Arkadaşlar online iş yapıyorum ve orada bir takımim var emek verdim ve sonunda başardım. Ancak çalışanlardan birisi de benim pozisyonuma gelmek için uğraşıyor. Ve çalışanları tanıyor kendi yanına çekmek isteyecektir. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Anlayan?05 Yorumla
Soran5 ayOna kalırsa kullandığın sitenin adı erkekler soruyor değil kızlar soruyor. İsim kızlar olarak geçtiği için içerik de kızlar bir adım öne oldu otomatik olarak. Birde soruyu soran kişi bir kadın yani ben. O yüzden otomatik olarak bu başlık altında yazılmış olabilir. Ben hiç dikkat etmedim. Erkeklerin iş ile ilgili sorularında kızlar bir adım öne başlığı oluyor mu?
- 5 ay
İyi de konunun kız veya erkek olmakla alakası yok. Dahası erkeklerin açtığı benzer sorular bile buraya düşüyor. Hatta asker vibe'ı vermek istiyorum diyen erkek sorusunu bile buraya atmışlardı
Soran5 ayÇok garip o zaman 😂
En İyi Cevaplar
6 ayboyle insanlarla basa cikmanin yolu mesafe koymak her seyi yazili hale getirmek ve duygusal tepki vermemektir tehdit eden provoke eden kisi gucunu senin korkundan alir sakin net ve profesyonel durursan etkisi azalir gerekirse yetkili mercilere ve platform yonetimine bildir kendini yalniz hissetme bu tipler geri adim atmayani gorunce durur 🛡️✨
00 Yorumla
6 ayOnu küçük düşürücü şeyler yap ve gözden düşür. Hakaret bazında demiyorum iş bazında Yanlışını görürsen yüklen küçük düşür hata yapmasını sağla yapamayacağı işler hedefler ver iyice gözden düşünce de şutla
04 Yorumla
Soran5 ayÖyle yaparsam kendi işini kurması için aksine zorlamış olmaz miyim
- 5 ay
Kendine olan güveni yerle bir olur. Günün birinde zaten kendi işini kuracak veya başka bir rakip olacak rekabetten korkma bence. Maksat sana olan zararı azaltmak.
Soran5 ayZamanında aynısı bana yapıldı ve inat edip kendi işimi kurdum kendimden biliyorum
- 5 ay
Her insanın kapasitesi farklıdır hem rakipten korkma bence daha iyi motive eder ve gelişmeni sağlar
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Merhaba! 🌟
Öncelikle online bir işte ekip lideri olarak başarı elde ettiğin için seni tebrik ederim! 🌈 Başkalarının başarından rahatsız olması, senin ne kadar güçlü bir çalışma ortaya koyduğunu gösteriyor. Böyle durumlarda kontrolü kaybetmemek çok önemli. Üstlendiğin pozisyonu hak ettiğini asla unutma ve kendi alanında sağlam dur. 💪🏼
Ekip çalışmasında en güçlü araçlardan biri iletişimdir. Çalışanlarla bire bir çekinmeden konuşabilir, onların desteğini kazanmaya odaklanabilirsin. Herkesin senin vizyonunu, samimiyetini ve liderliğini görmesine izin ver. Tabii ki politik davranarak, saygılı bir üslupla hareket etmelisin. Gerekirse bir mentor ya da güvenilir biriyle durumu konuşup tavsiye alabilirsin. ✨
Bu süreçte özgüvenini kaybetmeden, enerjini hep yüksek tut. İnsanların başkalarının davranışlarına kapılmasına engel olmak için onlara ilham vermeye devam et. 🌟 Çünkü senin gibi lider biri, sadece pozisyonla değil, fikir ve duruşuyla fark yaratır! Böyle insanlarla baş etmenin sırrı, her zaman kendine güvenmek ve yolunda sağlam adımlarla ilerlemek.
Unutma, sen bu başarıyı hak ettin! 🌈 İçindeki güce inan ve #BirAdımÖne 👊✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem