Kızlar Bir Adım Öne 2 ay Kurye işi yapmak bir kız için fiziksel olarak çok mu ağır olur? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Kurye işi yapmak bir kız için fiziksel olarak çok mu ağır olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Yavuz001 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Yorar 0 5 Yorumla Soran 2 ay Neden ki Yorumla Yavuz001 2 ay Şoförlük kolay değil Yorumla Soran 2 ay Yani paket alıp dağıtıma çıkıyorsun biraz yetiştirmesi sıkıntı olabilir oda şehire göre değişir sanırımm Yorumla Soran 2 ay Maaşını baya iyi buldum Yorumla Yavuz001 2 ay Sürekli bir iş değil yinede sen bilirsin Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 2 ay hayır 0 5 Yorumla Soran 2 ay Maaşını iyi gördüm 80 k teklifler bile var kaç saat çalışıyorlar bilmiyorum ama Yorumla Iim0nn 2 ay motor ehliyeti alayım bende düşünüyom hangisi iyi oluyor sence Yorumla Soran 2 ay Bilmiyorum ki bende araştırıyorum Yorumla Iim0nn 2 ay araştır bakalim hayırlısı olsun Yorumla Soran 2 ay Amin teşekkür ederim Yorumla
kendimhalimde Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Ağır gelir 0 3 Yorumla bdhsjjdndn 2 ay Neden fiziksel Zorluk yok ki Yorumla kendimhalimde 2 ay Nasıl yok hem bir de trafik yorar insanlar tuhaf bakar yani anladın Yorumla bdhsjjdndn 2 ay Ya sen helal para kazanıyorsun esclik mi yapiyorsun millet beyni vardı artık onu da silmişler bi damacana zorlar o da hep olmıyor zaten çok ağır değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Yorar
Neden ki
Şoförlük kolay değil
Yani paket alıp dağıtıma çıkıyorsun biraz yetiştirmesi sıkıntı olabilir oda şehire göre değişir sanırımm
Maaşını baya iyi buldum
Sürekli bir iş değil yinede sen bilirsin
hayır
Maaşını iyi gördüm 80 k teklifler bile var kaç saat çalışıyorlar bilmiyorum ama
motor ehliyeti alayım bende düşünüyom hangisi iyi oluyor sence
Bilmiyorum ki bende araştırıyorum
araştır bakalim hayırlısı olsun
Amin teşekkür ederim
Aynen katılıyorum
zorlanırsın ama alışılır zamanla
Biz kizlar istedikten sonra yapmicagimiz sey Yok
Kesinlikle zor iş
bence ağır olmaz
Zor bence
Yok, ağır olmaz
Değil bence
Bence kolay neden zor olsun ki
Hayır benim kankam. var kurye oda
Yapan cok var
Yani birazcık
zor..
Denemeden bilemezsin.
Yorucudur bence
Zor olabilir
Hayırrrr
Çok ağır ya.
hayır bence cok normal kolay is
Zor bence
Hayır
Bilmem
Eşittiz
Yapan var
Onlyfans yap
Yapanlar var
Ağır gelir
Neden fiziksel Zorluk yok ki
Nasıl yok hem bir de trafik yorar insanlar tuhaf bakar yani anladın
Ya sen helal para kazanıyorsun esclik mi yapiyorsun millet beyni vardı artık onu da silmişler bi damacana zorlar o da hep olmıyor zaten çok ağır değil
Olabilirsin bence
Biraz evet
Evet zor
Zor elbette