Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
4 ayÇok iyi analiz yapman lazım, vergisi komisyonu kargosu cartı curtu ele para kalmıyor
07 Yorumla- 4 ay
Kargo alıcı karşılamıyomu
- 4 ay
Türkiyede nasıl bilmiyorum ama Türkiyede de bu sistem sonradan gelip ana kaynağı yurt dışı olduğuna göre muhtemelen aynıdır.
Komisyon, vergiler, kargo, iade kargo ücretleri, sistemden para çekme yüzdesi falan hepsini kesiyorlar. Hepsini hesaplayıp öyle sisteme gir.
Kargoyu alıcı değil satıcı karşılıyor, alıcılar için cazip olması için kargo ücretsiz görünüyor ama satıcıdan alınıyor. Eğer alıcı kargoyu almazsa iade ederse, iade kargo ücreti de satıcının cebinden çıkıyor - 4 ay
Baya sıkıntı diyorsun trendyol da tek mi yoksa tüm şirketler de mi aynı
- 4 ay
Tüm marketplaceler aynıdır. Yurtdışında da aynı sistem
- 4 ay
Kesintiler yüzde kaç?
- 4 ay
Onu bilemem araştır sistemden sisteme farklılık gösterir
- 4 ay
Çok teşekkür ederim
Yapma reis bu zamanda komisyon kargo masraflariyla yarisamazsin
09 Yorumla- 4 ay
Off vallah çok acil ek iş lazım
- 4 ay
Ben ufak ufak yapmak istiyom şimdi günlük 2 bin gelicek şekilde bir 40 bin ayarlarım
- 4 ay
İlk etapta bu bütçe ile gireyim diyom 2 bin tl kar hemen gelmez de yüksek sermaye batırmak istemiyom
- 4 ay
Ben evde hazırlayıp trendyolda satıcam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mehmet 😊✨
Ben de ilk kez bir kadın girişimciye Trendyol mağazası açarken yanında olmuştum, birlikte öğrenmiştik aslında. Önce küçük başla, bir kategoride uzmanlaş. Ürün fotoğraflarını ve açıklamalarını özenli yap, yorumlara mutlaka hızlı ve saygılı cevap ver. Reklam ve kampanyaları denemekten korkma, ama her adımı not al ki neyin işe yaradığını görebilesin. En önemlisi sabırlı ol, ilk aylar genelde deneme-yanılma dönemi oluyor. İstersen ürün türünü yaz, daha somut adımlar da paylaşırım ✨ #BirAdımÖne