Öz değerim tamamen sıfırlandı, bana yol gösterin lütfen?

Kendimi gereksiz hissediyorum

nasıl devam edeceğim bilmiyorum.

Aile evim problemli. O yüzden eskiden beri tek başıma geçiniyorum.

zamanında Uludağ'da işletmeye kaydolmuştum. Diksiyon, muhasebe, bilgisayar dünya kadar sertifika almış; ama bir sekreterlik işi bile bulamamıştım.

Starbucks barista bile yapmadı beni, sarışın mavi gözlü güzel arkadaşlarımı yaptılar ama beni yapmadılar.

Kasiyerlik yaptım yıllarca. Yer paspası bile almıyorlardı bize, elimizle temizletiyorlardı paspası.

Sonra İstanbul'da tam burslu grafik bölümüne yerleştim. Ayriyeten kurslara gidip referans görseller de oluşturdum. Gece işe gider gündüz okula diye kasiyerliği bırakıp güvenlik oldum ama yine de işten vardiya alıp okula gidemedim.

Kimseden dönüş de almadım. Kaydı sildim. Yine böyle kaldım.

şimdi abim öldüğünde tek günlük vardiya değişimine bile yardımcı olmayan vahşi bir firmada güvenliğim ama bana zaten her yer aşağı yukarı böyle olduğundan ve başka yerlerin maaşı daha da düşük olduğundan çıkamıyorum

Tekrar sınava hazırlandım bu sene, eskisinden daha çok hazırlandım ama birinci bile olsam ne olacak ki? Zaten 30 yaşa burs imkanı yok, okul sonrası gidip geçindirecek kadar çalışacak iş bulamam.

Senaryo yazımıyla ilgileniyordum ama onlardan da dönüş çıkmadı ulen hâlâ zengin kız fakir oğlan çekilen yerde benim mi senaryom fazla geldi

İş kurmak istedim ama iş kuracak kadar da birikmiyor.

Gerçekten yeter.

Öz değerim sıfır.

Öz değerim tamamen sıfırlandı, bana yol gösterin lütfen?