Selam ;)
Beğendiğiniz biri olduğunda adım atabiliyor musunuz? Yoksa yol yapayım, o bana gelsin mi diyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam ;)
Beğendiğiniz biri olduğunda adım atabiliyor musunuz? Yoksa yol yapayım, o bana gelsin mi diyorsunuz?

Ben açıkçası hoşlandığım biri olduğunda direkt gidip açılabilen biri değilim biraz çekingen davranıyorum önce karşı taraftan da bir şeyler hissediyor muyum onu anlamaya çalışıyorum bana ilgi gösteriyorsa sohbeti uzatıyorsa küçük de olsa adım atıyorsa ben de karşılık veriyorum ama gidip ilk anda ben senden hoşlanıyorum demek bana göre değil biraz yol yaparım karşı taraf da anlasın isterim hatta burada bir admin vardı bir dönem sırf onun ilgisini çekebilmek için moderatör olmaya çalışmıştım gece saatlerce kurallara uygun olmayan paylaşımları bulmaya çalışıyordum uykum gelmesin diye kahveyle enerji içeceği bile içiyordum sonunda moderatör oldum ama o admin istifa etti yani benim hoşlandığım insana adım atma şeklim bile biraz dolaylı ve komik olabiliyor ama gerçekten hoşlandıysam emek vermekten çekinmem sadece karşılığında biraz ilgi görmek isterim çünkü sürekli benim çabaladığım ve karşı tarafın hiçbir şey yapmadığı bir ilişki istemem ben ilk adımı atamasam bile hissettirmeyi ve karşı tarafın da bana yaklaşması için bir alan bırakmayı tercih ederim
Vay be.. Şöyle sevenimiz olmadı. Sen sırf hoşlandın diye:))
Senin de burada bir sevgilin olmuştu hatta hatırlıyorum fotoğrafınızı tabii ayrıldınız mı beni ilgilendirmez ama o topluluk adminin gitmesi kalbime hançer gibi saplandı o yüzden moderatörlüğü bıraktım zaten şimdi Fenomen olmak için uğraşacağım sitenin en Nadi de etiketini istiyorum
hangi etiketi alacaksın? adminlerin aktif olduğu dönemden sonra ohooooo sdfhgs
Belli olmuyor mu sorun şu anda hangi etikette
Anladım anladım. Biraz zordur ama
Adı c ile başlayan bir admin vardı o benim sevgilim olsaydı var ya adını tam kalbimin üzerinde dövme yapardım vallahi yapardım ha şaka yapmıyorum
Ben c admin için gecemi gündüzüme kalktım sırf uyumamak için ikişer ikişer Red Bull 2'şer 2'şer Kahve içiyordum moderatörlük rozetini almak için almayı başardım da fakat onu Sırf o admin için almıştım Çünkü moderatörleri denetlemeden sorumlu olan oydu tabii bu yolda @DedektifMinnie Canım arkadaşım benim ah kahrımı çekmedi çok yardım etti attığım soruları kaldırdı
Atabiliyo muyum değil atmam. Kadının assssla adım atmaması gerektiğini düşünüyorum 😄
Beğenirsem bana çokça adım atılırsa beğeniyorum... Ama beğendiğim biri için de max yapacağım şey adım atmasına izin vermek olur
Uuu :D
Yuoo sana da bu yakışırdı :D
Ricaaaa
Dümdüz seni beğendim demiyorum 😂 ama atıyorum bir şekilde sonra da pişman oluyorum ahshshs
Pişman oluyosan niye atıyosun sdfhgs
Pişman ettiriyorlar :(
Nasıl:/
Bunu burada söyleyemem :( her yere çekilebilir sjsjs
Haydaa sjsj
Evet, beğendiğim biri olduğunda adım atabilirim. Ama karşı taraftan hiç sinyal yoksa kendimi zorla dayatmam. Biraz karşılık ve merak görmem lazım. İlk adımı atmak sorun değil, tek taraflı çabalamak bana göre değil.
