Kızlar Bir Adım Öne Askeriye ile ilgili sorusu olan var mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 419 Yapay Zekaya Sor Askeriye ile ilgili sorusu olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
KafirinKahvecisi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Sınıf nedir astsubayım? 0 4 Yorumla Soran 6 ay Sınıfım yok Yorumla KafirinKahvecisi 6 ay Nasıl yani? Hava kara deniz bunlardan biri değil mi? Yorumla Soran 6 ay Jandarma Yorumla KafirinKahvecisi 6 ay Tertemiz 🥳 Yorumla
TꪊƝișș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Doğrudur bende orgeneralim 0 1 Yorumla Soran 6 ay Size ispatlamak zorunda değilim Yorumla
Doğuu2004 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Ciddimisin dalga geçme 0 2 Yorumla Soran 6 ay Ciddiyim Yorumla Doğuu2004 6 ay Askerlik bitmiş Yorumla
KayaKaan Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 6 ay Ego kastığın doğru mu 0 3 Yorumla Soran 6 ay Çok değil ya 😆 Yorumla KayaKaan 6 ay Hangi bölümdesiniz acaba Yorumla KayaKaan 4 ay Nasıl geçti 1 ay Yorumla
Sansımolsaa55 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay En çok zorlandığın konu ne 0 12 Yorumla Soran 6 ay Evli olan kadınlar için çok zor evlilik çocuk ve meslek yürütülmüyor Yorumla Sansımolsaa55 6 ay pekiiii tayin işi sebi hiç yıpratmıyor mu bi kadına düzen kurması çok zor değil mi? Yorumla Soran 6 ay Evet çok zor 3-4 senede bir tayin Yorumla Sansımolsaa55 6 ay bi tane daha soru sormak istiyorum kadın olmanın dezavantaji ilenkarşi karşiya kaldiğin ne gibi durumlar oldu iş yerinde? Yorumla Soran 6 ay Bazen erkek gücü isteyen görevlere girmen gerekiyor alkollü uyusturucu bağımlısı şahıslara müdahale ederken zorlanıyorsun Yorumla Sansımolsaa55 6 ay himmm anladım allah kolaylık versin iç işlerine mi bağlısınız yoksa TSK ya mı Yorumla Soran 6 ay İç işleri Yorumla Sansımolsaa55 6 ay Jandarmasın o zaman Yorumla Soran 6 ay Evet. Yorumla Sansımolsaa55 6 ay Ben MSB ye bağlı Yorumla Soran 6 ay Kolaylıklar diliyorum Yorumla Sansımolsaa55 6 ay sizlere de Yorumla
yalnizlikanlatilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Çok yalnızım ben o kadar çok yalnızım 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay okadar erkeğin içinde kadın olmak nasıl bir duygu 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 6 ay Yok. Askerde öğrendik zaten öğreneceğimizi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Üniversite bitirmek şart mı 0 1 Yorumla Soran 6 ay Kadınlar için evet jamyo yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay At binici nasıl olabilirim 0 4 Yorumla Omer2730 1 ay Önce kadına subay olursunuz daha sonra branş sınavlarına girmeniz gerekiyor. Yorumla Omer2730 1 ay Pardon kadın astsubay diyecektim. Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Omer2730 zormu branş sınavı Yorumla Omer2730 1 ay Zorluğu elbette var üstüne referans gerekiyor açıkçası Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Bennn nasıl iş zor mu 0 2 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ben de istiyorum tavsiye eder misiniz Yorumla Omer2730 2 ay Elbette her işin zorluğu var ama gerçekten istiyorsan tavsiye ederim. Yorumla
SefaİŞTE Takip Et Xper 6 Yaş: 21 6 ay Kaç yaşındasın sen tam rütbe ne 0 2 Yorumla Soran 5 ay 32 … Yorumla SefaİŞTE 5 ay Rütbe peki Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Kaç kazığın var 0 4 Yorumla Soran 5 ay 4…. Yorumla u _-Dream-_ 5 ay Başçavuş musun Yorumla Soran 5 ay Senin askeri bilgine …. Yorumla u _-Dream-_ 5 ay Üst çavuş Yorumla
