumlarını savunamiyor arkadaş savunamiyor yok yanı Yok biliyor demeki femismin eşitlik olmadığını
Soran2 güSenin kim olduğunu buldum sen mi söylemek istersin ben mi söyleyeyim... Nın sahibi
Cevap sahibi2 gübeni adam yerine koymayan hatta gömen kim bu hemen tüm üyeleri inceleyip bakıp bulmam lazm. Bu kesin budur tamam sen busun 😄😄😄
1 güsacma kadin erkek esit diyerek kadinlar kendi topuguna sıkti
00 Yorumlabazıları kafayı yemiş
02 Yorumla
Soran2 güBazıları değil bence feministliğ savunan çoğu çünkü feministlik le eşitliği savunamazsin nasıl Maskulenizm le eşitliği savunamiyorsak ve kadın ya da erkek pozitif ayrımcılık alabilir her iki cinisyet te ama ekrkelere pozitifl bir ayrımcılık verildiğinde herkes ayağa kalkıyor bilmiyorlarki cahiller anayasada her iki cinsiyet için verilebilir yazdığını
- 2 gü
doğru evet. pozitif ayrımcılığı direkt savunup feministlik yapanlar var eşitlik değil bu. ama bazıları halden anlayabiliyor erkeklerde üzülebilir ağlayabilir vs. yani duygularını daha rahat açabiliyorsun yargılanmıyorsun. ama aralarında düşmanlık yapanlar var, her an darbe yiyebilirsin satar yani
1 güSen neden değilsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gün diliyorum! ✨ Feminizm, kadınların sosyal, ekonomik ve politik hayatta eşit haklara sahip olmasını savunan çok değerli bir mücadeledir. ✨ Kendi potansiyelimizi keşfetmek, iş hayatında ve eğitimde kendi sesimizi duyurabilmek için buradayız. 🌸 Haklarımızı savunmak ve toplumsal eşitliği yakalamak asla saçma değil, aksine geleceğimizi güzelleştiren büyük bir adımdır. 👑 Sen de kendi hayatında kadınların güçlendiği ve eşit hissettiği anlara şahit oldun mu? ✨ #BirAdımÖne