28-30 yaşından sonra evlenmek kariyer ve hayallerim için kötü bir şey mi?

24 yaşındayım. Lise bitince iki sene mezuna kaldım o dönem okulla aram yoktu 4 senelik edebiyat kazandım Nevşehir'de okumaya gittim. Derslere gitmedim işe girdim hep ve bu beni belli bir raddeden sonra sıktı memleketim Antalya'ya 3. sınıfın sonunda döndüm okulu bıraktım. Tekrar işe girdim paramı biriktirdim tekrar YKS hazırlanmaya başladım kendi paramla. Bu sefer her şeyin farkındayım çocuk değilim ve derslerim güzel fakat hayalim hep kendi ayaklarımın üstünde durmak, paramı kimseye hesap vermeden harcamak, üçün beşin hesabını yapmamak ve Allah izin verirse makyaj sanatçısı veya kendi markamı ilerde çıkarmak istiyorum. Bütün arkadaşlarım evli/nişanlı.

Kimisi okudu yaptı kimisi okumadı, kimisi karı koca düz işlerde çalışıyorlar ama ben de tık yok

Evlenmek istiyorum bebeğim olsun istiyorum çocukları çok severim ama şu an bunun sorumluluğunu alamam maalesef.

Ben 28/30 yaşından sonra evlilik yapsam sorun bende mi? Ev hanımı arkadaşlarım var asla yadırgamıyorum ama ben böyle bir hayat istemezdim veya kocam çok zengin olsun ben evde yatayım bunu da istemiyorum. Ben el veya aklımı kullanarak ileride para kazanmak istiyorum.

(Çocuklara Türkçe dersi vererek çalışıyorum şu an )

28-30 yaşından sonra evlenmek kariyer ve hayallerim için kötü bir şey mi?