İzmir_konak35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 6 ay Erkeklerin icinde olmak nasil duygu 0 6 Yorumla Soran 6 ay Zor yanları da var Yorumla İzmir_konak35 6 ay Size ilgi duyuyorlar mi kadin az oldugu icin bir kadin olarak egonuz artiyor mu o kadar erkek icinde Yorumla Soran 6 ay Mesafeni koruduğun sürece zor Yorumla İzmir_konak35 6 ay Gay erkekler kalabiliyor mu orada Yorumla Soran 6 ay Gizli tutuyor olabilir ama evli çoğu Yorumla İzmir_konak35 6 ay Himmm ayy bana dm den yazar misin ya sana sormak istediklerim var Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Nerde çalısıyorsun 0 4 Yorumla Soran 6 ay Doğuda Yorumla Sansliseleven 6 ay Batıya nemzan gelecen Yorumla Soran 6 ay Bakıcaz duruma göre Yorumla Sansliseleven 6 ay Evlimisin Yorumla
Colonell Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Hangi kuvvet 0 1 Yorumla Colonell 6 ay Jandarmaymış okey 👍🏼 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Yeni foçadamısın 0 2 Yorumla Soran 6 ay Hayır orada tmh eğitimi aldım Yorumla Ksproff 6 ay Benim yakom arladasim orada teğmen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Bir bayan için zor bir meslek değilmi? 0 6 Yorumla Soran 5 ay Zoru başarırım imkansız zaman alır Yorumla Cevap sahibi 5 ay Hiç bayan askerle konuşmam olmadı konuşabilirimiyi? Yorumla Soran 5 ay Kaybol Yorumla Cevap sahibi 5 ay Neden konuşalım sadece Yorumla Soran 5 ay Belanı şey ettirme a. m biti Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yapı olarakmı böyle sertsin yoksa askerliğin vermiş olduğu egodan dolayımı böyle sertsin şu an bir yandanda heyecanlı yazıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Regl iznin kaç gün 0 2 Yorumla Soran 6 ay Öyle bir izin hiçbir kamu kurmunda yok Cevap sahibi 6 ay İşte onu merak ettim resmi olarak kadinlarin üç gün izni kanunda var ama devlet daireleri bile kullandirtmiyir belki sorumu yanlış anladin ama o yüzden meraktan sordum
akrepzaluhvzğs Takip Et Xper 4 Yaş: 33 6 ay Kaçlısın sen 0 6 Yorumla Soran 6 ay 20 Yorumla akrepzaluhvzğs 6 ay Özelden yazarmısın Yorumla akrepzaluhvzğs 6 ay Bşey diyeceğim Yorumla Soran 6 ay Kaybol Yorumla akrepzaluhvzğs 6 ay Hayırdır noldu Yorumla akrepzaluhvzğs 6 ay Senin iyiliğin için sonra istersen yazma Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Komutanım)))) 1 4 Yorumla Alparslannnn11111 5 ay Efendim 😀 Yorumla Soran 5 ay @Alparslannnn11111 m. al mısın Yorumla Alparslannnn11111 5 ay O komutan oluyor ben neden olmayayım Yorumla Soran 5 ay @Alparslannnn11111 kaybol a. m biti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Sınıf nedir astsubayım?
Sınıfım yok
Nasıl yani? Hava kara deniz bunlardan biri değil mi?
Jandarma
Tertemiz 🥳
Doğrudur bende orgeneralim
Size ispatlamak zorunda değilim
Ciddimisin dalga geçme
Ciddiyim
Askerlik bitmiş
Ego kastığın doğru mu
Çok değil ya 😆
Hangi bölümdesiniz acaba
Nasıl geçti 1 ay
En çok zorlandığın konu ne
Evli olan kadınlar için çok zor evlilik çocuk ve meslek yürütülmüyor
pekiiii tayin işi sebi hiç yıpratmıyor mu bi kadına düzen kurması çok zor değil mi?
Evet çok zor 3-4 senede bir tayin
bi tane daha soru sormak istiyorum kadın olmanın dezavantaji ilenkarşi karşiya kaldiğin ne gibi durumlar oldu iş yerinde?
