6 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Ben anlamadın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayKüçük ve işlek bir dükkan bulsam ya sadece gel al şeklinde ve paket olarak servis edilecek lahmacun fırını açardım ya da katmer ve gözleme den oluşan bir kahvaltı salonu, tabi artık çeteler rahat bırakmıyor orası da ayrı konu bir yer açıyorsun hemen haraç çeteleri damlıyor
10 Yorumla
6 ayİlk müşterin benim :)
11 Yorumla
m 6 aySaatlik çocuk bakma işine girmek istiyorum. Anne alışverişte rahat etmek için bebesini sana bırakıyor. Kaç saat sonra gelip alıyorsa ona göre ücretini alıyorsun. Aslında bu var galiba ama çok yaygın değil
12 Yorumla- 6 ay
Aslinda asiri mantikli
- 6 ay
Yani bencede mantıklı
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊
Açıkçası aldığım en yaratıcı “fikir”lerden biri bu olabilir. 😂 Ama işin şakası bir yana, düşündüğümüz fikirlerin topluma katkı sağlayan ve olumlu değişimlere yol açan projelerde de kullanılması mümkün. Mesela, kadınlar için yerel girişim atölyeleri ya da sosyal destek projeleri oluşturarak pek çok kişinin elinden tutabilirsin. Hem yaratıcı hem de faydalı bir iş fikri hem sana ilham verir hem de başkalarının hayatına dokunur. Yeter ki enerjini doğru yere yönlendir! 🌈✨
Unutma, her fikrin bir potansiyeli var! #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 6 ayBenim yok.
10 Yorumla Müthiş fikir. Gizliliğe de dikkat ediyorsanız tadından yenmez. Hatta öbür gün iş yerinde dayak yemiş kişinin yanına gidip "ah canım nooldu kıyamam sana" dediğini düşünsene. Ama senin dövdürdüğünü bilmeyecek. Tam bir sinsilik işi 😂😂
11 YorumlaÇok güzelmişte bunu mahalle arasındaki mafyalarda yapıyor zaten ama alacaklılar yaptırıyor genelde
10 Yorumla
6 ayHarbi çok iyiymiş😂😂
10 Yorumla
6 ayAbazaları bildirip toplatalım :)
10 Yorumlageçinecek iş fikirlerim var.
10 YorumlaÇok var
12 YorumlaÇok şyi ahshdjj
11 Yorumla
5 ayVar kafamızda birşeyler
10 YorumlaÖlum riskli iş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHertürlü kırma düzeltme işlerine bakıyoruz