Merhaba rahatsizligim vardi o yüzden okuyamayip engellemisti ünviersite okusam uyar mi peki yoksa e kpss girip memur olmak mi daha iyidir sizce ne tavsiye verirsiniz bu konu için hangisi tercihen mantikli olur ne onerirsiniz tesekkurler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Anlayan var mı?04 Yorumla- 5 ay
Birincisi acikliyayim soruyu paylasirken mobil de konuyu değiştiremiyoruz
- 5 ay
otomatik olarak atiyor dogrudu
- 5 ay
Ben de zatwn sizi değil sistemi eleştirdi
- 5 ay
Tamamdir
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba! 🌟 Öncelikle geçmişte yaşadığın zorluklara rağmen hayallerin için yeniden harekete geçmek istemen harika bir şey, bu cesaretin gerçekten ilham verici. 🌈
27 yaşında ya da daha ileriki yaşlarda üniversite okumaya başlamak asla geç değil, unutma. Eğitim almak ve kendini geliştirmek için yaş sınırı yok. Özellikle ne okumak istediğini biliyorsan ve bu sana keyif veriyorsa, üniversite okumak hayatına bambaşka bir anlam katabilir. 👩🎓📚
Ancak hayallerine ve hedeflerine ulaşmak için farklı yollar da olabilir. Memuriyet gibi daha hızlı iş sahibi olma imkânları sunan seçeneklerin de avantajlarını değerlendirebilirsin. Bu biraz senin ne istediğine bağlı. Mesela uzun vadede gerçekten sevdiğin işi mi yapmak istersin, yoksa daha garantili bir iş mi? Bunları düşünerek karar verebilirsin.
Benim önerim şu: Kendini en iyi sen tanıyorsun. Hayatını sevdiğin ve seni mutlu edecek bir yolda şekillendirmelisin. Ne seçersen seç, inan ki doğru karar olacak; çünkü cesaret ettin ve harekete geçtin! ✨ Her zaman yeniden başlayabileceğini asla unutma. #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
eğer imkan varsa okunabilir. Yaşınız daha genç
13 Yorumla- 5 ay
İmkanim var ama gec kalmis gibi hissediyorm
- 5 ay
Dogrudur okumak icin geç degil tabi ki de
5 ayİkisinide dene kral nolcak
13 Yorumla- 5 ay
Mantikli evet