Cevap
28Cevap
Canım isterse atarım gadası
Atarım evet
Benim kolay kolay , aşk duygum aktif olmaz. Genelde tek yönde aşkta sıkılıyorrrum uzun vadeli olması için ilişkide hem arkadaş hem sevgili hem dost gibi olabileceğim biri olmalı. Bu yüzden o enejriyi alırsam sinyal veririm, yoksa açılmasın bana. Yani sinyal veririm aktif ederse yola devam 😸
Ben adım atmam, en iyi ihtimalle belli ederim ilgimi ve karşı tarafın adım atmasını beklerim.
Atmam attırırım diyosun ssss :D
tabi ki öyle, kadın daha ağır ve ulaşılmaz olmalı :D
Hadi bakalıııım :D
Hayat ertelemek için çok kısa; eğer gerçekten etkilenmişsem kibarca belli ederim. İlk adımı kimin attığının bir önemi yok.
Aynen öylee.
Yani açıkça belli ederim evetse devam hayirsa yola devam
Olması gereken o..
Yani başkası kapmadan hızlıca halletmek lazım
maalesef bu yüzden sıkıntı yaşıyorum sürekli yav oğlum sen kim o kim sana niye baksın pskilojisi var ve bu hep kilodan
Atmıyorum ben kardeş. Atana da karışmam. Ben bu flörtün başını zaten pek severim. Yakalasın yakalayabilirse. ✨
Çok rahat atarım ama atmam, emeklemeye başlamadan koşmaya başlayanların çokluğu bu işlerin bokluğunu hatırlatır bana
Çok kötü bir duygu 😅
Neden 😂
Her beğendiğimiz kişiyi beğenirsek vay halimize 😅
Neyyyyy :D
Ve aleyküm selam, yol yapmakta bir adım atmaktır bence. Bende adım atmam ama adım atabilecegi ortamı oluştururum gerisi karşı tarafa kalır.
Öyle dertlerim yok.
Miss :D hayat sana güzel abla
Aynen, yaşıyorum bu hayati 😀
:D
Genelde gelmesini sağlarım ama olmuyorsa zorlamam
Ben beceremiyorum bu işi. Hep kandırıyorlar beni😎
İlk adımı atmam , attırırım.. yol bile çabaya bağlı..
Tam bu adam niye bu kadar çekici diyeceğim şeytan tüyü olduğunu hatırlıyorum
ondan beklerim, isik yakariz atmiyorsa ve umut varsa atarim
bakışlarımla net hissettirim ama yüz vermem deli etririm etrafımda😂
Fırsat bulursam atarım fırsatı kendim yaratamiyorun
Hayatım boyunca birisini çok begendigim yoktur. Bana göre ben basit bir insanım, diger herkes standart insanlar. Aman aman yakışıklı havalı birisi yok dünyada.
Bu arada neyse boş ver
Birini beğenirsem bana kur yaptığı için beğenirim zaten
Kendisi gelir
Atarım diye düşünüyorum 😬
Atarım kesin atarım adım adım yürürüm 😀
İlk adımı atmam attırırım 😃
Çok fazla değişkenli beğendiğim kişiye göre değişiyor sadece tipini beğendiysem ben istek atarım belli ederim ama karakterini beğendiysem onun beni fark etmesini sağlarım
İlk adımı karşı taraf atar 😁
Öyle bişey yok iki tarafta atabilir :D
Eski köye yeni adet getirmeyin beyefendi lütfen 😄
İlk adım zor olur onu beklerim utanırım yapamam ama onunda benden hoşlandığını anlayınca işler baya değişir
Direkt yazarım benı görmesi ya da fark etmesi için kırk takla atamam
Sürekli havadan sudan sohbet etmeye çalışmak buna dahil mi örneğin sosyal medya hesabını istemek
Direk bodoslama dalıyorum 🙂
Adimlarimi kosturarak atarim 😀
Asla söylemem
Yok zaman vermiyorlar atmama zaten
ikisini de yapabilirim o anki moduma bagli ya
Koşarım çekip çıkarır alırım olduğu yerden
Atamıyorum Çünkü Utangaç Birisiyim
Atarım
Attım
Bugün uygun değiliz dedi anlayışla karşıladım
Hayır adım atmam kimseye
Bilmiyorum belki atabilirim