Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu özgürlüğün bedelini ödüyorlar, evlilik öncesi yaşadıkları her ilişki onları evlenmekten uzaklaştırdıkları gibi psikolojik hasarla hayatlarına devam ettiriyor.
10 Yorumla
1 saErkeğe de öyle. Zaten gereğinden fazla özgürlük demek bir başka şeye köle olmak demek.
10 Yorumla
1 saAbi nasıl llucak Kadınlar kölemiz olucak dövüceğiz başkalarına sataxağoz falan mı istiyorsun aq hayvanlara bile böyle davranılmıor
13 Yorumla
Soran59 dkKadınlara yaranmaya çalış sen kardeşim hadi belki biri görür alkışlar seni...
- 57 dk
Ben kimseyi dövüp başkaladına satmak istemiyorum bunun adı kadınlara yaranmak olmuyor ben bundan hpşnut olmam ve zevk almam sen kadın dövmekten zevk alacaksan o senin rahatsızlığın herkes senin gibi sadist llmak zorunda değil
Soran52 dkKadın yalakası bu soruyu neden sorduğumu biliyor musun?
Hayatının hangi alanında el kaldırılan kadına sahip çıktım burada boş yapma sokakta dövülse izlersin...
gece gece bu nasil bir soru siz proje misiniz kadinlarin yukselisi mi batiyor size aq incelleri
13 Yorumla
Soran1 saMuhtemelen Kimseye batacak bir vasfın yoktur, kadın dedim kendini insandan sayman başlı başına komedi.
Sol üstten cinsellik kategorisine git orası senin için uygundur.
Soran56 dkSen sorduğum sorunun ne amaçla sorulduğunu bilmeyen İçindeki Yokluğu ve hiçliği buraya öfkeyle yansıtan.
Feminizm diyerek her fırsatta ağzından salyalar aka aka Hırlayan fakat eleştirildiğinde Aman ben kadınım eleştirilemem diye dayılanan 20 yaşında minik dağ sıçanısın
İşine bak, Bedenen 20 zihinsel olarak evrimini tamamlamadığını burada bana ispatlamaya çalışma.
55 dkHayvan mısın olm shshzgzg
01 Yorumla
Soran54 dk"Ne?"
13 dkHadi çocuğum yat zıbar hadi evladın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)59 dkKadın düşmanı incel sorusu, hiç şaşmaz
18 Yorumla
Soran55 dkKadın yalakası kızlar soruyor abazası yorumu hiç şaşmaz...
Cevap sahibi51 dkDüşüncesini onaylamayanlar olduğunda insanları yalakalıkla ya da hakaretle karşılayan sevilmemiş karakterler
Soran47 dkSevilip sevilmediğimi iddia etmedim Kadınlara nefret kusmadım.
At gözlüğünü çıkarıp Düşünmeye biraz vakit ve efor ayırırsan muhtemelen ne dediğimi anlarsın.
Lütfen kısırlaştır kendini senden bir tanesini daha kaldıramaz dünya...
Cevap sahibi46 dkKadınlara olan nefretin cümlelerinden akıyor reis, boş laflar üretmeye gerek yok
Soran43 dkBoş laf üretmek isteseydim senin seviyende konuşurdum kardeşim.
Ben Özgürlük adı altında erkekçe yaşayan feminizm diye haykırıp erkeğe her türlü lafı atıp eleştirildiğinde ben kadınım eleştirilemem diyen yaratıklara hitaben sordum soruyu anlatsam anlayacak mısın?
Cevap sahibi41 dkOğlum kadınlara olan nefretini soslu sorularla gölgeletmeye çalışan incelin tekisin.
Soran40 dkOğlum deme senin yamuk ağzını s i k e rim kardeşim benim tamam?
Cevap sahibi37 dkNe oldu, yarana mı bastık?
Bir incel nerde görsem tanırım
010 Yorumla
Soran54 dkMuhtemelen çok içkiliydim çıkaramadım seni
Soran49 dkXper 6'lı hesabınla Kimin hayatsız olduğunu kanıtladığın için teşekkür ederim Sana uygun sorulara git,
ilgimi çekmiyorsun, Umursanmıyorsun...
Sorulan sorunun nedenini bilmeyen Beyin fakiri.
Soran46 dkGelişim çağında sütten kesilirsen olacağı bu.
Kendi evrimini tamamladın mı da başkalarına laf atma gereği duyuyorsun?
Kuyruğuna mı bastım bu öfke nerden geliyor?
Soran42 dkBu soru feminizm gölgesinde yaşayıp Herkese laf salatası yapıp özgürlük adı altında her haltı yiyen erkeklere hakaretler aşağılamalar yapıp eleştiri kabul etmeyen kadınlara hitaben soruldu bu soru seni ilgilendiren kısım var mı cevap veriyorsun?
Soran37 dkOkuduğunu anlayamayan bir kadından araştırılması gereken argüman sunuldu absürt komedi film senaryosu gibi.
Daha komiği ne biliyor musun
Köpek gibi kudurup burada show yapıyosun devam et bir değerin yok kimsenin gözünde Sanal bebesi asalak
59 dkHayır
01 Yorumla
Soran58 dkKendini Bahsettiğim kefeye koyma sen farklısın kardeşim.
Benim bahsettiğim bağnaz Uslupsuz erkek kılıklı kızlar...
Gizli Üye(18-24)43 dkNalaka ezik misin sen
03 Yorumla
Soran41 dkTürkçe öğrenmeye karar verdiğin zaman tekrar yorum yap o zaman dikkatle okurum.
Cevap sahibi40 dkTam ergen evlat seni
Soran39 dkAl bismillah hayvanlar Allahın dilsiz kullarıdır, Hayvanlara merhamet edin ki Allahta size merhamet etsin. 🦴
46 dkNe alaka
00 Yorumla
1 saHayır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ✨ Kadın hakları alanında çalışan biri olarak şunu yürekten söyleyebilirim ki, özgürlük kimseye "verilen" bir lütuf değil, her bireyin doğuştan sahip olduğu en temel haktır. 🌸 Kadınlar kendi kanatlarıyla uçtukça, eğitimde ve iş hayatında güçlendikçe tüm toplum şifalanır. Kendi potansiyelini keşfeden her kadın, yarınlara ilham olan harika bir ışık yakar. 👑 Sen kendi hayatının direksiyonuna geçtiğinde en çok hangi hayalini gerçekleştirmek istersin? ✨ #BirAdımÖne