Kızlar Bir Adım Öne 22 yaşında üniversite okunur mu geç mi kaldım? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor 22 yaşında üniversite okunur mu geç mi kaldım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Atakan_59 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 5 ay Ailenden öğretmen birisi var mı? 0 2 Yorumla Soran 5 ay Yok Yorumla Atakan_59 5 ay O zaman öğretmen çevresi yaparsan senin için iyi olabilir Yorumla
Yazar_hanım Takip Et Xper 1 Yaş: 19 5 ay Nefes aldığın sürece hiçbir şey için geç değildir. 0 0 Yorumla
Sana_geldim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 5 ay @Renalzey kıza yardımcı ol 0 15 Yorumla Renalzey 5 ay Yazdım 🤗 bu arada yazma bitirdiler onun yerine siber güvenlik oku Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey helal sana yardım sever renalzey iyi ki varsın ❤️🌹🌸💐❤️ Yorumla Renalzey 5 ay 🦋🦋🦋🦋 Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey bana ne önerirsin ben ne okuyayım Yorumla Renalzey 5 ay Dediğimi okuyabilirsin Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey geçti bizden canısı sen mutlu ol yeter ha bu arada acil bi yazsana bir şey diyecem önemli Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey takip ettiğin kişi kim merak ettim Yorumla Renalzey 5 ay Arkadasim Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey bi yaz sana bir şey diyecem önemli sonra gidersin acil yax Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey inatsın inat Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey o nasıl bir arkadaş koyduğu fotoğrafın amacı ne değişik lez değilsin dimi sen Yorumla Renalzey 5 ay Evet lexim benden uzak durun Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey işim olmaz sadece bölümünle ilgili soru soracaktım gerek kalmadı Yorumla Renalzey 5 ay Kardeşim sormak isteyen her türlü sorar Yorumla Sana_geldim 5 ay @Renalzey xperim yetmediği için yaz dedim tamam mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Ailenden öğretmen birisi var mı?
Yok
O zaman öğretmen çevresi yaparsan senin için iyi olabilir
Geç kalmadım istersen 35 yaşinda falan ol
Geç değil
Daha çok gençsin
Çok geç
Zamanı
Okujj
Kızım nə geci normal bence
Hayır
Okunur
Geç kalmadın şimdi okumazsan geç kalırsın
Hiç bi zaman geç değildir
Iyimisjn sen daha basindasin
Geç değil
Okunur neden okunmasin daha yasin erken oku
Neden
Tabiki olur
Bence hiç okuma gerek yok işsiz kalıyorsunuz
Ben üniversitede çalışıyorum % 70 22 üstü
Okunur
Okunur geç değil
Hayır.
Okunur
Nefes aldığın sürece hiçbir şey için geç değildir.
@Renalzey kıza yardımcı ol
Yazdım 🤗 bu arada yazma bitirdiler onun yerine siber güvenlik oku
@Renalzey helal sana yardım sever renalzey iyi ki varsın ❤️🌹🌸💐❤️
🦋🦋🦋🦋
@Renalzey bana ne önerirsin ben ne okuyayım
Dediğimi okuyabilirsin
@Renalzey geçti bizden canısı sen mutlu ol yeter ha bu arada acil bi yazsana bir şey diyecem önemli
@Renalzey takip ettiğin kişi kim merak ettim
Arkadasim
@Renalzey bi yaz sana bir şey diyecem önemli sonra gidersin acil yax
@Renalzey inatsın inat
@Renalzey o nasıl bir arkadaş koyduğu fotoğrafın amacı ne değişik lez değilsin dimi sen
Evet lexim benden uzak durun
@Renalzey işim olmaz sadece bölümünle ilgili soru soracaktım gerek kalmadı
Kardeşim sormak isteyen her türlü sorar
@Renalzey xperim yetmediği için yaz dedim tamam mı
Okunur
Tabi ki okunur
neden geç olsun yks çalışıyo musun
Okumanin yasi yoktur
Geç değil
Yo bn de o yaşta okudum
Kesinlikle geç jalmadin
Atanamazsın