Bazen erkek gücü isteyen görevlere girmen gerekiyor alkollü uyusturucu bağımlısı şahıslara müdahale ederken zorlanıyorsun
himmm anladım allah kolaylık versin iç işlerine mi bağlısınız yoksa TSK ya mı
İç işleri
Jandarmasın o zaman
Evet.
Ben MSB ye bağlı
Kolaylıklar diliyorum
sizlere de
Erkekler bakiyor mi sana
Çok yalnızım ben o kadar çok yalnızım
Nasıl gidiyor
maşallah komutan
Şarkta mu görev yapıyorsun?
Cop kullanıyor musun
Zorlanıyor musun?
okadar erkeğin içinde kadın olmak nasıl bir duygu
Hiç dayak yiyen asker gordunmu kadınlar bu k9nuda nasil
Size görevinizde başarılar diliyorum
Komutanım yazabilirsinz seviyeli konuşurum merak etmeyin
Yok. Askerde öğrendik zaten öğreneceğimizi
Üniversite bitirmek şart mı
Kadınlar için evet jamyo yok
Kara astsubay mı
At binici nasıl olabilirim
Önce kadına subay olursunuz daha sonra branş sınavlarına girmeniz gerekiyor.
Pardon kadın astsubay diyecektim.
@Omer2730 zormu branş sınavı
Zorluğu elbette var üstüne referans gerekiyor açıkçası
Allah razı olsun sizden
Bennn nasıl iş zor mu
Ben de istiyorum tavsiye eder misiniz
Elbette her işin zorluğu var ama gerçekten istiyorsan tavsiye ederim.
Üniformalı kadınlara yükseğim.
Kaç yaşındasın sen tam rütbe ne
32 …
Rütbe peki
Kaç kazığın var
4….
Başçavuş musun
Senin askeri bilgine ….
Üst çavuş
Erkeklerin icinde olmak nasil duygu
Zor yanları da var
Size ilgi duyuyorlar mi kadin az oldugu icin bir kadin olarak egonuz artiyor mu o kadar erkek icinde
Mesafeni koruduğun sürece zor
Gay erkekler kalabiliyor mu orada
Gizli tutuyor olabilir ama evli çoğu
Himmm ayy bana dm den yazar misin ya sana sormak istediklerim var
Nerde çalısıyorsun
Doğuda
Batıya nemzan gelecen
Bakıcaz duruma göre
Evlimisin
Ben uzmanim bana da sorabilirsiniz
2 sene dur sölicem
Nerede görevlisiniz ve kuvvetiniz nedir
Klas meslekti bir zamanlar benim için
Hayır
Kolay gelsin sana
Atis alanına bodoslama giren oluyor mu
o7 o7 o7
Kolay gelsin
As subaymisiniz yas kac
kolay gelsin
Anlatır mısnız? Nedir ne değildir tam olarak.
Sorum yok
Nerde görev yapıyorsn
Hangi kuvvet
Jandarmaymış okey 👍🏼
Yeni foçadamısın
Hayır orada tmh eğitimi aldım
Benim yakom arladasim orada teğmen
Bir bayan için zor bir meslek değilmi?
Zoru başarırım imkansız zaman alır
Hiç bayan askerle konuşmam olmadı konuşabilirimiyi?
Kaybol
Neden konuşalım sadece
Belanı şey ettirme a. m biti
Yapı olarakmı böyle sertsin yoksa askerliğin vermiş olduğu egodan dolayımı böyle sertsin şu an bir yandanda heyecanlı yazıyorum
Regl iznin kaç gün
Öyle bir izin hiçbir kamu kurmunda yok
İşte onu merak ettim resmi olarak kadinlarin üç gün izni kanunda var ama devlet daireleri bile kullandirtmiyir belki sorumu yanlış anladin ama o yüzden meraktan sordum
Kolay gelsin
Hangi ildesin
Başarılar
Kaç yıldır yapıyorsunuz?
Başarılar
yatışsin mis gibi maas aliyon
Hiç kulak çektinizmi
Sayın komutanım tanışabilir miyiz
Kaçlısın sen
20
Özelden yazarmısın
Bşey diyeceğim